QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 16:40)
Och tu jaku maku kaku
Kodėl mane visi mato, o aš nieko
agha, tada prie to upelio buvo žiauruma, nes juk prieš tai ilgas saulės ruožas, o aš suu berankove maikute
Aš iš to upelio nei gėriau, nei kojų ploviau, nes pamačiau vienu metu kad tokie labai jau nemandagūs žmonės spjaudosi jame
Jo, teta su nerta bliuzele
o iš kur mane atpažinot?
Einu, einu, einu, einu ir matau iš tolo porelę...vaikinukas prisiglaudęs prie uolos, pavėsį bando rast, o mergnukė kažką ten jam padeda...pagalvojau, ir sugalvok tu eiti porelėje į tarpeklį...o priėjus arčiau, pagalvojau, kad labai matytas tas vaikinukas, o įmerkus kojas į upelį protas prašviesėjo ir prisiminiau, kas tave tavo avatare mačiau:)
jau perbridus upelį norėjau užkalbinti, bet nedrįsau:)
ir šiaip man tarpeklis buvo labai fainas...labai gerai jame jaučiausi, net nesinorėjo su niekuo kalbėtis, o išėjus ir atėjus iki tos knaipės prie jūros, kažkokia nostalgija apėmė. Man visai nebuvo sunku eiti, pati nesupratau, kodėl man taip gera ten buvo..
Papildyta:
QUOTE(nenuorama82 @ 2007 07 26, 16:53)
Pramogu parke nebuvom, bet verta nueiti i Kretos akvariuma, va ten tai akvariumai.....
Mano sūnėnas buvo vandens pramogų parke, nes fanatikas tokių parkų, visad važiuoja į juos. Bet jam Herakliono parkas įspūdžio nepadarė, praėjo visas trasas ir net antrą kartą nebėjo, nors laiko buvo, sakė jam buvo nuobodoka. važiavo jis su novaturu, tai reikėjo laukti, kol atgal parveš
Bet tas mūsų bernas labai jau išlepęs