Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Kai labai uzknisa ir apsimeta kad negirdi as jam pradedu bumbeti vat tokiais zodeliais: BUM BUM BUM BUM BUM BUM BUM BUM BUM BUM BUM ivairiomis intonacijomis. Kai isgirsta tuos mano bum bum bum tada paklausia kas atsitiko ir mes pasisnekam smile.gif
Atsakyti
Kaip ir dauguma pabambu blush2.gif kartais ir be reikalo,is iprocio... ax.gif ax.gif
Atsakyti
Cia speju musu genuose r neverta su tuo kovoti mirksiukas.gif stiprybes musu vyrams mirksiukas.gif
Atsakyti
na pabumbu beveik kasdien...
Musu namuose indai ir kiti daiktai na toooookie nesupratingi, nesugeba patys i vieta pasideti doh.gif tai vis reiki apabumbeti, kad vyras jiems padetu grizti i vieta ar i indaplove.
Atsakyti
g.gif pabumbu , o ypač kai PMS galiu ir įspirti lotuliukas.gif geriau neerzinti , nors kai pagalvoju , lyg ir neerzina , bet ........... doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Būna, bet nelabai dažnai, supratingas, kai blogos nuotaikos stengiasi neužkabint ir išvengia mano priekaištų ax.gif
Atsakyti
Kas is to kad bambat ? rezultatu geru neduoda tas bambejimas bash.gif karo stovis tik isivyrauja namie ir tiek,per tuos bambejimus tiek visko negrazaus prisakom vieni kitiems, kad paskui ir geda vienam i kita paziureti blush-anim-cl.gif mes moterys esam suktos tai sukciaukim ir cia clap_1.gif viska svelniai ir meiliai pasakydamos jie buna sokiruoti, kad ant ju nebesauki, o graziai apkabinus pasakai,man tai ziauriai padeda
Atsakyti
bambu kekviena karta ,bet gerejimo nematau ,jis kaip negirdi bash.gif box.gif
Atsakyti
Aš ankščiau dažniau pabambėdavau,dabar rečiau,arba išvis ranka numoju. Geriau patyliu,nei kąnors sakau,nes ir pačią užkniso doh.gif biggrin.gif vistiek naudos jokios,o dar ir susipykti galima
Atsakyti
bambu ir gana daug doh.gif bet nieko negaliu padaryti kitaip neiseina kai graziuoju ko prasau schmoll.gif aiku tai negerai bet niekaip neatsikratau sios ydos verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnute123 @ 2009 04 15, 18:25)
bambu ir gana daug  doh.gif  bet nieko negaliu padaryti kitaip neiseina kai graziuoju ko prasau schmoll.gif  aiku tai negerai bet niekaip neatsikratau sios ydos  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

tai va jei jie musu klausytu tai mes nebambetumem irnesakyk.gif
Atsakyti
Man noras pykti ir bambeti dzn uzeina, kai MB nera namuose (kas daznai yra agrindine to noro priezastis, kad reikalai, darbas svarbiau uz seima ir maza vaika). Pries sugalvodama skambinti jam ir priekaistauti, as dar karta viska gerai apgalvoju, pagalvoju, kaip as reaguociau i tokius priekaistus, pagalvoju del ko jo nera namuose ir pan. dalykus ir susilaikau neskambinusi, o po to piktumas praeina smile.gif O jei namuose jam bunant uzeina noras del ko nors bambeti, tai jis labai retai realizuojasi, nes irgi nesinori pyktis, tai graziai paprasau, na pvz, kad susitvarkytu savo betvarke, ar padarytu ka pazadejo padaryti per iseigines smile.gif Galbut man tiesiog bambeti nesinori, nes tai veda prie susipykimo, o kai susipykstame buna mirtina tyla, nekalbejimas 2-3 dienas, o tai mane taaaip slegia doh.gif Ne viena karta tokiu atveju esu parasiusi laiska, kur ramiai sudeliojau aiskiai sklandziai visas savo mintis ir abejones - veikia thumbup.gif
Atsakyti