Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Gaila, bet as bambu verysad.gif Negaliu ramiai but nepasakius kas yra ne taip ar ka galvoju...
Atsakyti
Ir as bambekle unsure.gif negaliu ziuret kai namie kojines isvaidytos,rubai ne vietoje,o vyras sedi prie kompo apsikroves lekstemis dar nuo pietu,tai ir bambu del tokiu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi daug ir dažnai bambu, beje, MB man skolingas irgi nelieka lotuliukas.gif Tik man visą laiką atrodo, kad aš pagrįstai priekaištus išsakau, o kai jis bamba, tai man atrodo, kad be pagrindo doh.gif Čia kaip užburtas ratas. Labai dėl to nepergyvenu, nes išsibambi ir palengvėja, o karts nuo karto ir išvadas pasidarom. Ginčuose gimsta tiesa, kaip sakant cool.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2009 06 25, 14:22)
Gaila, bet as bambu  verysad.gif  Negaliu ramiai but nepasakius kas yra ne taip ar ka galvoju...

taip taip,as net uzmigt negaliu jei ko neissakau lotuliukas.gif tada zadinu, ir sakau blush2.gif vyro vietoj buciau, trenkciau velniop tokia boba kaip as lotuliukas.gif
Atsakyti
kas is to kad bambu ,bet jam visai dzin ax.gif
Atsakyti
Bambu ir kasdien doh.gif labai noreciau nebambeti, bet kad nervinti jis mane pradeda nuo ryto : viska ismeto virtuveje, jei valge pusrycius viska paliko, vakare gryzes striuke butinai pades ant kedes ar lovos, kam tada spinta koridoriuj reikalinga, ismetys savo daiktus doh.gif doh.gif na zinoma tai tik smulkmenos, bet nervina ir tada pradedu bambet, bet man paciai nuo to negera darosi, nes bambu kaip mama, o paauglysteje to baisiausiai nekenciau doh.gif doh.gif
Atsakyti
Va va ir as pastebejau, kad istorija kartojasi doh.gif tai ka dabar sakau savo vyrui, ta nuolatos girdedavau is savo mamos doh.gif bet tik tiek gerai, kad is to bambejimo yra naudos, nes kai tyliu, tai galvoja kad viskas gerai, bet kai pabumbu, tai aisku jis pabumba atgal, bet po kiek laiko padaro isvadas ir as tada tokia laiminga bunu kad turiu toki vyra wub.gif
Atsakyti
Labai ivairiai - tai bambu, tai ne. Be labai daznai suvokiu, kad neturedama ka veikti, pradedu bambeti...stai kokia as gyvate
Atsakyti
QUOTE(LABBRA @ 2009 06 26, 16:16)
Ir as bambekle unsure.gif negaliu ziuret kai namie kojines isvaidytos,rubai ne vietoje,o vyras sedi prie kompo apsikroves lekstemis dar nuo pietu,tai ir bambu del tokiu dalyku biggrin.gif

As taip pat, del tvarkos, ypac virtuveje, amzinas karas. doh.gif
Atsakyti
Stoju ir aš į bambeklių gretas smile.gif Bambu daug ir dažnai. Mane tai užknisa, bet nė kiek nesijaučiu kalta dėl to. Juk ne iš azarto ar dėl malonumo bambu. Bambu nes labai daug ką daro atmestinai arba išvis nedaro. Jei būtų vienas kartas tai būtų pyktelėjimas, pazirzimas ir tuom pasibaigtų. Bet bambu ir bambėsiu, jei ir toliau dėl ko nors, kas man svarbu, prašau padaryti (ir svarbiausia - pažada taip daryti) niekaip nerasim sutarimo...
Atsakyti
As ir bambejau, kol neprisibambejau, tada teko is santykiu iseiti kuriam tai laikui priverstiniu atostogu, ir pagyventi su kita seima, kur buvo bambanciu... doh.gif ir priejau isvados, kad niekada nebebambesiu del tokiu smulkmenu, kaip kojines ar lekstes...
Isvada, is atostogu grizau naujas zmogus, ir jau beveik metai, kaip nera reikalo bambeti, ir isiviespatavo taika ir ramybe musu uoste.
Na o jei labai del ko uznervina, radau kitu budu, kaip savo pasiekti, bet tai asmeniska, kaip ir zmogus su kuriuo gyveni, ir pazisti, kaip nulupta mirksiukas.gif
Ai, o mamu sakyciau antraeiles pareigos-bambejimas, maniske irgi vis dar bamba, tik deja, vaikai kartu negyvena, tai vargsui teciui tenka laikyti fronta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hemetra @ 2009 06 25, 15:22)
Gaila, bet as bambu  verysad.gif  Negaliu ramiai but nepasakius kas yra ne taip ar ka galvoju...

as taip pat... mane jau pikciurna vadina, ir sako, kad jam atrodo, jog jis man jau net nebepatinka... nezinau, kas man yra, bet nesusilaikau nepasakiusi pikto zodzio. skaudu, kai jis galvoja, kad jo nebemyliu... verysad.gif ir pati save kaltinu. jis man niekad nepriekaistauja ir nieko blogo nesako.
Atsakyti