Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

schmoll.gif Teko but kitoj barikadu pusej, tai puikiai suprantu ka reiskia, kai paskui vaiksto ir bumba doh.gif Savo ex kitaip ir nevadindavau visuomet tik boba doh.gif Siaubelis buvo, pats nesupranta kodel vis bamba, del visko nepatenkintas, bet vis tiek bamba lotuliukas.gif
Atsakyti
bambejimas bambejimui nelygus tongue.gif as profilaktiskai pabambu tik tam kad jis suprastu koks laimingas buna kai niekas nebamba aplink hihihi.gif
niekada to nedarau piktybiskai mirksiukas.gif
Atsakyti
Bambu... Daug. Bet tas nieko nekeičia, kad ir kaip to norėčiau. ax.gif
Atsakyti
O kas tas yra bambejimas? Maniskis visada atseit noretu is manes isgirsti jeigu kas blogai. Kad nesikauptu viduje. Tai kai pasakau kas blogai cia jau bambejimas? Mes man gal daug kas gali buti blogai. Siaip nesu linkusi issakyti, kaupiu. Bet jau kai prisikaupia tada laikykis....
Atsakyti
bambu
Atsakyti
daznai, juk sakoma geriau viska issisneket, negu nesiotis akmeny sirdyje rolleyes.gif
Atsakyti
šiaip vyrai labai jautrūs.tik pasakai kas tau nepatinka,iš karto vadina bambėjimu.jei sakyciau viską kas nepatinka,pavargtų klausytis.negali reikšti jokių priekaištų,jie tokie geručiai-kai miega dantimis į sieną
Atsakyti
as tai nebambu, o sakau tiesa,ka jis traktuoja kaip bambejima.Pvz kai pasakai,kad niekada neissiplauna savo lekstes,kas yra tiesa,jsi atsako nu baik tu bambet ir daug panasiu situaciju.
Papildyta:
QUOTE(naivi2 @ 2009 12 08, 11:07)
šiaip vyrai labai jautrūs.tik pasakai kas tau nepatinka,iš karto vadina bambėjimu.jei sakyciau viską kas nepatinka,pavargtų klausytis.negali reikšti jokių priekaištų,jie tokie geručiai-kai miega dantimis į sieną

pritariu drinks_cheers.gif auksiniai zodziai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 12 08, 21:15)
as tai nebambu, o sakau tiesa,ka jis traktuoja kaip bambejima.Pvz kai pasakai,kad niekada neissiplauna savo lekstes,kas yra tiesa,jsi atsako nu baik tu bambet ir daug panasiu situaciju.

Slidus reikaliux ax.gif Kai ta "tiesa" per daznai primenama ( na toki neesmini dalyka kaip indai neverta tiesa vadint biggrin.gif ), tai tampa bambejimu. Kuomet visai apie tai neuzsimenama - nutylejimas, melas..
Atsakyti
QUOTE(Akrilik @ 2009 12 08, 19:57)
Slidus reikaliux  ax.gif Kai ta "tiesa" per daznai primenama ( na toki neesmini dalyka kaip indai neverta tiesa vadint  biggrin.gif ), tai tampa bambejimu. Kuomet visai apie tai neuzsimenama - nutylejimas, melas..

kai man nusibosta but indaplove,as ir pasakau gal teiktusi isiplaut nors karta,nesakau to kasdien.
Atsakyti
QUOTE(zaliamamyte @ 2009 12 08, 22:09)
kai man nusibosta but indaplove,as ir pasakau gal teiktusi isiplaut nors karta,nesakau to kasdien.

kai vyrui nusibosta but n+k bedeliu isklausytoju, psichologu, asmeniniu stilistu, patareju, asmeniniu vairuotoju, elektriku, mechaniku ir tt ir pan, tai ka jam tada daryt? Kalbu ne butent apie jus, bet apskritai, kad moterys isterikuodamos del indu pamirsta paklaust, kad gal netgi ir ju vyrai kazko is ju pageidautu ir noretu kazkokiu pasikeitimu biggrin.gif Dar nesu girdejus nei vienos moters giriantis "Nu va bumbejau, bumbejau savo vyrui ir issibumbejau ko noriu". Realiai nematau tam tikslo, nuo to niekas nepasikeicia, arba pasikeicia i blogaja puse. Kai dar darzely norejau is Petriuko atimt kazkoki zaisla, tai dar suveikdavo bumbejimas, bet dabar jau seima, ne smelio deze. biggrin.gif
Atsakyti
na mes kai ne pirmi ir ne antri metai kartu, tai nereikia net bambeti ar del kazko pykti, maniskis mane o as ji is akiu ir puses zodzio suprantam.
seniau, burbejau tai demesio mazai tai dar ks nors, o dabar tfu tfu tfu - nera reikalo, net nepamenu kada baremes ar diskutavome stirpiau, vakarienaudamai kalbam apie viska abudu ir tiek .. o tas ar anas nepatinka, bent manajam sakyti to nereik,puikiai zino kas man kelia erzuli, tai tiesiog nedaro nieko tokio kad mane galetu privesti iki burbejimo, o as savo ruoztu nieko nedarau tokio kas ji erzintu.
Atsakyti