QUOTE(winia @ 2007 07 26, 17:25)
O dėl Samarijos tarpeklio, tai mano toks visai subjektyvus pastebėjimas...ten būtinai reikia eiti tiems, ką kamuoja egzistencinės problemos ar klausimai:) man tą dieną visos problemos ir visi klausimai buvo išnykę
ir būtinai reikia eiti po vieną, tada man rodos daug lengviau. nėr kam pasidejuoti, kaip karšta, tai daug lengviau eiti, nereikia prie nieko taikytis, nes taikytis ten manau nėra labai lengva, pasirenki savo tempą, nori stoji ilsėtis, nori ne. Tiesiog eini ir viskas. Aš pati ilsėjausi tik prie to upelio, kuriame ir kojas pamirkiau, ir į buteliuką gerti prisipyliau
kai su niekuo nekalbi, niekas neblaško, nezyzia šalia, labiau jauti visus tuos kvapus, nes kvapai ten tikrai nerealūs.
aš buvau nusprendus neiti į Samariją, bet mane užkabino paskutinė gidės Matildos frazė: išeini, kūnas nuvargęs, o siela atsigavusi. taip ir buvo:) ačiū Matildai
tai kad ten daug kas ėjo po kelis....
mes irgi ėjom kartu, nes pas mane visi daiktai, o pas tetą fotoaparatas.....
Papildyta:
Nukopijuosiu čia vieną žinutę iš savo pasakojimo apie Kretą,nes matau kad zis jo neskaitė tai ir neatrašė
QUOTE(Makalius @ 2007 07 19, 14:20)
Jasus
Vel as cia. Ir tokia proga ispuole
Siandien lygiai savaite kaip as esu Kretoj ir lygiai puse metu kaip esu Supermamoj
Vakar kelemes 5:45
nes varem i Chanija bei Rethymna. Nu ka as jums pasakysiu, nusikaliau negyvai, poto atgaivino tik baseinas
Vaziuot iki ten reikejo 3h, ui visa kelia snuduriavau, miestuose buvo labai karsta, tai tik pasifotkinom, pavaiksciojom valanda ir vaziavom namo....
Bet siaip tai grazu... Matem vakar apie 8h ryto Herakliono autobusu stoty viena SM nare ZIS su savo draugu ar vyru
kazi ka taip anksti ten veike
Ieskojo kazko (as ja atpazinau, nes jau matemes skrendant i Kreta oro uoste...), as jau STOTIES asas (
), tai galvojau pagelbesiu, ale kad neisdrysau prieit
O uzvakar....uzvakar buvom Spinalongoj
labai suzavejo ta vieta. Ir pykstu ant visu kam nepatiko tas viesbutis Herra Village
Turiu ji nufotkines. Vietoj jis tiesiog nuostabioj, vaizdas atsiveria nerealus, pats kurortas irgi
, Agios Nikolaos visai salia, gal koki 1 eur kainuotu iki jo autiku vaziuot... o jo stotele visai salia to Herra Village.... Uz kelta Spinalongon teko suplot 14 euru, tuo tarpu patikejom Saltmete, kad kainuos koki eura ar du
Nu bet is kitur dar brangiau
Ir kelimasis i sala ispudziu paliko
zodziu apie viska placiau kai grysiu
ryt varysim Samarijon. TURBUT, jei musu meilioji gide teiksis atrasyt i SMS, bo siaip tai liepe skambint, o skambuciai brangus cia labai
Tai ką ten darėt tam Heraklione, aa?
vot ir pričiupau