Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(nenuorama82 @ 2007 07 26, 16:53)

nenuorama82, 26 Lie 2007 - 16:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

nenuorama82, 26 Lie 2007 - 16:53, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Pramogu parke nebuvom, bet verta nueiti i Kretos akvariuma, va ten tai akvariumai.....

Pramogu parke nebuvom, bet verta nueiti i Kretos akvariuma, va ten tai akvariumai.....

o kaip ji rast?kur kokios info rast? ar bus vietoi info?
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 27, 09:02)

Klajonė, 27 Lie 2007 - 09:02, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Klajonė, 27 Lie 2007 - 09:02, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

O cia kazkokia ekskursija, ar tiesiog tais serpantinais turejot nuvykti is tasko A i taska B?  g.gif  Noreciau pralekti kalnu takeliais  ax.gif

O cia kazkokia ekskursija, ar tiesiog tais serpantinais turejot nuvykti is tasko A i taska B?  g.gif  Noreciau pralekti kalnu takeliais  ax.gif

Mes tai pačios važinėjom po salą, tai eina sau, kalno viršuj, kelias beveik stačias, o hiundajus nebepatraukia;)) beliko užtraukti rankinį stabdį, desperatiškai pasikvatoti ir vėl bandyti, ir užvažiavom, o kalno viršuj radom fainą taverną. paskui dar vieną kalną pravažiavom, kol supratom, kad į priešingą pusę važiuojam ir vietoj Matalos atsidūrėm netoli Imbros tarpeklio:)

Makaliau, aha, ten:)
user posted image
tik aš tave pralenkiau, kol tu pavėsio ieškojai ir jau ėjau nuo upelio kai tu atėjai ir obuolį išsitraukei cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 27 liepos 2007 - 10:17
QUOTE(winia @ 2007 07 27, 11:39)

winia, 27 Lie 2007 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

winia, 27 Lie 2007 - 11:39, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Na aš tave tik avatare esu mačius, šiaip aš sunkiai įsimenu veidus, bet tave kažkaip pažinau. nors pradžioj dvejojau dėl tetos, dar gerai reikėtų pagalvoti, kuris iš jūsų vyresnis  cool.gif

aš fotkėj su juoda kuprine, pasidėjau fotiką ant uolos ir nusifotkinau  lotuliukas.gif

Na aš tave tik avatare esu mačius, šiaip aš sunkiai įsimenu veidus, bet tave kažkaip pažinau. nors pradžioj dvejojau dėl tetos, dar gerai reikėtų pagalvoti, kuris iš jūsų vyresnis  cool.gif

aš fotkėj su juoda kuprine, pasidėjau fotiką ant uolos ir nusifotkinau  lotuliukas.gif

O kaip jūs nenusvilot su tokia maikute ohmy.gif
Aš nusvilau penkis kart iš eilės blush-anim-cl.gif

Hera Village cool.gif
user posted image

user posted image

nuo jo labai gražus vaoizdas atsiveria, palaukit vėliau įkelsiu foto........
Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 07 27, 10:49)

Norwile, 27 Lie 2007 - 10:49, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

o kaip ji rast?kur kokios info rast? ar  bus vietoi info?

Siaip vaziuojant pagr. keliu (main road) visur buvo i ji nuorodos (net prie pat rethymno, kad mazdaug uz devybiasdesimt kazkiek km yra Cret@kvarium. O siaip jis netoli Hersonisos (gal kokie 12 km) link Iraklio. Pas mus buvo (viesbuty) net lankstinukas apie ta akvariuma, bet radom ji (lankstinuka) kai jau buvom grize is akvariumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 26, 13:17)

Klajonė, 26 Lie 2007 - 13:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Klajonė, 26 Lie 2007 - 13:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

As suprantu, kad plaukiama ne is Agios. Bet ar paciam Agios galima uzsisakyti kelione i Santorina su visu nuvezimo/parvezimo is Irakliono servisu? Ar reikes vaziuoti iki Iraklio, kad uzsisakyti?

As suprantu, kad plaukiama ne is Agios. Bet ar paciam Agios galima uzsisakyti kelione i Santorina su visu nuvezimo/parvezimo is Irakliono servisu? Ar reikes vaziuoti iki Iraklio, kad uzsisakyti?

Galima nusipirkti ir Agios, čia irgi yra kelionių agentūrų 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(winia @ 2007 07 26, 17:25)

winia, 26 Lie 2007 - 17:25, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

winia, 26 Lie 2007 - 17:25, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

kai su niekuo nekalbi, niekas neblaško, nezyzia šalia, labiau jauti visus tuos kvapus, nes kvapai ten tikrai nerealūs.

kai su niekuo nekalbi, niekas neblaško, nezyzia šalia, labiau jauti visus tuos kvapus, nes kvapai ten tikrai nerealūs.

aha, man irgi kvapai ten nerealūs... aš tada dar ėjau su turistais (tiksliau, ėjau pirma jų ax.gif ), ir kai visi jau buvo išleipę, neužuodė jau nieko ir nebematė, o galvojo kaip tik greičiau galą pasiekus, aš sau ramiausiai skyniau bazilikus, raudonėlius, ir kitus prieskoninius augaliukus, uostinėjau juos ir mėgavausi visais kitais kvapais...

QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 23:20)

Makalius, 26 Lie 2007 - 23:20, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Makalius, 26 Lie 2007 - 23:20, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Šaltmėte, nieko neprimena? hihihi.gif

Šaltmėte, nieko neprimena? hihihi.gif

primena, primena, tik matyt iš važiuojančio autobuso fotkinai... biggrin.gif mano daug aiškesnė nuotrauka.. cool.gif

QUOTE(Norwile @ 2007 07 27, 10:49)

apie kreta aquarium yra daug nuorodų ant pagrindinio kelio.. jis netoli Iraklio...

QUOTE(Makalius @ 2007 07 27, 11:45)

Makalius, 27 Lie 2007 - 11:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Makalius, 27 Lie 2007 - 11:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Makaliau, pamiršai, kad apsauginiai kremai yra? g.gif

O nuo Hera Village tikrai pasakiški vaizdai, aš dabar pro ten kiekvieną dieną į darbą važinėju... ax.gif Į Eloundą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šaltmėtė: 27 liepos 2007 - 11:10
Šaltmėte, Elounda yra thumbup.gif
Poto reportaže įmesiu nuotraukų, nenoriu už akių savo pasakojimnui užbėgt, bo visai susipainiosiu....tik galiu pasakyt, kad palyginus su SSTalida, Hersonissos ar Heraklionu, tan Eloundoj pasakaaaa drinks_cheers.gif
'Ramu, vaizdai nerealūs...

Tie apsauginiai kremai tai irnesakyk.gif man nepadeda blush2.gif nors poto buvau visas nusvilęs ir perštėjo vos prie rankų prisilietus, kitą dieną lyg niekur nieki toliau deginaus ir jau buvau rudas, nebe raudonas g.gif kažkokia oda keista mano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 27 liepos 2007 - 11:19
QUOTE(Makalius @ 2007 07 27, 10:45)

Makalius, 27 Lie 2007 - 10:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Makalius, 27 Lie 2007 - 10:45, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Hera Village cool.gif
user posted image

user posted image

Hera Village cool.gif
user posted image

user posted image

Kažkur matyti vaizdeliai rolleyes.gif. Nors girdėjau įvairiausiu atsiliepimų apie Herra Village, bet man ten patiko. Graži aplinka, dar turėjome kambarį su vaizdu į jūrą, vaizdai pasakiški bigsmile.gif . O iš miestelių man irgi labai patiko Elounda - toks mažas ir jaukus. Daugiausia laiko ir praleisdavom Eloundoj ir Agios Nikolaos. Dar savotiškai sužavėjo Ierapetra ir jos pliazai smile.gif. O vat kas nepatiko -tai Malija schmoll.gif . Nenorėčiau ten atostogaut.
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2007 07 27, 12:33)

indreja, 27 Lie 2007 - 12:33, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Kažkur matyti vaizdeliai  rolleyes.gif. Nors girdėjau įvairiausiu atsiliepimų apie Herra Village, bet man ten patiko. Graži aplinka, dar turėjome kambarį su vaizdu į jūrą, vaizdai pasakiški  bigsmile.gif . O iš miestelių man irgi labai patiko Elounda - toks mažas ir jaukus. Daugiausia laiko ir praleisdavom Eloundoj ir Agios Nikolaos. Dar savotiškai sužavėjo Ierapetra ir jos pliazai smile.gif. O vat kas nepatiko -tai Malija  schmoll.gif . Nenorėčiau ten atostogaut.

Kažkur matyti vaizdeliai  rolleyes.gif. Nors girdėjau įvairiausiu atsiliepimų apie Herra Village, bet man ten patiko. Graži aplinka, dar turėjome kambarį su vaizdu į jūrą, vaizdai pasakiški  bigsmile.gif . O iš miestelių man irgi labai patiko Elounda - toks mažas ir jaukus. Daugiausia laiko ir praleisdavom Eloundoj ir Agios Nikolaos. Dar savotiškai sužavėjo Ierapetra ir jos pliazai smile.gif. O vat kas nepatiko -tai Malija  schmoll.gif . Nenorėčiau ten atostogaut.

Nors mes ir gyvenom visai netoli Malijos, ten net neapsilankėm blink.gif
Iškart važiuodavom į Agios.... nuostabus miestas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indreja @ 2007 07 27, 12:33)

Dar savotiškai sužavėjo Ierapetra ir jos pliazai smile.gif.

Dar savotiškai sužavėjo Ierapetra ir jos pliazai smile.gif.

Ierapatra yra pietinej daly jau prie Libijos juros, ane? Zemelapyje atrodo visai netoli nuvaziuoti nuo Agios, nes ten siauriausia salos vieta. Man idomu ar skiriasi Kretos jura nuo Libijos? Na, siluma, augmenija, gyvunija rolleyes.gif Nes turiu svajone - panardyti (giluminiu nardymu) abejose jurose. Saltmete, ar populiarus ten dardymas? Ar yra nardymo centrai? I koki miesta reiktu vaziuoti norint nardyti Libijos juroje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 27, 11:59)

Klajonė, 27 Lie 2007 - 11:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Klajonė, 27 Lie 2007 - 11:59, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Ierapatra yra pietinej daly jau prie Libijos juros, ane? Zemelapyje atrodo visai netoli nuvaziuoti nuo Agios, nes ten siauriausia salos vieta. Man idomu ar skiriasi Kretos jura nuo Libijos? Na, siluma, augmenija, gyvunija  rolleyes.gif  Nes turiu svajone - panardyti (giluminiu nardymu) abejose jurose. Saltmete, ar populiarus ten dardymas? Ar yra nardymo centrai? I koki miesta reiktu vaziuoti norint nardyti Libijos juroje? 4u.gif

Ierapatra yra pietinej daly jau prie Libijos juros, ane? Zemelapyje atrodo visai netoli nuvaziuoti nuo Agios, nes ten siauriausia salos vieta. Man idomu ar skiriasi Kretos jura nuo Libijos? Na, siluma, augmenija, gyvunija  rolleyes.gif  Nes turiu svajone - panardyti (giluminiu nardymu) abejose jurose. Saltmete, ar populiarus ten dardymas? Ar yra nardymo centrai? I koki miesta reiktu vaziuoti norint nardyti Libijos juroje? 4u.gif

Vazinejant maciau du nardymo centrus vienas is ju prie Vidurzemio juros, vaziuojant link Chanijos, ar keletas km. pries Rethymna ar uz keleta km. nelabai atsimenu zinau tik, kad vaziuojan vadinamuoju greitkeliu nuo kelio matosi aukstu palmiu eile, ten ir yra nardymo centras, o kitas yra kazkur netoli Matalos jau prie Libijos juros, tiksliai neatsimenu. Bet kiek as supratau nelabai ka idomaus pamatysi, bent jau tas nardymas nebus panasus vertinant grozi su Raudonaja jura.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpotaukšlis: 27 liepos 2007 - 12:36
QUOTE(Pumpotaukšlis @ 2007 07 27, 13:35)

Pumpotaukšlis, 27 Lie 2007 - 13:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Pumpotaukšlis, 27 Lie 2007 - 13:35, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Vazinejant maciau du nardymo centrus vienas is ju prie Vidurzemio juros, vaziuojant link Chanijos, ar keletas km. pries Rethymna ar uz keleta km. nelabai atsimenu zinau tik, kad vaziuojan vadinamuoju greitkeliu nuo kelio matosi aukstu palmiu eile, ten ir yra nardymo centras, o kitas yra kazkur netoli Matalos jau prie Libijos juros, tiksliai neatsimenu. Bet kiek as supratau nelabai ka idomaus pamatysi, bent jau tas nardymas nebus panasus vertinant grozi su Raudonaja jura.

Aciu uz info 4u.gif Zinau, kad Raudonajai jurai niekas neprilygs, bet kaip nardytoja noriu panardyti visose jurose, prie kuriu teks buti 4u.gif Man apskritai nardymas patinka ne tiek del to, ka pamatai, o del pacio nardymo savaime, del proceso mirksiukas.gif

Dabar paziurejau zemelapyje - tos vietos gerokai nutole nuo Agios. Vis tiek klausiu Saltmetes: kur aplink Agios kreiptis del nardymo? Ar yra paciam Agios nardymo centras?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klajonė: 27 liepos 2007 - 12:43
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 27, 13:41)

Klajonė, 27 Lie 2007 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Klajonė, 27 Lie 2007 - 13:41, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:

Aciu uz info  4u.gif  Zinau, kad Raudonajai jurai niekas neprilygs, bet kaip nardytoja noriu panardyti visose jurose, prie kuriu teks buti  4u.gif  Man apskritai nardymas patinka ne tiek del to, ka pamatai, o del pacio nardymo savaime, del proceso  mirksiukas.gif

Dabar paziurejau zemelapyje - tos vietos gerokai nutole nuo Agios. Vis tiek klausiu Saltmetes: kur aplink Agios kreiptis del nardymo? Ar yra paciam Agios nardymo centras?

Aciu uz info  4u.gif  Zinau, kad Raudonajai jurai niekas neprilygs, bet kaip nardytoja noriu panardyti visose jurose, prie kuriu teks buti  4u.gif  Man apskritai nardymas patinka ne tiek del to, ka pamatai, o del pacio nardymo savaime, del proceso  mirksiukas.gif

Žinai, neteko labai su nardymu susidurt... dabartinėj mano darbo vietoj yra nardymo centras, bet jis yra vieno didelio viešbučio teritorijoj.. tai nežinau ar galima į jį šiaip kreptis.. unsure.gif Agios kokrečiiai irgi nemačiau, bet manau, kad tikrai turėtų būt... ir Eloundoj yra tikrai.... Tau, Klajone, nuo Hera Village bus vienodas atstumas iki abiejų miestelių...
pabandyk pagooglint "diving in Crete" ar pan... g.gif
Atsakyti