Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Katu @ 2007 07 26, 17:11)
Na, man buvo neigiamu emociju, bet jas dabar jau pamirsau, nes issimiegojau. Bet vis tiek sala ispudzio nepadare tokio, apie koki visi sneka. kalnai kaip kalnai, augalai kaip augalai, siukslynas kaip visur. Neradau as ten rojaus. Man irgi jokiu "vauuu" ispudziu ir tiek smile.gif

Aha, man irgi tas keista, kad kalnai įspūdžio nepadarė, nors esam jų mylėtojai.. per serpantinus važiavom ir nebijojom fear.gif o tik grožėjomės biggrin.gif o dabar va net nežinau kur kitamet važiuot, kažkaip norisi kitur, bet bijau kad nepatiks, tai gal atgal Kroatijon ar Kreton g.gif siaube, jau apie kitų metų atostogas užsisvajojau unsure.gif doh.gif
Atsakyti
O dėl Samarijos tarpeklio, tai mano toks visai subjektyvus pastebėjimas...ten būtinai reikia eiti tiems, ką kamuoja egzistencinės problemos ar klausimai:) man tą dieną visos problemos ir visi klausimai buvo išnykęsmile.gif ir būtinai reikia eiti po vieną, tada man rodos daug lengviau. nėr kam pasidejuoti, kaip karšta, tai daug lengviau eiti, nereikia prie nieko taikytis, nes taikytis ten manau nėra labai lengva, pasirenki savo tempą, nori stoji ilsėtis, nori ne. Tiesiog eini ir viskas. Aš pati ilsėjausi tik prie to upelio, kuriame ir kojas pamirkiau, ir į buteliuką gerti prisipyliau blush2.gif

kai su niekuo nekalbi, niekas neblaško, nezyzia šalia, labiau jauti visus tuos kvapus, nes kvapai ten tikrai nerealūs.

aš buvau nusprendus neiti į Samariją, bet mane užkabino paskutinė gidės Matildos frazė: išeini, kūnas nuvargęs, o siela atsigavusi. taip ir buvo:) ačiū Matildai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 26, 17:25)
O dėl Samarijos tarpeklio, tai mano toks visai subjektyvus pastebėjimas...ten būtinai reikia eiti tiems, ką kamuoja egzistencinės problemos ar klausimai:) man tą dieną visos problemos ir visi klausimai buvo išnykęsmile.gif ir būtinai reikia eiti po vieną, tada man rodos daug lengviau. nėr kam pasidejuoti, kaip karšta, tai daug lengviau eiti, nereikia prie nieko taikytis, nes taikytis ten manau nėra labai lengva, pasirenki savo tempą, nori stoji ilsėtis, nori ne. Tiesiog eini ir viskas. Aš pati ilsėjausi tik prie to upelio, kuriame ir kojas pamirkiau, ir į buteliuką gerti prisipyliau  blush2.gif

kai su niekuo nekalbi, niekas neblaško, nezyzia šalia, labiau jauti visus tuos kvapus, nes kvapai ten tikrai nerealūs.

aš buvau nusprendus neiti į Samariją, bet mane užkabino paskutinė gidės Matildos frazė: išeini, kūnas nuvargęs, o siela atsigavusi. taip ir buvo:) ačiū Matildai 4u.gif

tai kad ten daug kas ėjo po kelis.... unsure.gif mes irgi ėjom kartu, nes pas mane visi daiktai, o pas tetą fotoaparatas..... smile.gif
Papildyta:
Nukopijuosiu čia vieną žinutę iš savo pasakojimo apie Kretą,nes matau kad zis jo neskaitė tai ir neatrašė biggrin.gif
QUOTE(Makalius @ 2007 07 19, 14:20)
Jasus  bigsmile.gif
Vel as cia. Ir tokia proga ispuole didis.gif Siandien lygiai savaite kaip as esu Kretoj ir lygiai puse metu kaip esu Supermamoj  blush2.gif
Vakar kelemes 5:45 fear.gif nes varem i Chanija bei Rethymna. Nu ka as jums pasakysiu, nusikaliau negyvai, poto atgaivino tik baseinas biggrin.gif Vaziuot iki ten reikejo 3h, ui visa kelia snuduriavau, miestuose buvo labai karsta, tai tik pasifotkinom, pavaiksciojom valanda ir vaziavom namo....
Bet siaip tai grazu... Matem vakar apie 8h ryto Herakliono autobusu stoty viena SM nare ZIS su savo draugu ar vyru g.gif kazi ka taip anksti ten veike mastau.gif Ieskojo kazko (as ja atpazinau, nes jau matemes skrendant i Kreta oro uoste...), as jau STOTIES asas ( hihihi.gif ), tai  galvojau pagelbesiu, ale kad neisdrysau prieit  rolleyes.gif
O uzvakar....uzvakar buvom Spinalongoj  wub.gif labai suzavejo ta vieta. Ir pykstu ant visu kam nepatiko tas viesbutis Herra Village mad.gif Turiu ji nufotkines. Vietoj jis tiesiog nuostabioj, vaizdas atsiveria nerealus, pats kurortas irgi thumbup.gif ,  Agios Nikolaos visai salia, gal koki 1 eur kainuotu iki jo autiku vaziuot... o jo stotele visai salia to Herra Village.... Uz kelta Spinalongon teko suplot 14 euru, tuo tarpu patikejom Saltmete, kad kainuos koki eura ar du hihihi.gif Nu bet is kitur dar brangiau irnesakyk.gif Ir kelimasis i sala ispudziu paliko  thumbup.gif zodziu apie viska placiau kai grysiu  mirksiukas.gif  ryt varysim Samarijon. TURBUT, jei musu meilioji gide teiksis atrasyt i SMS, bo siaip tai liepe skambint, o skambuciai brangus cia labai  unsure.gif

Tai ką ten darėt tam Heraklione, aa? bigsmile.gif vot ir pričiupau biggrin.gif
Atsakyti
Beje, winia, va prie to upelio mane matėt? biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šaltmėte, nieko neprimena? hihihi.gif
Vėliavos nepavyko pagaut lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 07 26, 18:59)
Labas Makaliau,
Jus ne per "tuos"serpantinus vaziavote, del to ir "tik grozejotes". Galejau parekomenduoti pora trejeta del adrenalino. bet kaip sakant saukstai po pietu  biggrin.gif.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou

Labas 4u.gif
na gal ir ne per tuos, bet spygaujančių dviaukščiam autobuse buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 07 23, 10:48)
Gal kas važiuojat rugpjūčio 9 dieną? 4u.gif

Mes vaziuojam, tik is Norvegijos mirksiukas.gif . Vaziuojam i Rethrymona, gyvensim Blue Star Ibiscos Garden viezbuty.

Nelabai turiu laiko skaityti ankstesnes temas ax.gif , turiu klausimeli, gal kas vaziavot i Kreta su vaikais? ka tokio specialaus reiktu pasiimti vaziuojant su 1.5 metu pypliu? Aciu is anksto uz atsakyma 4u.gif

Grizus butinai pasidalinsim ispudziais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 22:20)
Šaltmėte, nieko neprimena? hihihi.gif
Vėliavos nepavyko pagaut  lotuliukas.gif

Labas  4u.gif
na gal ir ne per tuos, bet spygaujančių dviaukščiam autobuse buvo  blush2.gif

Va cia vaziavome vienu is rimtesniu serpantinu, kitas kuriuo vaziavome buvo dar galingesnis fear.gif , bet antrojo idomiu nuotrauku nerandu.

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpotaukšlis: 26 liepos 2007 - 22:48
Makaliau, parodyk Heros Village nuotraukas 4u.gif Uz poros savaiciu vaziuoju ten, labai noriu pamatyt wub.gif
Atsakyti
oi tikrai buvo tu kvapa gniauzianciu serpantinu kai jau norejau prasyti vairuotojo sustoti ir per juos pestute pereit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 07 27, 08:52)
oi tikrai buvo tu kvapa gniauzianciu serpantinu kai jau norejau prasyti vairuotojo sustoti ir per juos pestute pereit  doh.gif

O cia kazkokia ekskursija, ar tiesiog tais serpantinais turejot nuvykti is tasko A i taska B? g.gif Noreciau pralekti kalnu takeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 27, 09:02)
O cia kazkokia ekskursija, ar tiesiog tais serpantinais turejot nuvykti is tasko A i taska B?  g.gif  Noreciau pralekti kalnu takeliais  ax.gif

Na, mes pvz., noredami nuvykti is tasko A i taska B, bandem vaziuot trumpesniu keliu (pagal zemelapi), ir irgi panasiais pralekem serpantinais. Adrenalino uzteko, nes benzo buvo like beveik ant dugno - 50-ciai km, o veliau ir tas matavimas pamirksejo ir dingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 27, 09:02)
O cia kazkokia ekskursija, ar tiesiog tais serpantinais turejot nuvykti is tasko A i taska B?  g.gif  Noreciau pralekti kalnu takeliais  ax.gif

Ne autobusu, cia vaziuojant automobiliu is Elefonisi papludymio pasirinkome toki vingiuota kelia palei jura, tai posukis ant posukio, siauri keliukai, nuo olos krentantys akmenys ir kelia pastojancios ozkytes, zodziu adrenalino pakankamai prisigaminom biggrin.gif
Atsakyti