Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

QUOTE(atbulai @ 2010 03 18, 14:24)
nei susinervinu nei ka, jei ko nors reikia  - uzbliaunu pakeltu tonu ir viskas gerai thumbup.gif

O maniskis atejes is seimos kur kalbama ramiai ir tyliai,o as tokia emocionali,garsiakalbe ir gestikuliacija dar nieko tokia,ir kuo daugiau emociju tuo garsiau sneku lotuliukas.gif tai pradzioje jis manes bijodavo ir pastoviai ramindavo,sako ko sauki? o as nesaukiu,as taip sneku biggrin.gif .. o dabar priprato,kartais "nebegirdi" net... lotuliukas.gif
pabambeti as megeja... tiesiog man paciai geriau,tada zinau kas kaip ir kodel biggrin.gif vyras gali ir nereaguoti,svarbu man procesas bambejimo lotuliukas.gif ... nu jau kai "uzknisu" tai tada sako bu bu bu bu bu lotuliukas.gif zodziu nepiktai mes gyvenam thumbup.gif
Atsakyti
mane tai maniškis bambėjimo mašina vadina biggrin.gif ir dar sako: "aš bambėjimo mašina, aš bambėjimo mašina" tarsi mane kopijuoja, nors aš aišku to nesakau, bet ji jau taip pasišaipo:D reikia ir man atprasti bambėt... bet tai yra taip sunku, juk taip smagu yra bambėt.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 21, 00:17)
Patarkit moteriskes, kaip nustoti bambeti ant  savo vyro???zinau kad nuolatinis bambejimas nieko gero neduos, bet nutyleti irgi neiseina, tai ir bambu kaip sena patarska,  aisku jei padaro ka gerai tai visada pagiriu..bet bijau kad bambejimo gerokai daugiau nei pagyru
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju  blush2.gif
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone  doh.gif

man lygiai tas pats,zinau kad taip negalima bet kitaip negaliu. paskui labai ant saves pykstu doh.gif
Atsakyti
Manau, tai yra darbas su savimi, pradžioje gal dirbtinai reik iš principo nebambėti... smile.gif Na pasisodini vyrą, pasakai, kas nepatiko pvz., normaliai, padiskutuokit ir t.t., manau tai žymiai geriau, nei bambėti... Nes manau ant tų, kurių bambama yra tiek jau įpratę, kad jie nieko nebegirdi ir gaunasi uždaras ratas... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 23 kovo 2010 - 11:31
QUOTE(Daidute @ 2007 07 20, 23:31)
Pabambu ir as, gal kartais ir bereikalo. Anksciau bambedau irgi daug, bet tai, kaip sakai nieko gero neduoda. As pradejau daryti taip, kai jau nebeistengiu susilaikyti nebambejusi ideinu i kita kambari ar pasitaisau kavos puodeli ir stengiuosi nusiraminti. blush2.gif

Mano vyras pasake,kad nebegali pakest mano bambejimo ir nupirko man knyga. Ji vadinasi " Paslaptys apie vyrus, kurias turetu zinoti kiekviena moteris". NUOSTABI knyga, galiu pasakyt, nei nebebambu,nei nebeerzina nei numestos ne ten kojines nei niekas kitas. Vyras isimylejo mane is naujo. Patariu visom paskaityt wink.gif
Atsakyti
taip kiekviena diena, uz NAGU KRAMTYMA doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 23, 12:40)
Mano vyras pasake,kad nebegali pakest mano bambejimo ir nupirko man knyga. Ji vadinasi " Paslaptys apie vyrus, kurias turetu zinoti kiekviena moteris". NUOSTABI knyga, galiu pasakyt, nei nebebambu,nei nebeerzina nei numestos ne ten kojines nei niekas kitas. Vyras isimylejo mane is naujo. Patariu visom paskaityt wink.gif

Gal tu geriau visom nepatarinėk tokias knygas skaityt....
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 23, 16:29)

Kas nores, tas paskaitys, kam noresiu,tam patarsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraga @ 2010 03 23, 16:29)

o kodel tu taip užsipuolei? kas čia tokio, jog pasiūlė? ar tau nepatiko ši knyga?smile.gif
Atsakyti
Aha pastebėjau, kad ir man bambėjimas tampa vis dažnesniu reiškiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Remigute @ 2010 03 23, 11:40)

As tai vyrui nupirkau knyga "Paslaptys apie moteris,kurias turetu zinoti kiekvienas vyras" lotuliukas.gif ... skaito skaito,domisi,ismoko patyleti kai reikia,pakalbeti kai reikia... zodziu gera knyga lotuliukas.gif
Atsakyti
Stengiuosi kuo reciau bambeti,bet kartais taip jau gaunasi rolleyes.gif
Kaip ir jis ant manes pabamba. Abu draugiskai drinks_cheers.gif
Atsakyti