Nebambu visai, tie visi bambėjimai man yra baisus dalykas.
As nebambu, bet va mano vyras toks... bambukas (nenoriu sakyti bambeklis, man tas zodis su pagyvenusiu pilvuzu asocijuojasi). Ne kasdien jis bamba, bet uztenka man del ko nors apsizioplinti, pvz, karta padejau stikline sulciu ant grindu, suo ja isverte, tada vyras tik pradeda savo bam bam bam... Koki pusvalandi ramybes nera
Karta gydziau as ji jo vaistais - isliejo arbata, kad pradejau bambeti, ta pati per ta pati apie tai, koks jis zioplas. Is pradziu juokesi, paskui jau prase, kad nusiraminciau, kad daugiau nebebambes. Lyg is tiesu maziau bambeti pradejo
Karta gydziau as ji jo vaistais - isliejo arbata, kad pradejau bambeti, ta pati per ta pati apie tai, koks jis zioplas. Is pradziu juokesi, paskui jau prase, kad nusiraminciau, kad daugiau nebebambes. Lyg is tiesu maziau bambeti pradejo
As bambu Ir net nejauciu kaip pradedu .Bet matyt MB moka ausis isjungti,tai jau nieko nebesako
Abipusis apsibambenimas. Jis - daugiau dėl buitinių dalykų, o aš - dėl socialinių Labiausia bambu dėl jo beprotiško noro grūdinti vaiką, tarsi kokį spartietį norėtų augintų. O ir šiaip randu priežasčių pabambėt. Tai man jo draugai nepatinka, tai jis su mano draugais bendrauti nemoka, tai jis neatidaro durų mano draugėms, tai jis per daug kelia balsą ant santechniko ir t.t. pan. O jis irgi neatsilieka;)
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 20, 23:17)
Patarkit moteriskes, kaip nustoti bambeti ant savo vyro???zinau kad nuolatinis bambejimas nieko gero neduos, bet nutyleti irgi neiseina, tai ir bambu kaip sena patarska, aisku jei padaro ka gerai tai visada pagiriu..bet bijau kad bambejimo gerokai daugiau nei pagyru
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone
Tiesiog reiketu save pripratinti buti ramesne, juk mylimam zmogui galime daug ka leisti. Pradekite nuo saves, gal kartais bambeti tenka butent del to, kad bambate, o vyro viduje irgi suzaidzia tas faktas - jei bamba, tai is principo nieko nedarysiu..
QUOTE(-Maria- @ 2009 05 19, 13:18)
Nebambu visai, tie visi bambėjimai man yra baisus dalykas.
Isduokit paslapti,kaip taip sugebeti? Gal nervu neturit? nesuprantu
QUOTE(coromandel @ 2009 06 17, 01:48)
Manau, ne kiekvienam noras kyla bambeti, uztenka viena karta pasakyti, kas nepatinka. Bent jau man
Bet is MB isitikinau, kad galima ismokti nebambeti. Anksciau rasiau, kaip ji jo paties vaistais gydziau. Ir ka, pasako, kas nepatinka, bet tik viena karta, nesneka ta pati per ta pati
Labai retai tenka bambėti, dažniau vyras pabamba
QUOTE(coromandel @ 2009 06 16, 23:48)
aš pavyzdžiui neturiu motyvacijos bambėjimui, pasakei ir užtenka jei neišgirdo, tai ir negirdės, o viena su savim dar nekalbu
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 21, 00:02)
gal ir geras budas reikes pabandyti, bet mane tai velniukas kursto nors tu ka, reikia daug pastangu nugalet savo principus
as ir kartais pabumbu...
bet po to atsiprasau ir paprasiau, kad jisai nereguotu ir neimtu i sirdele:)
kol kas taikiai
Nei aš, nei vyras nebambam... Koks malonumas bambėti? Jaučiu nekas, kai šeimoje yra bambeklių...