O mano yda tame,kad bambeti pradedu to net nejausdama... Menkiausia pastaba isvystau ir isrutulioju tiek, kad isnagrineciau draugo bet kuri menkuti poelgi is esmes, taip visapusiskai Kol maniskis vienakart nepakele del to ciongo, as vadinau tai ''kalbejimusi''. Kai isgirdau jo nuomone sia tema,pradziai uzsiraukiau, bet gerai pasvarscius supratau, kad jis teisus... Dziaugiuosi, kad praregejau kol ne velu,ir jo neuzkrimtau galutinai
O as net nzn ar bumbu
Na, tai gana lengva patikrinti stai situacija: vaziuojate kazkur su reikalais, vairuoja jis. Tikslui pasiekti yra du keliai,ir jis pasuka vienu is ju. Ar jus paklausiate, kodel jis pasuko butent cia? Ar nepuolate aiskinti, kad ten maziau duobiu, platesne gatve ir pan.? Jei nuspresite, kad sitas reikalas bus sios keliones tema (kaip ir nutiko man, bambejau iki pat galutines stoteles,o jau ten gavau toki atkirti, kad i smulkmenas nebesigilinu aplamai ), reiskia jus bambate. Cia aisku tik siaip,pavyzdukas.
Papildyta:
Na, tai gana lengva patikrinti stai situacija: vaziuojate kazkur su reikalais, vairuoja jis. Tikslui pasiekti yra du keliai,ir jis pasuka vienu is ju. Ar jus paklausiate, kodel jis pasuko butent cia? Ar nepuolate aiskinti, kad ten maziau duobiu, platesne gatve ir pan.? Jei nuspresite, kad sitas reikalas bus sios keliones tema (kaip ir nutiko man, bambejau iki pat galutines stoteles,o jau ten gavau toki atkirti, kad i smulkmenas nebesigilinu aplamai ), reiskia jus bambate. Cia aisku tik siaip,pavyzdukas.
Papildyta:
oi kompas uzsibukino truputuka
Papildyta:
Papildyta:
oi kompas uzsibukino truputuka
Visko pasitaiko, bet šiaip tai retokai bumbu.
o as megstu pabambeti, tik priklauso nuo nuotaikos jei man nuotaika bus nekokia tai tada vaikinukas mano susilaukia bele kokio priekaisto
labukas labai dažnai bet paskui, kei ateinu į protą, kad be reikalo bambėjau ar buvo galima pasakyti švelniau, labai kremtuosi ir gailiuosi, jis pastebi tai ir supranta mane tada labai labai gražiai prašo, kad pasistengčiau labiau tvardytis, kad tai žeidžia, pykdo abu. aš pasižadu ir taip iki kito karto tačiau būna geriausia tada, kai pagaunu save ir susitvardau tada pagalvoju, kad gal jeu ne tokia beviltiška esu ir su laiku visai nustosiu bambėti
jau cia sita sutuacija bambejimo oj kaip man budinga as pastoviai bumbu,jei kas mane sunervina, del visokiu smulkmenu ,o tada susipykstam ,ir kas svarbiausia dazniausiai ne ramiu tonu ,o pakeltu tai va , jis ir uzpyskta, o po to galvoju ,nu bliamba gal ir per astriai pasakiau ai dar labai megstu vis sneketi ir kamantineti , vis turiu visko klausineti iki detaliu o tai labai labai mano drauga erzina bet mane ir
na su tuo bambejimu ant vyru, tai kiekvienas vyra yra pasmerktas klausyti bambejimu savo motrisku
bambam kiekviena, maziau ar daugiau...
bet as niekaip nesuprantu pati budama moteris, kai per baliu visos bamba saviskiams kaip susitarusios, kad kiek tu gali gerti... JUK BALIAI TAM IR VYKSTA KAD PRISIGERT. be alkoholio nevyksta gi ne vienas balius... del gerimo per balius as niekad nebambun per baliu, pravezu saviski namo( nes pati negerenti) nurengiu, apkamsau ir uzmigdau... o tas bambejimas, kai kelia stikliuka per baliu tai as skaitau yra visiska nesamone, gi einat i baliu, baigtis jo gi ir taip aiski
bet as niekaip nesuprantu pati budama moteris, kai per baliu visos bamba saviskiams kaip susitarusios, kad kiek tu gali gerti... JUK BALIAI TAM IR VYKSTA KAD PRISIGERT. be alkoholio nevyksta gi ne vienas balius... del gerimo per balius as niekad nebambun per baliu, pravezu saviski namo( nes pati negerenti) nurengiu, apkamsau ir uzmigdau... o tas bambejimas, kai kelia stikliuka per baliu tai as skaitau yra visiska nesamone, gi einat i baliu, baigtis jo gi ir taip aiski
QUOTE(nebezinau110 @ 2009 04 21, 10:26)
na su tuo bambejimu ant vyru, tai kiekvienas vyra yra pasmerktas klausyti bambejimu savo motrisku
o aš nebambu, bet užtat per vyro bambėjimą gyvenimo namie seniai nebėra... , vakar kai pradėjo bambėti, aiškinti, kad nemoku vaistų vaikui smulkinti, tai jau iš nevilties, neturėdama ką sakyti, tik paklausiau- " ar aš teisingai kvėpuoju?", tai užtilo tam vakarui, o kas bus toliau nežinau...
Tu vieną vakarą pasisodink jį ir išaiškink, kad jau tau bloga nuo jo bumbėjimo ir, kad tai moters darbas- bumbėti
Ir nuolat melskis : Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.
Ir nuolat melskis : Dieve, meldžiu tave išminties, kad suprasčiau savo vyrą; meilės, kad jam atleisčiau, ir kantrybės, kad pakęsčiau nuotaikų kaitą. Nes, Dieve, jei paprašyčiau stiprybės, mirtinai jį primuščiau. Amen.
QUOTE(voras34 @ 2009 05 05, 12:49)
o aš nebambu, bet užtat per vyro bambėjimą gyvenimo namie seniai nebėra... , vakar kai pradėjo bambėti, aiškinti, kad nemoku vaistų vaikui smulkinti, tai jau iš nevilties, neturėdama ką sakyti, tik paklausiau- " ar aš teisingai kvėpuoju?", tai užtilo tam vakarui, o kas bus toliau nežinau...