Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

oj bambekle esu blush2.gif Pati ta pripazistu, stenguos pasikeist, nu bet ne visada iseina blush2.gif
Atsakyti
nu priklauso nuo situacijso ir nuotaikos biggrin.gif jai nuotaika gera tada nebambu bet jai blogai tada oij ..................
Atsakyti
As nesu bambekle schmoll.gif Bet manasis tai bumbekliu bumbeklis doh.gif Dazniausiai bambancios yra moterys, bet man pasiseke toks vyras biggrin.gif Per sventes, vietoj geliu puokstes, vyrui artimieji dovanoja augala bambuka vazonelyje lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiki Puiki @ 2010 07 02, 19:21)
vietoj geliu puokstes, vyrui artimieji dovanoja augala bambuka vazonelyje lotuliukas.gif

oi prajuokinai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nes pagalvojau kad man paciai jau reikia sau bambuka pasidovanot thumbup.gif

nu velnias.. as tai bambu, nors ir zinau kad bambedama as jo kaip man reikia neisauklejau ir neisauklesiu, bet negaliu nutyleti nors tu ka... labai noreciau nutylet, bet atrodo jei nepasakysiu jis pats nesupras. taigi nutylet labai retai pavyksta..
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2010 06 30, 06:25)
nu priklauso nuo situacijso ir nuotaikos  biggrin.gif  jai nuotaika gera tada nebambu bet jai blogai tada oij ..................

Labai priklauso nuo situacijos...Kartais tyliu,kartais išsakau viską ką galvoju ir neatstoju tol kol jaučiu poreikį "bambėti" tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Bambu kai uzpykstu.Bet manau,kad taip geriau negu rekti.Mano tevas irgi visa gyvenima bamba kai pyksta,ir siaip kad pabambet kartais be jokios aiskios priezasties.
Atsakyti
as tai paklausiu ar galiu pabumbet lotuliukas.gif .tai paskui ne taip labai pyksta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zvimbute @ 2011 05 05, 12:25)
as tai paklausiu ar galiu pabumbet lotuliukas.gif .tai paskui ne taip labai pyksta lotuliukas.gif

biggrin.gif o maniskis tai vietoj manes,jau is situacijos zino kada bambesiu,nustato mano moteriska balsa ir vaidina mane doh.gif tuo ir baigias mano bambejimai, kuo toliau, tuo maziau bambames 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras sakė, kad jei bambu, tai ne be reikalo. biggrin.gif Tai gal ir nieko tada...
Atsakyti
kai boba ima bambeti, kertu jai i snuki.
Tada jinai ima inksti ir dejuoti.
Megstu kai bobos dejuoja.
Mane tai uzveda.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.292 @ 2011 05 06, 00:08)
kai boba ima bambeti, kertu jai i snuki.

su kuo ten gyveni blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Exit @ 2011 05 05, 22:22)
su kuo ten gyveni  blink.gif

su boba, kuri niekada nebamba, niekada neskauda galvos, niekada nepavargsta, niekada nesusiraukia.
Nes zino kas jos laukia...
Atsakyti