Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

QUOTE(Fanore @ 2011 06 12, 21:41)
Nebambu, as nepakesciau jei kas bambetu ant manes, todel ir as to nedarau  schmoll.gif  O jei turiu ka pasakyti, taip ir darau-sakau, ir tiek. Man pasiseke, turiu labai protinga vyra, nedaug reikia sakyti, jis is puses zodzio mane supranta, bet teko pazinti ziopliu, kuriuos vos ne uz rankos turi atvesti ir bakstelti, kad kazka padarytu  doh.gif  Siaip gyvenime vadovaujuosi principu, elgtis su kitais taip, kaip, kad nori jog su tavimi elgtusi, o jei sie nemoka, tiesiog apeini tokius zmogiukus ir tiek  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
aš nebambu, tik labai retai, o jei man kas nepatinka aš ateinu ir pasakau tiesiai šviesiai, kad man nepatinka tas tas ir anas, o vat mano MB doh.gif oj bambeklis biggrin.gif bet jis to nepripažįsta ir jei jam pasakai, kad jis bamba jis dar labiau ima bambėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš daugiausiai bambu, kai man PMS arba esu suirzusi. smile.gif
O šiaip, stengiuosi viską tiesiai pasakyt. Kartais pavyksta gražiuoju visus konfliktukus išspręsti, o kartais priešingai. Gal dėl to, kad abu karštakošiai, kaip degtukai ir labai principingi.
Atsakyti
Pabambu ir daznai biggrin.gif jau pripratau, kad mano bambejimai lieka neisklausyti biggrin.gif
Atsakyti
bambėt aš niekada nebambu - tiesiog išsakau savo nuomonę.
Atsakyti
Nelabai geros nuotaikos buvau siandien, bet si tema priverti nusijuokt, darbe... garsiai... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieatpandas: 18 rugpjūčio 2011 - 17:05
Retai bambu, labai geras mano vyras wub.gif
Atsakyti
mokytis nekreipti i kai kuriuos dalykus demesio, nes visas gyvenimas tai derinimasis su zmonemis, nes tobulu nera ir nera taip, kad butu nepriekaistingas vyras ar moteris
karts nuo karto issakyti nepatinkancius dalykus, issisneketi, isklausyti jo priekaistus, stengtis pakeisti, vel gyventi, kai prisikaupia bambejimas, vel pasisneketi
taip ir gyveni smile.gif
Atsakyti
Aš tai esu tikras nervu kamuolys lotuliukas.gif iš neiko padarau didele targedija, ačiu dievui kad jis bent yra ramus ir sako : gerai gerai ievute baigiam. Aš aišku pardedu banbėti ,bet jis tada amn apakbina wub.gif iš karto viska užmirtu.
Atsakyti
musu seimoje tai bambeklis daugiau MV smile.gif bet jeigu sugebu patyleti, tai issbumbejes, jis buna tikrai malonus zmogus biggrin.gif iki kito karto lotuliukas.gif as tylene, toks budas, sypsausi tyliai, net kai liudna, sypsausi, nors kartais akys jau nebesisypso:)) doh.gif blush2.gif
Atsakyti
man sako kad as bambu..taciau tai nera tiesa ax.gif as tik visada pasakau kas man nepatinka smile.gif o kai sakydama isgirstu kad as bambu, tai toks siutas paima, atrodo lyg sienai viska pasakociau, o kazkas is salies sako tu bambi...
Atsakyti
Priklausomai nuo situacijos biggrin.gif ax.gif
Atsakyti