šiaip jausmas keistas. toks maišytas,ir džiaugiesi ,ir tuo pačiu susirūpini kaip dabar viskas bus bet šiaip fainai
Jausmas labai keistas tikrai - mišinys emocijų. Tik išėjusi iš gydytojos kabineto iš laimės apsiverkiau paskiau norėjosi garsiai visiems paskelbti - ar matote, aš būsiu ir esu labai
Puoliau visiems iš eilės skambinti: vyrui, mamai, broliui, tėčiui, jo sesei, anytai, uošviui, savo močiutėms ir seneliams. Žodžiu, tą dieną buvo informuoti patys mano mylimiausi žmonės ir kitą vakarą buvo balius su sultimis ir zefyrais
Puoliau visiems iš eilės skambinti: vyrui, mamai, broliui, tėčiui, jo sesei, anytai, uošviui, savo močiutėms ir seneliams. Žodžiu, tą dieną buvo informuoti patys mano mylimiausi žmonės ir kitą vakarą buvo balius su sultimis ir zefyrais
Mes su vyru santokoje 3 metai.Seksas - lytinio akto nutraukymas.Jokio pastojimo.Karta nutarem isbandyti ar mes vaisingi.Ir tai buvo tik vienas karta.Rezultatas - 2 raudonos juosteles.Siaubas kaip as isisgandau.Nes bijojau niestumo.Galvojau kad vaikui dar nelaikas.O ce se tau.Man 25 metai.Pirmas niestumas.Viskas gerai.Bet as an tiek verkiau.Nenorejau buti niecia.Nes vaikas suvarzys mano laisve.Ir ka.Vyras sokiruotas bet laimingas.Anyta irgi.Tevu netekau pries metus.Visi gimines laimingi.O as ne.Bet detis nebuvo kur.Pirmi tris menesiai baisi toksikoze.Vemiau.Norejau daryti valima.Bet vyras palaike ir man dabar rugsejo 16 gimdyti.Nepatinka man buti .Vis bandau priprasti prie minties kad busiu mama .
As sito labai norejau nuo pat jaunu dienu, bet tai studijos, tai verslas, tai pertneriai ne tie...
Su vyru bandem 7 men. Jau ir neviltis buvo prasikalus.. Kiek testu sugadinau! Visas savo dienas ir pojucius atmintinai zinojau. Viena diena per nezmoniskus PMS skausmus ir irzlumus pasidariau testa. Surikau is netiketumo ant viso namo!!! Nuo to karto spindziu ir grazeju! Kaip mano ginekolge sako: Per visa savo praktika turiu tik 2-a tokia svieciancia nestuke! Nei dienos nejutau pykinimu ir visu kitu man svetimu nestumo pozymiu. Maziukas jau juda manyje, o as daznai ziurineju jo nuotraukyte ir laukiu gimdymo datos!
Su vyru bandem 7 men. Jau ir neviltis buvo prasikalus.. Kiek testu sugadinau! Visas savo dienas ir pojucius atmintinai zinojau. Viena diena per nezmoniskus PMS skausmus ir irzlumus pasidariau testa. Surikau is netiketumo ant viso namo!!! Nuo to karto spindziu ir grazeju! Kaip mano ginekolge sako: Per visa savo praktika turiu tik 2-a tokia svieciancia nestuke! Nei dienos nejutau pykinimu ir visu kitu man svetimu nestumo pozymiu. Maziukas jau juda manyje, o as daznai ziurineju jo nuotraukyte ir laukiu gimdymo datos!
QUOTE(JurSan @ 2007 07 28, 17:00)
Mes su vyru santokoje 3 metai.Seksas - lytinio akto nutraukymas.Jokio pastojimo.Karta nutarem isbandyti ar mes vaisingi.Ir tai buvo tik vienas karta.Rezultatas - 2 raudonos juosteles.Siaubas kaip as isisgandau.Nes bijojau niestumo.Galvojau kad vaikui dar nelaikas.O ce se tau.Man 25 metai.Pirmas niestumas.Viskas gerai.Bet as an tiek verkiau.Nenorejau buti niecia.Nes vaikas suvarzys mano laisve.Ir ka.Vyras sokiruotas bet laimingas.Anyta irgi.Tevu netekau pries metus.Visi gimines laimingi.O as ne.Bet detis nebuvo kur.Pirmi tris menesiai baisi toksikoze.Vemiau.Norejau daryti valima.Bet vyras palaike ir man dabar rugsejo 16 gimdyti.Nepatinka man buti .Vis bandau priprasti prie minties kad busiu mama .
O kodėl tu nenori būti mama? Aš taip norėčiau mažo angeliuko,bet šiuo metu dar negaliu..
Visiška laimė ir palaima. Atsikvėpimas. Nuojautos pasitvirtinimas.
Iškart pasakiau vyrui, nes abu planavom, laukėm ir džiaugėmės kartu Vyro veidą iškart nušvietė šypsena ir jis pasakė- na va, sakiau, kad viskas bus gerai. Be reikalo panikavai ir verkei, kad vėl nepavyko (aš prieš kelias dienas buvau dariusi testą ir jis buvo neigiamas, o tada buvo daug ašarų, isterijos )
Iškart pasakiau vyrui, nes abu planavom, laukėm ir džiaugėmės kartu Vyro veidą iškart nušvietė šypsena ir jis pasakė- na va, sakiau, kad viskas bus gerai. Be reikalo panikavai ir verkei, kad vėl nepavyko (aš prieš kelias dienas buvau dariusi testą ir jis buvo neigiamas, o tada buvo daug ašarų, isterijos )
pirma karta suzinojusi, kad esu nescia, nedelsdama pranesiau vyrui telefonu 5ryto, nes jis buvo toli nuo manes, visas uzsimiegojas ir nuo tos akimirkos beveik visa laika jauciau palaima ir pakilejima, visai kitaip pradejau ziureti i gyvenyma, i zmones, pamacius bet koki vaikeli asarodavo akys is dziaugsmo, kad as taippat turesiu maza stebukleli, antra karta suzinojusi, kad esu , jauciausi labai ipatingai laiminga ir vos valdziau asaras
QUOTE(morkele @ 2007 07 26, 14:14)
o man labai keistai buvo, čia net tokio varianto nėr
nu aš jau žinojau kad nėščia, viduj jaučiau, ir testą dariausi, kad įtikinti kitus ir kai parodė dvi juosteles, paprasčiausiai pasidarė taip gera ir ramu, visai visai
nu aš jau žinojau kad nėščia, viduj jaučiau, ir testą dariausi, kad įtikinti kitus ir kai parodė dvi juosteles, paprasčiausiai pasidarė taip gera ir ramu, visai visai
Man buvo labai panasiai. Buvau beveik visiskai tikra, kad laukiuosi, todel pries darydama testa labai jaudinausi - jaudulys toks, lyg pries suoli su parasiutu. Bet, kai pamaciau 2 juosteles, staiga pasidare taip ramu, lyg visos bedos pasaulyje susitvarke . Taip ramiai jauciausi iki vakaro, kada laukiau vyro su gera zinia, tuomet vel labai jaudinausi.
Oi, džiaugsmo ašaros, krykštavimai Tas lemtingas pliusiukas buvo toks išsvajotas ir lauktas O dabar beprotiškai laukiam savo karalaičio/ės
neapsakomas jausmas... manau kad tai labai individualus jausmas visada budavo tik viena juostele, bet kai pamaciau dvi, nezinau kas pasidare, nezinau koks tai buvo dziaugsmas... neapsakoma tai... o vyras irgi labai dziaugesi, niekada nemaciau dar tokios jos reakcijos, gal del tos kad pirmas maziukas... linkiu visoms tai patirti...
nepaprastas jausmas uvo, seip as to laukiau, tik vis galvojau: " na dar pora meteliu dar pora reikia pratemt, atsistoti ant koju reikia, susitvarkyti viska reikia" ir pan. bet gylei srdelieje labai labai norejau, todel kai pamaciau dvi juosteles buvo didele sypsena, nunesiau testa uzsimegojusiam brangiajam iir pakisau po nosim, jis paziurejo, paprase instrukcijos, krapste akis, o as stovejau ir sypsojausi, buvo nuostabu. jis irgi apsidziauge, pasidare dar nuostabiau