QUOTE(hegs @ 2011 01 13, 17:26)
pirma testuka pasidarius iswydau lyg waiduokli tada nusprandziau ryt pasidaryti wel, na ka ir wel waiduoklis tada jau nusprendziau isigyti elektonini nestumo testa ir ka po poros min uzrasas (PREGNANT +2weeks) laimes pilnos kenes, sirdis dauzosi, ciumpu telefona ir rasau sms(nes paskambinus nepasakyciau ne zodzio ) wyrui kad jau busim teweliai , nesitikejom kad taip greit pawyks apsisukom per 1 cikta db laukiu kada jau pamatysiu vel sawo lialiu ir suzinosiu kas ten gywena
Sveika, man buvo lygiai tas pats, mes su draugu pesė metų planavome vaikiuką, tačiau niekaip nesigaudavo ir kiekvieną mėnesį sulaukusi mėnesinių, labai nusivildavau, nes taipogi labai labai laukiau ir norėjau savo leliuko, nes man maži vaikai tai pats nuostabiausias dalykas, labai juos myliu, tačiau kai pamačiau teigiamą nėštumo testą šiandien, tai nežinau, pasimečiau, išsigandau, nes verkiau ir išgasčio. Galvojau kaip dabar gyvent ka daryt, kaip tėvam pranešti, atrodo viskas blogai. Tačiau dabar pavakarėn, jau labai džiaugiuisi. Tik tas baisus dalykas, o ka dabar tėvai pasakis, nors man 22 m. Su draugu esame jau keturis metus su viršumi. Nes nežinau kaip reikės pranešti tėvam ir kaip jie reaguos...