Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

ne.
Atsakyti

Na, as kazkaip nepagaunu saves bambant, neturiu tokio iprocio.
Atsakyti
man atrodo aš per didelė bambeklė. Bandau save tramdyt blush2.gif
Atsakyti
Aš tai pabambu. doh.gif Bet mano vyras kantrus, duoda man išsibambėt ir vėl normaliai gyvenam. biggrin.gif Juk bambančiai moteriai prieštarauti beprasmiška. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alls @ 2011 08 31, 14:31)
Juk bambančiai moteriai prieštarauti beprasmiška. lotuliukas.gif

Tiksliai drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi, nu jau aš kokia bambeklė, tai neduok Dieve doh.gif doh.gif
Sunku brangiausiam su manim, bet myli vistiek biggrin.gif Sako nu jau kokią paėmiau, tokią ir turėsiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo secret_lover_: 03 rugsėjo 2011 - 19:56
As irgi bambekle, visai kaip mano mama doh.gif atsimenu, matydavau, kaip mano tevai pykstasi del jos bambejimo ir mastydavau, kad va as taip nesielgsiu. bet matyt i gena isirases toks charakterio bruozas-bambejimas doh.gif doh.gif ir kaip ji iskrapstyti lauk, neisivaizduoju. Ima baime, kad atsibosiu jam, bet saves sukontroliuoti neina. turiu jei kas nepatinka, laikyti savyje, arba priesingu atveju-imu "bambeti". tai ka rinktis geriau- bambejima ar tyla (bet susikaupti ir sprogti irgi gali)?
Atsakyti
kaip noretusi buti bambekle 4u.gif ,taciau geriau patyliu...bet vyras tai bamba pastoviai bash.gif uz tai pradedu ji nekesti
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2012 01 06, 14:45)
ir kaip ji iskrapstyti lauk, neisivaizduoju.

Pabandyt nuo konkretaus įsipareigojimo pačiai sau nebambėt vieną dieną. Ne taip paprasta iš karto. Bet - turėdama pati sau tokį įsipareigojimą, labiau jauti ką darai. Kartais gi iš inercijos nebejauti. wink.gif

Gal kam tiks va ir toks tam tikrų asmeninių (krikščioniškų) 40 d. pratybų 1 diena. Ne taip paprasta kaip atrodo kai pabandai, ypač jei priekaištaut ir pan. yra įaugę į įpročius.

Tarp "bambėjimas" ir "tyla" yra ir civilizuotas būdas - susėsti ir pasikalbėti (nepriekaištaujant) apie tai kaip jaučiatės abu. Klausant vienas kito. Ir išssisakoma ir "sprogimų" po kurių lieka aštrias šukes rankiot ir vėl iš naujo susižeist tikimybė mažesnė.
Atsakyti
smile.gif+2012 01 07, 19:41-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 01 07, 19:41)
Tarp "bambėjimas" ir "tyla" yra ir civilizuotas būdas - susėsti ir pasikalbėti (nepriekaištaujant) apie tai kaip jaučiatės abu. Klausant vienas kito. Ir išssisakoma ir "sprogimų" po kurių lieka aštrias šukes rankiot ir vėl iš naujo susižeist tikimybė mažesnė.

Būtent. Vidurio kelias, kaip visada, turbūt geriausias smile.gif
Atsakyti
kartais pabambu, bet taip neikyriai biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu yra dėl ko bambėt, tai ir bambu biggrin.gif O tikrai būna nemažai dėl ko biggrin.gif
Atsakyti