Įkraunama...
Įkraunama...

Ar daug bambat ant savo vyru?

Pabambu pro retą blush2.gif Šįryt apibambėjau , kad trūksta supratimo.Jis multikus žiūrėjo,rūkė,kavą gėrė,o aš vaikams košę viriau,lovą klojau,rūbus ruošiau ir t.t.....džiaugiuosi , kad į wc turėjau laiko nubėgt biggrin.gif Pasakiau , kad aš ne tarnaitė, o jis ne mažvaikis
Atsakyti
QUOTE(einareja @ 2008 09 05, 10:07)
Pabambu pro retą  blush2.gif  Šįryt apibambėjau , kad trūksta supratimo.Jis multikus žiūrėjo,rūkė,kavą gėrė,o aš vaikams košę viriau,lovą klojau,rūbus ruošiau ir t.t.....džiaugiuosi , kad į wc turėjau laiko nubėgt biggrin.gif Pasakiau , kad aš ne tarnaitė, o jis ne mažvaikis

drinks_cheers.gif Dažna situacija - vyras gulinėja, kryžiažodžius sprendžia, o žmona laksto , spirga, viską mat suspėja. Ir kur nebambėsi, kai nurėki, paklauso, vėliau tas pats...
Atsakyti
Aš dažniau pagiriu, nei bambu.
Dabar sugalvojau, kad ir tuos pavienius bumbėjimus reiktų sumažinti, tai prieš ką pasakant sudeklamuoju eilėraštį mintyse - žiūrėk ir padeda kartais mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elldija: 08 rugsėjo 2008 - 09:46
QUOTE(Elldija @ 2008 09 08, 12:45)
Aš dažniau pagiriu, nei bambu. 
Dabar sugalvojau, kad ir tuos pavienius bumbėjimus reiktų sumažinti, tai prieš ką pasakant sudeklamuoju eilėraštį mintyse  - žiūrėk ir padeda kartais mirksiukas.gif

Kai vaikų nėra, dar ir eiles galima paeiliuoti, atsiras vaikeliai, kitokios eilės galvoje skambės mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinoma pabumbu, aš gi žmona biggrin.gif ...bet šiandien nebumbėjau, vakar berods irgi-na ne taip dažnai vadinasi tai praktikuoju ax.gif
Šyryt atsikėlė, vaikus nusiprausė ir aprengė, išvežiojo po ugdymo įstaigas, man dar spėjo arbatos pataisyti wub.gif -tai ko bambėt...gaila, kad ne taip dažnai, kaip norėčiau tai būna bigsmile.gif
Va, prisiminiau, paskutinį kartą bambėjau del vėl numestų į kampą kojinių doh.gif -kiek galima kartot, kad tam yra skalbinių dėžė šalia kurios ir numetė cool.gif ...bet baika, pasikėlė įmetė ir vėl gerai tongue.gif
Atsakyti
manau kad reikia kartais pabambeti, bet graziai,kad ateitu pats padeti..aisku kad pamambu.
Atsakyti
blush2.gif kartais labai daug.... reguliariai kas menesi hihihi.gif
Atsakyti
taigi mes zmonos turim taip daryti blush2.gif
Atsakyti
kartais būna tokių dienų kai viskas klūva ir pradedu bambėt blush2.gif
Atsakyti
O pas mus vyras daugiau bamba, nes jis yra prie pedantu, tai jam labai kliuva, kad as drabuzius ne vietoje pasidedu, kad as SM per ilgai sedziu kad as valgyt darydama apsisiukslinu, kad as sluodama grindis trupiniu palieku, todel dabar jau siuos darbus daro jis ir as visiskai nebambu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivija: 02 spalio 2008 - 22:23
Is pradziu kai apsigyvenom kartu, labai bambedavau, nes jis buvo tikras viengungis, kuris vos ne pica ant zemes ismetes, ja suvalgydavo, ir palikdavo visus purvus ant grindu.

Tada sugalvojau taktika - namuose pasidariau desimteriopai purvinesne uz ji, nors, aisku, tas mane siaubingai erzino. Po kurio lakiko MB pradeojo bumbet, kad jam tas ar anas nepatinka, ir as pagaliau atskleidziau savo tikslus. Jis suprato, kodel jo netvarka mane nervina ir pasidare kur kas tvarkingesnis.

Aisku, kartais atsiranda ne vietoje padetu ar purvinu daiktu, taciau tokiais atvejais stengiuosi graziai pasakyt ir paprasyt, kad susitvarkytu.
Atsakyti
bambu nemazai,jau kartais pati pastebiu,kad per daug isivaziavau...tai tada save kazkaip stabdyt pradedu. man paciai bambejimas nepatinka,taciau nevalingai gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti