Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Pabambu ir aš blush2.gif Bet jau tiek nebebambu, kaip anksčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 20, 23:17)
Patarkit moteriskes, kaip nustoti bambeti ant  savo vyro???zinau kad nuolatinis bambejimas nieko gero neduos, bet nutyleti irgi neiseina, tai ir bambu kaip sena patarska,  aisku jei padaro ka gerai tai visada pagiriu..bet bijau kad bambejimo gerokai daugiau nei pagyru
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju  blush2.gif
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone  doh.gif

oi doh.gif cia jau tokia musu prigimtis lotuliukas.gif pabambu ir as kaip reik... maniskis jau priprato doh.gif sako as jau negirdziu lotuliukas.gif ot 'gyvate' lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(konsultante @ 2010 04 04, 17:39)
Pabambu ir aš blush2.gif  Bet jau tiek nebebambu, kaip anksčiau blush2.gif

nu as kaip minejau irgi maziau mirksiukas.gif pasenau-isikroviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 22:06)
oi  doh.gif cia jau tokia musu prigimtis  lotuliukas.gif pabambu ir as kaip reik... maniskis jau priprato doh.gif sako as jau negirdziu  lotuliukas.gif ot 'gyvate'  lotuliukas.gif
Papildyta:

nu as kaip minejau irgi maziau  mirksiukas.gif  pasenau-isikroviau  lotuliukas.gif

Paskaitykit knyga "paslaptys apie vyrus,kurias turetu zinoti kiekviena moteris", man bambejimas dingo, gal kam pades smile.gif
Atsakyti
Pabambu, bet kuo toliau, tuo labiau mokinuos ir stengiuos, tai sutvardyt.
Atsakyti
gal man kas paaiskins kas yra bambejimas???
Atsakyti
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 07, 22:32)
gal man kas paaiskins kas yra bambejimas???

Bambejimas yra panasus i garsus bum bum bum.Jei neisiklausytum i zodzius, o leistum jiems susilieti tai butu sitoks bumbejimas .
Atsakyti
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 22:24)
Bambejimas yra panasus i garsus bum bum bum.Jei neisiklausytum i zodzius, o leistum jiems susilieti tai butu sitoks bumbejimas .

o dzieve primena zombavima lotuliukas.gif
schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif ne, as nebambu
Atsakyti
as taip pat pabambu, bet jau mokausi susilaikyti, ar bent tinkamais zodziais isreiksti savo nepasitenkinima ax.gif
Atsakyti
Bambu ir bambėsiu...prisidirba ir užsidirba... bigsmile.gif
Atsakyti
bobos, kurios bamba, vadinamos bambaliais.
Atsakyti
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 10, 09:58)
bobos, kurios bamba, vadinamos bambaliais.

Bambalėm...ni,bambalis vyriškos giminės...sugalvok ką nors moteriškos giminės ax.gif
Gal-bambom ? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lututė @ 2010 04 10, 10:19)
Bambalėm...ni,bambalis vyriškos giminės...sugalvok ką nors moteriškos giminės  : ax:
Gal-bambom ?  : geda2:  : lotuliukas:

celiulitiniai bambaliai.
O tos, kur dalyvauja dar forume spermama.lt, vadinasi spermalitiniai bambaliai.
Lotuliukas.
Atsakyti