Labai džiaugėmės abu Buvo ankstus rytas, tai gulėjom lovoj ir net paverkiau iš laimės
Kadangi man viskas ivyko labai staiga, net nezinojau kaip reaguot...is pradziu nusisypsojau, o po to prasidejo abejones ir visokios kitokios mintys, bet aisku tik grazios buvau laiminga ir sutrikusi tuo paciu
Buvau laiminga, kad tik as viena zinau o daugiau niekas nezino, pilvelio juk nesimate. Man tai buvo paslaptis - mano ir vaikelio
Suzinojau pries dvi dienas. Emocijos uzpludo taip stipriai. Labai norejom lialiaus, bet kadangi "darbavomes" tik menesi, net nesitikejau kad taip greitai pavyks. Kaip sake mano drauge, kuri taip pat nori lialiaus - "labai apsiramini, kai didele vilti ir laukymo euforijapakeicia nusivylimas, kad si karta nepavyko" man euforija tesiasi...
Tai didziule laime
Tai didziule laime
Sveikos, o as siandien suzinojau, 2 testukai patvirtino.pamacius apsizliumbiau ir nezinau ar tai dziaugsmo ar kokios kitos asaros. planavome pradeti rudeni, bet nesisaugojome, manydami, kad taip lengvai nepavyks. ir se tau dar sunku susitaikyti su ta mintim..atrodo kad sapnas...
Supratus kad laukiuosi apsiverkiau ir be galo apsidziaugiau, nes pries 6 men buvau persileidus, tad cia buvo labai labai didelis dziaugsmas mums su vyru
man tai didelis shokas buvo, labai netiketas ir neplanuotas nestumas, mama sunkiai susirgo, as is darbo isejau, nu zodziu be zodziu, kai suzinojau kad nescia labai pergyvenau del leliuko, ar nepakenks jam mano isgyvenimai, bet turiu labai gera vyra, kai jam pranesiau kad turesim leliuka tai visai nenustebo tik apsikabino pabuciavo ir pasveikino kad busiu mamyte ir pasake:saulyte nuo sios akimirkos neberukyk
viskas viename: šokas, džiaugsmas, liūdesys... nėštumas buvo planuotas, laukėm beveik metus, tačiau tuo pačiu labai netikėta sužinoti, jog laukiesi..
Buvo laukiamas bet vis nesiseke pastoti poto kai nerode niestumo testas labai nusiminiau bet kita diena daktare dare echok. tai patvirtino kad jau 8sav. islaimes net apsiverkaiu ir apkabinau daktare
QUOTE(Jureka @ 2008 07 05, 09:10)
man tai didelis shokas buvo, labai netiketas ir neplanuotas nestumas, mama sunkiai susirgo, as is darbo isejau, nu zodziu be zodziu, kai suzinojau kad nescia labai pergyvenau del leliuko, ar nepakenks jam mano isgyvenimai, bet turiu labai gera vyra, kai jam pranesiau kad turesim leliuka tai visai nenustebo tik apsikabino pabuciavo ir pasveikino kad busiu mamyte ir pasake:saulyte nuo sios akimirkos neberukyk
sveikinu kazin kodel tas slapukas vis dar nepasirodo? turbut nekantrauji
is pradziu zliumbiau gal valanda bet to pat metu buvau labai laiminga
Buvau labai pasimetusi, bet ir labai laiminga... nes labai norejau antro vaikucio.