Pastaruoju metu visai nebambu, jei ir supykstu tai patyliu nosytę paraukus Ir padarau tai kaip man pačiai reikia.
Esu baisi bambeklė ir žinau ir suprantu,kad kartais be reikalo,bet kaip išsigydyti tą ''bambėjimo ligą''?
Visaip buna
As bambekle, omano vyras zurgeklis
As tai niekaip nesuprantu tu bambekliu. Jei jau vyras toks negeras, kad ant jo istisai bambet reikia, tai nafik gyvenima sau ir jam est - skirkities ir rami galva bus.
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 13, 07:26)
As tai niekaip nesuprantu tu bambekliu. Jei jau vyras toks negeras, kad ant jo istisai bambet reikia, tai nafik gyvenima sau ir jam est - skirkities ir rami galva bus
Ne ne ne. Tai jau į kraują įaugę. Nuolatinė būsena. Kaip kokia razinka santykiuose Dar labai švelniai užvadinta. Bambėjimu. Drožimas visa tai. Pielavojimas. Ir ne kitaip.
Be to, kam skirtis? Tegul tą patį pjauna arba tarpusavyje pjaunasi. Kam tos naujos aukos?
kad negadint gyvenimo sau ir kitam. Nes jei yra tas nuolatinis pielavimas, tai nei pagarbos, nei meiles nelike. Tai kam kankintis? Kam vaikus auginti toksiskoj aplinkoj?
Cia tik mano tokia nuomone. Man tyla ir ramybe labai svarbi. O dar svarbesne pagarba.
Cia tik mano tokia nuomone. Man tyla ir ramybe labai svarbi. O dar svarbesne pagarba.
Nebambu visai As isvis per daug atsiputus gyvenime, kad zyzciau ar nervinciaus del kokiu nieku. Jis megejas pabumbeti, bet as jau ismokau nekreipti demesio arba pradeti juokauti jam zirziant
Nebambu, nes nematau tikslo
QUOTE(Alexandra.R. @ 2013 12 13, 08:26)
As tai niekaip nesuprantu tu bambekliu. Jei jau vyras toks negeras, kad ant jo istisai bambet reikia, tai nafik gyvenima sau ir jam est - skirkities ir rami galva bus.
Jeigu zmones buna kartu, reiskia juos tenkina kito zmogaus trukumai. Nera zmoniu be trukumu, kaip sakiau, as bambu, reguliuoju viska. Kartais vyra tai erzina, bet manau kad is esmes jam patinka, kad as viska reguliuoju. O jis savo ruoztu zurgeklis, pastoviai zurgia ka nors. Kekvienas su vanais trukumais
Anksčiau pabambėdavau, bet tas visiškai nieko nekeitė tad nustojau.. Niekada nepostringauju ''ar aš tau nesakiau?'' Galiu pasakyti, kad kai moteris pradeda bambėti, vyrai tiesiog išsijungia ir girdi tik bla bla bla.