Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

REIKIA KUO GREICIAU ISITIKINT IR NUSPRESTI, KAD TAS NIEKO NEDUODA. KUO GREICIAU - TUO GERIAU PACIAI smile.gif
Atsakyti
Mano vyras pripazysta,kad as be priezasties nebambu. O kaip daznai ta priezastis atsiranda,tiek ir pabambu,cia jau jo paties kalte. ax.gif
Atsakyti
as asmeniskai retai ,,bambu" ant savo vyru. nesiginsiu, buna, kai papirestarauju ar uzrekiu, kai ka nors namie ne taip padaro, tarkime keleta dienu is eiels rubus numeta, i koki kampa. bet gerai, kad tai buna retai, kad tuos rubus ir kanors kita erzinanco, vyras padaro retai, kai kur nespeja, skuba.
esu tos nuomones, kad istisas bumbejimas tikrai nieko gero neduoda. geriau ramiai susesti ir pasikalbeti su vyru,pasakyti, kas netinka, paprasyti, kad daugiau taip nedarytu...tai tikrai daug veiskmingiau
Atsakyti
Aš irgi bambu. Nors jeigu kalbėčiau normaliu balso tonu, tai skambėtų ne kaip bambėjimas, nors labių labiausiai gal tai skamba, kaip spygavimas, ar cypavimas pagal MB, kuris kelia nervus...
Tai va, dažnai kalbu pakeltu balsu, tai man gaunasi natūraliai. Mano tėtis visada kai labiau įsijaučia, visada kalba pakeltu balsu, atrodo lyg šauktų ar pyktų, bet taip nėra. MB sako, tu ne tėtis, esi mergaitė, turi gražiai kalbėti, ramiai ir t.t.
Aš suprantu, kad jam nepatinka, ir nemalonu, skaudu, kai aš ištisai tokia... Aš jau ir pati save nervinu, kad mane ištisai viskas nervina ir aš tiesiog spinduliuoju pykčiu unsure.gif. Kaip MB pasakytų, ant manęs laabai matosi, kada aš perpykusi ir visiškai neaišku dėl kokios priežasties (arba ji būna tokia niekingai menka ir bereikšmė, kad neverta gadintis nuotaikos ir kitam gadinti).
Žodžiu, man biški kas, aš jau susinervinusi...
Nu nesąmonė kažkokia schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaubojey: 29 sausio 2012 - 21:21
Aš seniau labai nervindavausi ir bambėdavau, jei MB ką netaip padarydavo, ra tai kojines laidydavo visur kur jam patinka, vonioj po savęs balaganą palieka, bet nė sykio tas mano niurzgėjimas nepadėjo. Dabar tiesiog ramiu balsu pasakau, tai jis ne tik, kad susitvarko, bet aš ir savęs neerzinu, kad bumbu kai ragana visą laiką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 01 17, 16:40)
Mano vyras pripazysta,kad as be priezasties nebambu. O kaip daznai ta priezastis atsiranda,tiek ir pabambu,cia jau jo paties kalte.  ax.gif

thumbup.gif nors vienas protingas vyras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 30, 18:09)
thumbup.gif  nors vienas protingas vyras  lotuliukas.gif

Aš manau, kad tie mūsų vyrai būna atkalę sistemą ką sakyti ir ko nesakyti, kad mes tik daugiau nebambėtum lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 30, 19:09)
thumbup.gif  nors vienas protingas vyras  lotuliukas.gif

QUOTE(Nuotrauka @ 2012 01 30, 19:18)
Aš manau, kad tie mūsų vyrai būna atkalę sistemą ką sakyti ir ko nesakyti, kad mes tik daugiau nebambėtum  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai aisku,kad gyvenant kartu mes perprantam vienas kita,prisitaikom ir zinom kaip elgtis,kad isvengti kazkokiu situaciju. Toks dalykas,kad maniskiui patinka tas mano pabambejimas,jis kartais tycia kazka padaro ir laukia mano reakcijos. Turbut tik todel,kad as tikrai retai bambu,jei pastoviai bambeciau tai turbut nei vienam nepatiktu.
Atsakyti
Susimąsčiau, kas išvis yra tas "bambėjimas"? g.gif . Ar tai, kad MB pasakau, jog pasidėtų ne vietoj numestą rūbą, kad padarytų darbą, nuo kurio keletą dienų vis nusimuilina, ar pan?... Jei taip, tai iš esmės kito būdo šias savo mintis jam persiųs, apart to "bambėjimo", kaip ir nėra (kalbu apie tuos, kurie telepatinių sugebėjimų neturi) lotuliukas.gif . Tad tokio pobūdžio pabambėjimų asmeniškai mūsų kasdienybėj apstu, bet dažnai tas patraukimas per dantį tikrai reikalingas ir netgi naudingas thumbup.gif , žinoma, jei tik neperauga į kokią priklausomybę. Tad, mano nuomone, jei tikrai yra objektyvi priežastis bambėti, bambėkime į sveikatą! drinks_cheers.gif Tik aišku nereikėtų pamiršti, kad lygiai tokią pačią teisę turi ir vyrai ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Mixana @ 2012 01 30, 22:33)
Tad tokio pobūdžio pabambėjimų asmeniškai mūsų kasdienybėj apstu, bet dažnai tas patraukimas per dantį tikrai reikalingas ir netgi naudingas thumbup.gif

Pas mus panasi situacija, per dienas prisikaupia negeru emociju tai netgi naudinga pabambeti ant savo brangiuju, veliau kaip saunu susitaikyti ir per danti patraukt vienas kita rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellia @ 2012 01 31, 18:02)
Pas mus panasi situacija, per dienas prisikaupia negeru emociju tai netgi naudinga pabambeti ant savo brangiuju, veliau kaip saunu susitaikyti ir per danti patraukt vienas kita  rolleyes.gif

o ka daryt, kai vyras bambeklis? ir jau tooooooks bambeklis, kad baisu... reikia, nereikia, vistiek bamba... o ir atsiprasyt - niekada neatsipraso, jei be reikalo apibamba. o jei as atsiprasau, tai dar labiau pasipucia ir vaizduoja ereli, nesikalba, neatleidzia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 31, 23:07)
o ka daryt, kai vyras bambeklis? ir jau tooooooks bambeklis, kad baisu... reikia, nereikia, vistiek bamba... o ir atsiprasyt - niekada neatsipraso, jei be reikalo apibamba. o jei as atsiprasau, tai dar labiau pasipucia ir vaizduoja ereli, nesikalba, neatleidzia... biggrin.gif

Tai tu bambėk ant viršaus lotuliukas.gif
Atsakyti