Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 13, 09:26)
As tai niekaip nesuprantu tu bambekliu. Jei jau vyras toks negeras, kad ant jo istisai bambet reikia, tai nafik gyvenima sau ir jam est - skirkities ir rami galva bus.

Nesinervuok biggrin.gif

Pabambėti sveika smile.gif Be abejo, kaip kas supranta bambėjimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oranžinis_lapelis: 31 gruodžio 2013 - 09:38
As stengiuosi kuo mažiau bambėti ir kuo daugiau girti. Kur kas veiksmingiau biggrin.gif
Atsakyti
Sako, kad bambu. Man taip neatrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, o jus man pasakykite kokia prasme bambeti? Juk ilgainiui salimais esantis zmogus prie to pripranta kaip prie fono, tad visai nereaguoja i bambejima.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 01 11, 21:24)
Merginos, o jus man pasakykite kokia prasme bambeti? Juk ilgainiui salimais esantis zmogus prie to pripranta kaip prie fono, tad visai nereaguoja i bambejima.

Gal pačioms taip lengviau. Išsilieji ir ramu. O vyras... Ką jis. Tegul tvarkosi su sugadinta nuotaika pats.
Atsakyti
Aš tai mėgstu pabambėt blush2.gif bet vyras greit nugesina, išvadina višta ir nereaguoja, tada nebelieka tikslo biggrin.gif
Atsakyti
Bumbu biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau, oj noreciau bambet biggrin.gif bet kazkaip susivaldau, jau gerus 5 metus, ir nesakyciau, kad tokia esu..man tik duot pabambet. doh.gif .bet va pries vyra negaliu..ir cia nepataikavimas ir neusileidimas jam schmoll.gif tiesiog kazkoks prigimtinis noras pries vyra but MOTERIM, oria, susivaldancia, nepsichuojancia rolleyes.gif Savas neigiamas emocijas kitaip islieju.. Aisku, kartais burbteliu, bet ne uzknisanciai, na manau g.gif
Atsakyti
Istisinis bambejimas yra vadinamas energetiniu vampyrizmu. Jums, bambeklems, reikalinga neigiama energija islieti ant kito, kad galetumete pacios pasikrauti ju geraja energija. Tik tiek ax.gif
Galiu net straipsni ta tema imesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia31: 22 sausio 2014 - 09:45
Bambu per pms ax.gif ,tada man viskas negerai buna biggrin.gif .
Atsakyti
Bambėdavau per pms, o dabar per nestuke.gif . Nesmarkiai , bet dažnai pati suvokiu, kad be reikalo . Tada bandau užglaistyti greit viską lotuliukas.gif . Vyras supratingas tai problemų nėr blush2.gif
Atsakyti
Buna pabambu prie linksmasias dienas:) bet poto gailiuosi, jeigu pasipykstam as pirma atsiprasau, nesugebu pykti ant savo vyro blush2.gif 4u.gif
Atsakyti