Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Bambu ir tokrai nemazai, stengiuosi tvardytis, bet ne visada iseina, o jeigu dar nuotaikos nera tai isvis vargsas jis pas mane buna blush2.gif
Atsakyti
Daivulka23, pas mane irgi tas pats. biggrin.gif , jei jau užeina pyktis, visuomet išsilieju ant vargšo vyro, kuris tik tyli..., o jei dar ir jis paburba ką nors išvis užsiplieskiu. Nenustoju balbatuoti. tongue.gif
Atsakyti
oho.. Mano vyras tai isviso niekada nieko nesiskundzia linksmas -optimistiskas nebamba. O as tai.... doh.gif kai pradedu pati nesusivokiu, bet jis niekada netyli ir neklauso mano nesamoniu, o tesiog uztildo ,bet ramiai.
Kartais kaip mazi vaikai apsipysktame,nes kai tik paskau ka nors ar priduriu tai jis tai iskaito kaip bambejima... mastau.gif
Atsakyti
Nei per daug, nei per mažai. smile.gif
Atsakyti
Pabambu, o jis tyli, bet aš labiau dialogo norėčiau smile.gif
Atsakyti
Nu bambu bambu biggrin.gif ta prasme tik tada kai pratrukstu i koki menesi karta doh.gif
Atsakyti
man atrodo jis daugiau bamba uz mane, stengiuosi laikytis, bet jei uzverda ir negaliu nutileti, na tada is manes kaip is patrankos pasileidzia, vyras issigasta ir nutyla. nu jo, sako gal as cia per daug viska sureiksminau.
Atsakyti
Ir as tikra bambekle,visada randu prie prikibti ax.gif
Atsakyti
As kaip ir visos pabambu. Bet dabar stengiuos tvardytis, nes kartais pagalvoju, kad jis nukencia be reikalo, nes man bloga nuotaika. Jeigu jau issprusta ir suprantu, kad tai mano beda, as jo atsiprasau, nors vyras i mano bambejima nekreipia demesio rolleyes.gif
Kazkaip supratau, kad savo bloga nuotaika islieju ant jo bambedama. O juk zmogus del to nekaltas 4u.gif
Atsakyti
O tai dar buna moteru kurios nebamba?
Atsakyti
QUOTE(daivulka23 @ 2012 06 16, 14:59)
Bambu ir tokrai nemazai, stengiuosi tvardytis, bet ne visada iseina, o jeigu dar nuotaikos nera tai isvis vargsas jis pas mane buna blush2.gif

drinks_cheers.gif toks jausmas, kad as rasyciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(applejuice @ 2012 10 22, 22:38)
O tai dar buna moteru kurios nebamba?

Aš, sakyčau, retai. Retai būna dėl ko.
Atsakyti