Pabambu ir aš Bet jau tiek nebebambu, kaip anksčiau
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 20, 23:17)
Patarkit moteriskes, kaip nustoti bambeti ant savo vyro???zinau kad nuolatinis bambejimas nieko gero neduos, bet nutyleti irgi neiseina, tai ir bambu kaip sena patarska, aisku jei padaro ka gerai tai visada pagiriu..bet bijau kad bambejimo gerokai daugiau nei pagyru
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone
oi cia jau tokia musu prigimtis pabambu ir as kaip reik... maniskis jau priprato sako as jau negirdziu ot 'gyvate'
Papildyta:
QUOTE(konsultante @ 2010 04 04, 17:39)
Pabambu ir aš Bet jau tiek nebebambu, kaip anksčiau
nu as kaip minejau irgi maziau pasenau-isikroviau
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 22:06)
oi cia jau tokia musu prigimtis pabambu ir as kaip reik... maniskis jau priprato sako as jau negirdziu ot 'gyvate'
Papildyta:
Papildyta:
Paskaitykit knyga "paslaptys apie vyrus,kurias turetu zinoti kiekviena moteris", man bambejimas dingo, gal kam pades
Pabambu, bet kuo toliau, tuo labiau mokinuos ir stengiuos, tai sutvardyt.
QUOTE(T'Nova @ 2010 04 07, 22:32)
gal man kas paaiskins kas yra bambejimas???
Bambejimas yra panasus i garsus bum bum bum.Jei neisiklausytum i zodzius, o leistum jiems susilieti tai butu sitoks bumbejimas .
QUOTE(alisia28 @ 2010 04 07, 22:24)
Bambejimas yra panasus i garsus bum bum bum.Jei neisiklausytum i zodzius, o leistum jiems susilieti tai butu sitoks bumbejimas .
o dzieve primena zombavima
ne, as nebambu
as taip pat pabambu, bet jau mokausi susilaikyti, ar bent tinkamais zodziais isreiksti savo nepasitenkinima
Bambu ir bambėsiu...prisidirba ir užsidirba...
bobos, kurios bamba, vadinamos bambaliais.
QUOTE(pyratū vadas @ 2010 04 10, 09:58)
bobos, kurios bamba, vadinamos bambaliais.
Bambalėm...ni,bambalis vyriškos giminės...sugalvok ką nors moteriškos giminės
Gal-bambom ?
QUOTE(lututė @ 2010 04 10, 10:19)
Bambalėm...ni,bambalis vyriškos giminės...sugalvok ką nors moteriškos giminės : ax:
Gal-bambom ? : geda2: : lotuliukas:
Gal-bambom ? : geda2: : lotuliukas:
celiulitiniai bambaliai.
O tos, kur dalyvauja dar forume spermama.lt, vadinasi spermalitiniai bambaliai.
Lotuliukas.