nu priklauso nuo situacijso ir nuotaikos jai nuotaika gera tada nebambu bet jai blogai tada oij ..................
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 07 02, 19:21)
vietoj geliu puokstes, vyrui artimieji dovanoja augala bambuka vazonelyje
oi prajuokinai nes pagalvojau kad man paciai jau reikia sau bambuka pasidovanot
nu velnias.. as tai bambu, nors ir zinau kad bambedama as jo kaip man reikia neisauklejau ir neisauklesiu, bet negaliu nutyleti nors tu ka... labai noreciau nutylet, bet atrodo jei nepasakysiu jis pats nesupras. taigi nutylet labai retai pavyksta..
QUOTE(vasarele85 @ 2010 06 30, 06:25)
nu priklauso nuo situacijso ir nuotaikos jai nuotaika gera tada nebambu bet jai blogai tada oij ..................
Labai priklauso nuo situacijos...Kartais tyliu,kartais išsakau viską ką galvoju ir neatstoju tol kol jaučiu poreikį "bambėti"
Bambu kai uzpykstu.Bet manau,kad taip geriau negu rekti.Mano tevas irgi visa gyvenima bamba kai pyksta,ir siaip kad pabambet kartais be jokios aiskios priezasties.
QUOTE(zvimbute @ 2011 05 05, 12:25)
as tai paklausiu ar galiu pabumbet .tai paskui ne taip labai pyksta
o maniskis tai vietoj manes,jau is situacijos zino kada bambesiu,nustato mano moteriska balsa ir vaidina mane tuo ir baigias mano bambejimai, kuo toliau, tuo maziau bambames
Mano vyras sakė, kad jei bambu, tai ne be reikalo. Tai gal ir nieko tada...
kai boba ima bambeti, kertu jai i snuki.
Tada jinai ima inksti ir dejuoti.
Megstu kai bobos dejuoja.
Mane tai uzveda.
Tada jinai ima inksti ir dejuoti.
Megstu kai bobos dejuoja.
Mane tai uzveda.
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 06, 00:08)
kai boba ima bambeti, kertu jai i snuki.
su kuo ten gyveni
QUOTE(Exit @ 2011 05 05, 22:22)
su kuo ten gyveni
su boba, kuri niekada nebamba, niekada neskauda galvos, niekada nepavargsta, niekada nesusiraukia.
Nes zino kas jos laukia...