REIKIA KUO GREICIAU ISITIKINT IR NUSPRESTI, KAD TAS NIEKO NEDUODA. KUO GREICIAU - TUO GERIAU PACIAI
Mano vyras pripazysta,kad as be priezasties nebambu. O kaip daznai ta priezastis atsiranda,tiek ir pabambu,cia jau jo paties kalte.
as asmeniskai retai ,,bambu" ant savo vyru. nesiginsiu, buna, kai papirestarauju ar uzrekiu, kai ka nors namie ne taip padaro, tarkime keleta dienu is eiels rubus numeta, i koki kampa. bet gerai, kad tai buna retai, kad tuos rubus ir kanors kita erzinanco, vyras padaro retai, kai kur nespeja, skuba.
esu tos nuomones, kad istisas bumbejimas tikrai nieko gero neduoda. geriau ramiai susesti ir pasikalbeti su vyru,pasakyti, kas netinka, paprasyti, kad daugiau taip nedarytu...tai tikrai daug veiskmingiau
esu tos nuomones, kad istisas bumbejimas tikrai nieko gero neduoda. geriau ramiai susesti ir pasikalbeti su vyru,pasakyti, kas netinka, paprasyti, kad daugiau taip nedarytu...tai tikrai daug veiskmingiau
Aš irgi bambu. Nors jeigu kalbėčiau normaliu balso tonu, tai skambėtų ne kaip bambėjimas, nors labių labiausiai gal tai skamba, kaip spygavimas, ar cypavimas pagal MB, kuris kelia nervus...
Tai va, dažnai kalbu pakeltu balsu, tai man gaunasi natūraliai. Mano tėtis visada kai labiau įsijaučia, visada kalba pakeltu balsu, atrodo lyg šauktų ar pyktų, bet taip nėra. MB sako, tu ne tėtis, esi mergaitė, turi gražiai kalbėti, ramiai ir t.t.
Aš suprantu, kad jam nepatinka, ir nemalonu, skaudu, kai aš ištisai tokia... Aš jau ir pati save nervinu, kad mane ištisai viskas nervina ir aš tiesiog spinduliuoju pykčiu . Kaip MB pasakytų, ant manęs laabai matosi, kada aš perpykusi ir visiškai neaišku dėl kokios priežasties (arba ji būna tokia niekingai menka ir bereikšmė, kad neverta gadintis nuotaikos ir kitam gadinti).
Žodžiu, man biški kas, aš jau susinervinusi...
Nu nesąmonė kažkokia .
Tai va, dažnai kalbu pakeltu balsu, tai man gaunasi natūraliai. Mano tėtis visada kai labiau įsijaučia, visada kalba pakeltu balsu, atrodo lyg šauktų ar pyktų, bet taip nėra. MB sako, tu ne tėtis, esi mergaitė, turi gražiai kalbėti, ramiai ir t.t.
Aš suprantu, kad jam nepatinka, ir nemalonu, skaudu, kai aš ištisai tokia... Aš jau ir pati save nervinu, kad mane ištisai viskas nervina ir aš tiesiog spinduliuoju pykčiu . Kaip MB pasakytų, ant manęs laabai matosi, kada aš perpykusi ir visiškai neaišku dėl kokios priežasties (arba ji būna tokia niekingai menka ir bereikšmė, kad neverta gadintis nuotaikos ir kitam gadinti).
Žodžiu, man biški kas, aš jau susinervinusi...
Nu nesąmonė kažkokia .
Aš seniau labai nervindavausi ir bambėdavau, jei MB ką netaip padarydavo, ra tai kojines laidydavo visur kur jam patinka, vonioj po savęs balaganą palieka, bet nė sykio tas mano niurzgėjimas nepadėjo. Dabar tiesiog ramiu balsu pasakau, tai jis ne tik, kad susitvarko, bet aš ir savęs neerzinu, kad bumbu kai ragana visą laiką
QUOTE(festina lente @ 2012 01 17, 16:40)
Mano vyras pripazysta,kad as be priezasties nebambu. O kaip daznai ta priezastis atsiranda,tiek ir pabambu,cia jau jo paties kalte.
nors vienas protingas vyras
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 30, 18:09)
Aš manau, kad tie mūsų vyrai būna atkalę sistemą ką sakyti ir ko nesakyti, kad mes tik daugiau nebambėtum
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 30, 19:09)
QUOTE(Nuotrauka @ 2012 01 30, 19:18)
Aš manau, kad tie mūsų vyrai būna atkalę sistemą ką sakyti ir ko nesakyti, kad mes tik daugiau nebambėtum
Tai aisku,kad gyvenant kartu mes perprantam vienas kita,prisitaikom ir zinom kaip elgtis,kad isvengti kazkokiu situaciju. Toks dalykas,kad maniskiui patinka tas mano pabambejimas,jis kartais tycia kazka padaro ir laukia mano reakcijos. Turbut tik todel,kad as tikrai retai bambu,jei pastoviai bambeciau tai turbut nei vienam nepatiktu.
Susimąsčiau, kas išvis yra tas "bambėjimas"? . Ar tai, kad MB pasakau, jog pasidėtų ne vietoj numestą rūbą, kad padarytų darbą, nuo kurio keletą dienų vis nusimuilina, ar pan?... Jei taip, tai iš esmės kito būdo šias savo mintis jam persiųs, apart to "bambėjimo", kaip ir nėra (kalbu apie tuos, kurie telepatinių sugebėjimų neturi) . Tad tokio pobūdžio pabambėjimų asmeniškai mūsų kasdienybėj apstu, bet dažnai tas patraukimas per dantį tikrai reikalingas ir netgi naudingas , žinoma, jei tik neperauga į kokią priklausomybę. Tad, mano nuomone, jei tikrai yra objektyvi priežastis bambėti, bambėkime į sveikatą! Tik aišku nereikėtų pamiršti, kad lygiai tokią pačią teisę turi ir vyrai .
QUOTE(Mixana @ 2012 01 30, 22:33)
Tad tokio pobūdžio pabambėjimų asmeniškai mūsų kasdienybėj apstu, bet dažnai tas patraukimas per dantį tikrai reikalingas ir netgi naudingas
Pas mus panasi situacija, per dienas prisikaupia negeru emociju tai netgi naudinga pabambeti ant savo brangiuju, veliau kaip saunu susitaikyti ir per danti patraukt vienas kita
QUOTE(Amellia @ 2012 01 31, 18:02)
Pas mus panasi situacija, per dienas prisikaupia negeru emociju tai netgi naudinga pabambeti ant savo brangiuju, veliau kaip saunu susitaikyti ir per danti patraukt vienas kita
o ka daryt, kai vyras bambeklis? ir jau tooooooks bambeklis, kad baisu... reikia, nereikia, vistiek bamba... o ir atsiprasyt - niekada neatsipraso, jei be reikalo apibamba. o jei as atsiprasau, tai dar labiau pasipucia ir vaizduoja ereli, nesikalba, neatleidzia...
QUOTE(ArTikrai @ 2012 01 31, 23:07)
o ka daryt, kai vyras bambeklis? ir jau tooooooks bambeklis, kad baisu... reikia, nereikia, vistiek bamba... o ir atsiprasyt - niekada neatsipraso, jei be reikalo apibamba. o jei as atsiprasau, tai dar labiau pasipucia ir vaizduoja ereli, nesikalba, neatleidzia...
Tai tu bambėk ant viršaus