Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Bambu ir jaučiu ,kad kartais per daug blush2.gif
Atsakyti
Turbut daug.Moku negirdet biggrin.gif
Atsakyti
Daug... Vargšelis biggrin.gif Nieko negaliu su savim padaryt, labiausiai erzina, kai netvarką namuose daro, pvz., pavalgęs lėkštę padeda ne į kriauklę, o šalia, nes dar šiandien galbūt ką nors iš jos valgys doh.gif Tai kaip čia nebumbėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Šypsenėlė* @ 2012 02 07, 19:49)
Bambu ir jaučiu ,kad kartais per daug  blush2.gif

ta pati situacija doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zvejys1 @ 2012 02 09, 16:10)
Turbut daug.Moku negirdet biggrin.gif

mano irgi mokėjo negirdėt, o dabar jau ir jis pradeda bambėt gyvatė biggrin.gif
Atsakyti
Kai gime mazyliai, pradejau daug bambeti. Naturalu, nes atsirado daug stresiniu situaciju, o as megstu issilieti smile.gif Bet visa tai reikia nugaleti. Stengiuosi kuo maziau bambeti, nes jis to tikrai nenusipelne.
Atsakyti
QUOTE(twins mummy @ 2012 03 10, 19:05)
Kai gime mazyliai, pradejau daug bambeti. Naturalu, nes atsirado daug stresiniu situaciju, o as megstu issilieti smile.gif Bet visa tai reikia nugaleti. Stengiuosi kuo maziau bambeti, nes jis to tikrai nenusipelne.

pabambu ir as, ir kartais per daug blush2.gif bet va cia nesenai labai sirgau, tai maniskis sake tu geriau bumbek nei sirk, as jau to pasiilgau biggrin.gif o daznai kai as pradedu bumbet jis pradeda mane megdziot ir taip mane prajuokina.. myliu uz tai kad moka mane nuraminti ir nusodinti, nes siaip esu pakankamai g biggrin.gif eit uzsidegantis zmogus smile.gif
Atsakyti
Bambu.. Stengiuos tvardytis.. Kartais.. O pasitaiko visaip..
Atsakyti
Niekada neteko. Nebuvo dėl ko. Bet gal ateityje teks biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip pat 'bambu'. O bambu tuomet, jeigu aš jau buvau išsakiusi savo nuomonę, mes lyg ir radome kompromisą, supratome vienas kitą, tačiau kažkas nemalonaus vėl pasikartojo. Santykiai yra dviejų žmonių reikalas ir abu turi stengtis ir abu turi atsižvelgti į vienas kito nuomonę. Mane labiau stebina ne kaip dažnai moteris bamba, bet kaip dažnai vyras visai neatsižvelgia į ją, kaip koks simpsonas kiekvieną kartą siekia spurgos nors jį vis nutrenkia elektra biggrin.gif Žinoma, nepagrįsto bambėjimo aš net neaptariu.
Atsakyti
Bambėdavau, bet tai nieko gera neduoda. Rezultate gaunasi abu užsiraukę, tas, kad jam nuolat bambama, ir erzinama, o aš, kad manęs negirdi.... unsure.gif Šiaip bambėjimas yra labai blogas įprotis, kaip jo atsikratyti?
Atsakyti
Kad atsikratyti, reikia kantrybę ugdyti. Kuo toliau, tuo labiau matau, kaip tai svarbu. smile.gif
Atsakyti
Buna kad pabambu, bet visa laime kad maniskis kantrus wub.gif
Atsakyti