Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Pabumbu..ir gan daznai.. lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
ax.gif As irgi megeja bambeti... Nepatinka man tai, bet ka daryti, jei vyrai nepastebi tavo triuso doh.gif Sutvarkai namus, padarai valgyti ir sako, kad nieko neveiki, o pats i kompa ar i TV ilindes dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 07 20, 23:17)
Patarkit moteriskes, kaip nustoti bambeti ant  savo vyro???zinau kad nuolatinis bambejimas nieko gero neduos, bet nutyleti irgi neiseina, tai ir bambu kaip sena patarska,  aisku jei padaro ka gerai tai visada pagiriu..bet bijau kad bambejimo gerokai daugiau nei pagyru
ar jus daug bambat ant savo vyru?
kaip suvaldyti savo temperametra,juk galima viska ta pati ir graziai pasakyti, bet kad neiseina vis isikarsciuoju  blush2.gif
gylus kvepavimas ir skaiciavimas iki desimt nepadeda, vistiek isreziu savo nuomone  doh.gif

O kaip priversti vyra nebumbeti ir nekomentuoti visko ka as darau doh.gif . Jau pavargau jam aiskinti, kad jo pasisakymai mane nervina, bet jam tai naturaliai (nespecialiai) gaunasi. Tiesiog tas kas galvoj, tas ir ant liezuvio unsure.gif .
Bandziau ir as jam bumbeti, kai jis pradeda burbuliuoti. Bet kas is to, tada rimtai susipykstam ir "garso lempa" buna isjungta pora valandu. Seniau net nekreipdavau demesio i tuos jo pareiskimus, pasisakymus, nuomoniu isdestymus, nu bet dabar kaip virdulys uzverdu rolleyes.gif .
Atsakyti
Bambejimo nepraktikuoju. Tiesiog imu ir viena karta vyriskai, be emociju pasakau, ka galvoju. Paklausiu jo nuomones apie situacija ir pabandau pastatyti ji i savo vieta. Dazniausiai viskas tampa aisku ir nesugadinam viens kitam nervu. Turiu l.gera bambejimo pavyzdi namie - savo paagli sunu. Uzknisa nerealiai
Atsakyti
QUOTE(Ramune_lt @ 2008 11 18, 11:43)
O kaip priversti vyra nebumbeti ir nekomentuoti visko ka as darau  doh.gif

Turim kažką bendro, tik deja tai nelabai džiugina doh.gif Žiauriai pavargau cray.gif
Atsakyti

Bambejim netoleruoju blush2.gif kai tik nera nuotaikos ir jau noriu bambeti, tai prisimenu savo mama... doh.gif ji taip megsta bambeti, as nuo pat mazens galvodavau kad taip niekada nedarysiu...taip ir yra..wink.gif kai kas nors nepatinka paprasciausiai viena karta graziai paaiskinu vyrui...kartais paklauso... mirksiukas.gif bet del vieno dalyko tai ziuriu as jo niekaip neatpratinsiu...turi mada savo nesvarias kojines deti prie lovos.... doh.gif doh.gif tai bambek nebambejas....bet as irgi turiu trukumu...tai prisitaikom vienas prie kito thumbup.gif
Atsakyti
pas mus tai dar klausimas, kuris is musu labiau bamba, ar jis ar as biggrin.gif as ji vadinu bambekliu, o jis mane bambekle, taip ir gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
nuolat
Atsakyti
As esu bambekle blush2.gif
Atsakyti
pabambu ir daznai
kaip nustot? nezinau ,neimanoma karsta.gif
Atsakyti
bambu ir bambėsiu tol, kol nustos man nervus gadint su savo netvarka.
Atsakyti
O pas mane nuo nuotaikos priklauso smile.gif I ta pacia situacija galiu visiska skirtingai reaguoti ax.gif
Atsakyti