QUOTE(**Brunetė** @ 2013 12 12, 11:11)
Nepakartojamas jausmas, nes to norėjome 8 metus Ir pagaliau mums pavyko
drąsu, kai 5 savaitės skelbtis, priekyje dar tiek rizikingų savaičių.
Bet matyt skirtingai visiem.
aisku NT II buvo laukiami du metus bet kai pamaciau II iki pat gines sakiau kad to negali buti nes visai netiketa tai buvo tuo labiau kad gine apziurejus paskutini karta sake nieko nebus teks tris menesius vaistus, bet kai patvirtino kad laukiuos tai tyliai dziaugiames su vyru
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 12, 11:50)
Juk ne artimiesiems ir giminaiciams apsiskelbe pas mane dar daug kas nezino apie pilvinuka, o forume nebaisu kalbeti, nes dar ir spec. paskyra susikuriau
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 12, 11:50)
O ka gaila? Kam as cia apsiskelbiau? Pazistat mane asmeniskai?
QUOTE(Vitulka @ 2013 12 12, 12:50)
kiekvienam savo, mano pazystama tik suzinojus visiems paskelbe,kad laukiasi. o mes su MB niekam nesakem,kol nesimate.
kiekvienas pagal save
QUOTE(Nikutė @ 2013 12 12, 18:51)
kiekvienam savo, mano pazystama tik suzinojus visiems paskelbe,kad laukiasi. o mes su MB niekam nesakem,kol nesimate.
kiekvienas pagal save
kiekvienas pagal save
Mano nuomonė tokia pati. Dalintis žinia ankstyvame periode manau rizikinga. Aš pati jausčiausi nesaugiai, kai nežinoma eiga ir trūksta apčiuopiamų rodiklių, būklės, informacijos.
Ir džiaugsmas, ir nerimas, ar pavyks išnešiot
Nėra tikriausiai tokių žodžių apsakyti tą jausmą Viskas susideda ir nerimas ir džiaugsmas,laimė ir daug įvairių jausmų "mišrainė"
Didele, bet kol kas tyli laime ir sioks toks neramumas ar viskas gerai bus ir kaip viskas pasikeis
QUOTE(Zebu @ 2014 05 20, 13:26)
Didele, bet kol kas tyli laime ir sioks toks neramumas ar viskas gerai bus ir kaip viskas pasikeis
Prieš kiek laiko sužinojai?