Kartais pabambu, bet dazniausiai patyliu, nes zinau kad nuo bambejimo jis nepasikeis, o tik dar labiau darys priesingai nei sakau.
QUOTE(Reika @ 2010 01 27, 12:01)
O_O nu atsiprasau, bet tu tikiuosi suvoki,kad zmones nesikeiscia?
jei jau tekejai, tai uz tokio, koks jis yra... ar seima tau tik pramoga?
jei jau tekejai, tai uz tokio, koks jis yra... ar seima tau tik pramoga?
Jūs čia man ??????
suvokiu aš viską per daug nugyventa ir per daug patirta kad nesuvokt
jei jis žanijos su manim bambekle tai ko man nebambėt , jei žino dėl ko bambu ir vistiek nesiliauja , tai ko man keistis ????
Kasdien. Toks jau mano budas, ir daznai jam sakau, kad nekreiptu demesio. Nors kartais mano bambejimo neislaiko ir isdumia is namu trankydamas durimis. Greitai nusiraminu, bet po puses dienos vel nepatenkinta bunu. Cia yra mano problema, prie kurios vyras jau priprato. Ir sako, kad kitos manes net neisivaizduoja.
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 03 05, 14:03)
Kasdien. Toks jau mano budas, ir daznai jam sakau, kad nekreiptu demesio. Nors kartais mano bambejimo neislaiko ir isdumia is namu trankydamas durimis. Greitai nusiraminu, bet po puses dienos vel nepatenkinta bunu. Cia yra mano problema, prie kurios vyras jau priprato. Ir sako, kad kitos manes net neisivaizduoja.
Tik taip sako, bet vieną dieną jam atsibos...
O pačiai nesunku nuo savęs tokios? Aš čia jokiais būdais nesmerkiu, tiesiog įdomu, kaip žmonės gali taip gyventi - ištysai bambėdami...
QUOTE(*Liepa18* @ 2010 03 05, 15:24)
Tik taip sako, bet vieną dieną jam atsibos...
O pačiai nesunku nuo savęs tokios? Aš čia jokiais būdais nesmerkiu, tiesiog įdomu, kaip žmonės gali taip gyventi - ištysai bambėdami...
As kartais pati sau slyksti. Tik pradedu bartis, pagalvoju, ir kam as cia pradedu? Taip, daznai bunu "normali". Po to vistiek kas nors islenda ir negaliu pratylet. Vyras dazniausiai i tai ziuri, kaip i mano saviraiska. Trukumas buvo tik tada, kai pradejom draugaut. Db is anksto atsiprasau seimos, kad nekreiptu demesio, kai burbu. Nu nieko negaliu su savim padaryt, nors stengiuosi.
Na, tikiuosi, kad as teisi.
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 20, 23:17)
ar jus daug bambat ant savo vyru?
Vyro neturiu, o ant draugo kartais paburnoju, bet nepiktai - stengiuosi aiškiai pasakyti, kas negerai...
bambu....kaip ir nenoriu bambeti,bet bambu,nes nervina namie netvarka.Kai tik jis namie,einu ir kuopiu viska,atsibodo.Zinau,kad vyrams nepatinka bambekles,kartais susilaikau nuo burbtelejimu,bet ziurek praeina laikas ir vel burbuliuoju
Pakolkas draugas, ne vyras. Bet nemanau, kad per daug bambu. Aišku, būna, kai prisigalvoju, jog gali kas nors jam nutikti ir pradedu bambėti, kad būtu atsargus ir t.t, bet nusiraminu greit. O taip, kad dėl visko iš eilės bambėčiau, tai ne.
O aš iš viso keistoj situacijoj atsidūriau.. Esu iš tų žmonių, kurie kenčia tyli, o kai jau prisikaupia, tai pratrūkstu. Maniškis pareiškė, kad jam geriau būtų, jei aš po truputį, bambėdama, nuleidinėčiau garą.. O aš bijau jį užknisti savo bambėjimu.. Tai net nebežinau, kaip čia geriau man būtų elgtis.
Na as bambu tik tada kaip nebuna nuotaikos, bunu suirzusi ir viskas erzina tada jau laikykites Bet mane greit nusodina pradeda sakyti ba ba ba ba ba as nustoju ir jis nustoja ir pradeda juoktis...
as tai nebambu, as rekiu ir visai ne del to, kad man taip smagu, tiesiog zinau, kad kitaip nieko nepasieksiu. is jo seimos yra atejes toks nenormalus bendravimas, todel, kai ko nors prasau normaliu tonu arba bambu, jam "nesigirdi" anksciau nervindavo, o dabar pripratau. nei susinervinu nei ka, jei ko nors reikia - uzbliaunu pakeltu tonu ir viskas gerai