nagi
Tikrai keistas jausmas, net neįmanoma apsakyti ir pasirinkti vieną variantą. Nepakartojamas, viskas viename.
Mums abiems tai buvo labai labai didelis džiaugsmas
QUOTE(siekla @ 2007 07 20, 21:09)
nagi
Kadangi mes su vyru planavome vaikuti tai kai suzinojau dziaugemes abu labai,idomus toks jausmas,sunku net apsakyti,visa tai reikia pajausti,bet fainas jausmas...
Nepatikejau. Labai ilgai lauktas prarasta viltis ir netiketos II juosteles... Sokas... Dar seke 3 testai kol patikejau
Mums abiems tai buvo didelis didelis dziaugsmas
QUOTE(knielita @ 2007 07 24, 20:04)
Nepatikejau. Labai ilgai lauktas prarasta viltis ir netiketos II juosteles... Sokas... Dar seke 3 testai kol patikejau
Viskas tas pats, tik, kad po visko sekė 7 testai kol patikėjau
Drebančios rankos, besidaužanti krūtinėje širdis, džiaugsmo ašaros ir nerimas, kad tik viskas būtų gerai... Kadangi sužinojom džiugią naujieną prieš pat vestuves, tai tarp ruošimosi rutinos vis sustodavau, slapta išsitraukdavau teigiamą testuką iš rankinės ir vis žiūrėdavau žiūrėdavau... ech...
o man labai keistai buvo, čia net tokio varianto nėr
nu aš jau žinojau kad nėščia, viduj jaučiau, ir testą dariausi, kad įtikinti kitus ir kai parodė dvi juosteles, paprasčiausiai pasidarė taip gera ir ramu, visai visai
nu aš jau žinojau kad nėščia, viduj jaučiau, ir testą dariausi, kad įtikinti kitus ir kai parodė dvi juosteles, paprasčiausiai pasidarė taip gera ir ramu, visai visai
kai pamačiau II maniau kad iš laimės širdis lauk iššoks.
Žinojau, kad laukiuosi dar nematydama II juostelių, o jas pamačius pasijutau labai
laiminga
laiminga
Neapsakoma laimė Kadangi jau labai norėjau antro vaikelio, ilgai negalėjau pastoti, tai labai labai apsidžiaugiau