Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 06, 07:48)
su boba, kuri niekada nebamba, niekada neskauda galvos, niekada nepavargsta, niekada nesusiraukia.
Nes zino kas jos laukia...

visai neįdomi schmoll.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 05 06, 13:26)
visai neįdomi  schmoll.gif  blush2.gif

Kodel neidomi?Ji tik bijo prasiziot, nes gaus i snuki...
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 06, 06:48)
su boba, kuri niekada nebamba, niekada neskauda galvos, niekada nepavargsta, niekada nesusiraukia.

blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Praktiškai nebambu. Turiu žiauresnę bausmę vyrui, kuomet man kas nors neįtinka. Bet taip gaunasi nesąmoningai. Paskutiniu metu abu pratinamės sakyti kas ne taip iš karto. Neleidžiam įsiliepsnoti pykčiui, nes oi, kaip dar blogiau būna, kuomet prasideda nekalbadieniai. Ta vidinė būsena progresuoja į labai sunkią.
Atsakyti
Bambu, ir daug... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajatara @ 2011 05 23, 18:44)
Praktiškai nebambu. Turiu žiauresnę bausmę vyrui, kuomet man kas nors neįtinka. Bet taip gaunasi nesąmoningai. Paskutiniu metu abu pratinamės sakyti kas ne taip iš karto. Neleidžiam įsiliepsnoti pykčiui, nes oi, kaip dar blogiau būna, kuomet prasideda nekalbadieniai. Ta vidinė būsena progresuoja į labai sunkią.

Mes irgi taip darome, todėl lieka mažiau pretekstų bambėjimui ir nepasitenkinimui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 26 gegužės 2011 - 19:06
Aš pabambu, kartais net pačiai jau nepatogu pasidaro.
Atsakyti
Bet vis tiek geriau pabambėt negu viską nutylėt ir nuryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 06, 06:48)

Su gumine, nes gali orą išleisti biggrin.gif
Atsakyti
Oj pabambu biggrin.gif bambedama bent jau issakau viska, kuo nepatenkinta esu. Manau bambeti geriau, nei tylint susisukus sedet, bent jau mb zino, kas blogai ir gali pradet taisyt padeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Nebambu, as nepakesciau jei kas bambetu ant manes, todel ir as to nedarau schmoll.gif O jei turiu ka pasakyti, taip ir darau-sakau, ir tiek. Man pasiseke, turiu labai protinga vyra, nedaug reikia sakyti, jis is puses zodzio mane supranta, bet teko pazinti ziopliu, kuriuos vos ne uz rankos turi atvesti ir bakstelti, kad kazka padarytu doh.gif Siaip gyvenime vadovaujuosi principu, elgtis su kitais taip, kaip, kad nori jog su tavimi elgtusi, o jei sie nemoka, tiesiog apeini tokius zmogiukus ir tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Bmbu,Bambu ir dar karta Bambu. vyras sako, kad bambejimas man kaip oras nepabambesiu nors karta i diena usdusiu tongue.gif .
Atsakyti