Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 07 26, 12:01)
Kiek aš žinau, tai kur tu bepirktum kelionę, vistiek plauksit iš Iraklio. Gal dar iš Rethymno ir Chania plaukia, bet is Agios tai tikrai ne.

As suprantu, kad plaukiama ne is Agios. Bet ar paciam Agios galima uzsisakyti kelione i Santorina su visu nuvezimo/parvezimo is Irakliono servisu? Ar reikes vaziuoti iki Iraklio, kad uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 26, 14:17)
As suprantu, kad plaukiama ne is Agios. Bet ar paciam Agios galima uzsisakyti kelione i Santorina su visu nuvezimo/parvezimo is Irakliono servisu? Ar reikes vaziuoti iki Iraklio, kad uzsisakyti?

Jei vaziuosi su novaturu, tai jie siulo tokia kelione, kad paima tave is viesbucio nuveza iki kelto, tada kartu su gide atplaukiat i Santorini, ekskursija, laisvas laikas, vel keltas ir grizimas i viesbuti... mirksiukas.gif Del kitu agenturu nezinau, o patys mes uzsisakinejom kelione i Santorini per vietinius ir 2 dienom, tai viska darem savarankiskai mirksiukas.gif Nieko ten sudetingo, atvaziuoji iki sostines, o nuo autobusu stoties iki kelto tik per gatve pereit ir siek tiek paeeti ax.gif
Atsakyti
Na ką, aš neseniai iš lėktuvo;)
Turbūt ir aš jungiuosi prie tų nepopuliariųjų, kuriems Kreta didelio įspūdžio nepadarė blush2.gif Nemanau, kad dar į ją grįšiu kada nors blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 26, 14:41)
Turbūt ir aš jungiuosi prie tų nepopuliariųjų, kuriems Kreta didelio įspūdžio nepadarė blush2.gif Nemanau, kad dar į ją grįšiu kada nors blush2.gif

negasdink optimistu, nes jau as pakankamai isgasdinau smile.gif
O siaip manau, kad pailsesi Lietuvoj, atsigausi, suvirskinsi, pamirsi neigiamas emocijas ir, prisiminusi grazias akimirkas, gal dar kada noresi grizt smile.gif
As manau, kad kazkada grisiu, kad apvaziuociau tai, ko neapvaziavau. bet grisiu pavasari, kai nebus tiek karscio, turistu ir bus zalia, o ne pilka. Bet tikrai tai ivyks ne greitai, gal pensijoj, kai jau busiu apkeliavusi puse pasaulio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 26, 14:41)

Pirmom dienom Kreta nepadarė įspūdžio ir man, bet paskutinę umn.gif
Jau visai nesinorėjo grįžt, na nebent prisivalgyt lietuviško maisto ir vėl atgal, net dabar pagalvojus į tą patį viešbutį su tarakonais (bet apie tai vėliau mano pasakojime) grįžčiau, nes jau pripratau prie tos aplinkos,to baseino ir vaizdo iš balkono...... nu rimtai, čia taip nėr ką veikt Lietuvoj, siaubas, noriu į Kretą blink.gif
O tik grįžus, nelabai norėjau....

Vakar iš draugės, kuri pernai pirmą kartą gyvenime išskrido su šeima užsienin pailsėt ir buvo Kretoj, gavau sms. Šiemet ji atostogauja Ispanijoj. Bus Barselonoj, Meteorų vienuolyne ir S.Dali pėdomis ar kažkas panašiai ekskursijose..... ir jos ta sms, net nežinau, keistai nuteikė - sakė, visgi, jei nebus permainų, kitąmet skris atgal į Kretą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 15:38)
Pirmom dienom Kreta nepadarė įspūdžio ir man, bet paskutinę umn.gif
Jau visai nesinorėjo grįžt, na nebent prisivalgyt lietuviško maisto ir vėl atgal, net dabar pagalvojus į tą patį viešbutį su tarakonais (bet apie tai vėliau mano pasakojime) grįžčiau, nes jau pripratau prie tos aplinkos,to baseino ir vaizdo iš balkono...... nu rimtai, čia taip nėr ką veikt Lietuvoj, siaubas, noriu į Kretą blink.gif
O tik grįžus, nelabai norėjau....

Vakar iš draugės, kuri pernai pirmą kartą gyvenime išskrido su šeima užsienin pailsėt ir buvo Kretoj, gavau sms. Šiemet ji atostogauja Ispanijoj. Bus Barselonoj, Meteorų vienuolyne ir S.Dali pėdomis ar kažkas panašiai ekskursijose..... ir jos ta sms, net nežinau, keistai nuteikė  - sakė, visgi, jei nebus permainų, kitąmet skris atgal į Kretą blink.gif

Makaliau, mačiau tave nuvargusį tarpeklyje, ten, kur visi kojas plovė ir gėrė iš upelio:) jei tik tavo teta buvo su nerta bliuzele:)

Man geriausias įspūdis tai tarpeklis, nerealu...va ten dar noriu, o į Kretą tai ne;)
Bet tarpeklis, tai tokia grynai filosofinė kelionė, jokio ten stulbinančio grožio nėr, bet tie visi kvapai...nerealūs.

Žodžiu, Kretos PR'as geras, bet tikrovė netraukia iki to PR'o:)

Ispanija su Barselona, Monseratu ir Dali man tikrai labiau patiko, nei Kreta. O gal ir pati kitokia tuo metu buvau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 26 liepos 2007 - 15:40
QUOTE(winia @ 2007 07 26, 16:32)
Makaliau, mačiau tave nuvargusį tarpeklyje, ten, kur visi kojas plovė ir gėrė iš upelio:) jei tik tavo teta buvo su nerta bliuzele:)

Man geriausias įspūdis tai tarpeklis, nerealu...va ten dar noriu, o į Kretą tai ne;)
Bet tarpeklis, tai tokia grynai filosofinė kelionė, jokio ten stulbinančio grožio nėr, bet tie visi kvapai...nerealūs.

Žodžiu, Kretos PR'as geras, bet tikrovė netraukia iki to PR'o:)

Och tu jaku maku kaku blink.gif
Kodėl mane visi mato, o aš nieko sad.gif agha, tada prie to upelio buvo žiauruma, nes juk prieš tai ilgas saulės ruožas, o aš suu berankove maikute doh.gif
Aš iš to upelio nei gėriau, nei kojų ploviau, nes pamačiau vienu metu kad tokie labai jau nemandagūs žmonės spjaudosi jame schmoll.gif
Jo, teta su nerta bliuzele wink.gif o iš kur mane atpažinot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 07 26, 15:16)
negasdink optimistu, nes jau as pakankamai isgasdinau smile.gif
O siaip manau, kad pailsesi Lietuvoj, atsigausi, suvirskinsi, pamirsi neigiamas emocijas ir, prisiminusi grazias akimirkas, gal dar kada noresi grizt smile.gif
As manau, kad kazkada grisiu, kad apvaziuociau tai, ko neapvaziavau. bet grisiu pavasari, kai nebus tiek karscio, turistu ir bus zalia, o ne pilka. Bet tikrai tai ivyks ne greitai, gal pensijoj, kai jau busiu apkeliavusi puse pasaulio smile.gif

Man nebuvo neigiamų emocijų, niekas manęs neerzino, ir viešbutis buvo normalus. Ir po salą pavažinėjokm išsinuomavę auto, viskas buvo OK. Tiesiog tai eilinis dar vienas kurortas, kur smagu pailsėti. Bet nieko įspūdingo ir tiek:)

Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 07 26, 11:13)
Sveikos ,kažkaip skaičiau daug bet niekur neradau kad kas butu buves vandes pramogu parke kaip jis?gal kokia nuoroda yra?mes kelaiausim su vaiku tai norečiau bet ar idomus ar verta 4u.gif Ir kur jis yra.Mes Stalidoi busim.

Pramogu parke nebuvom, bet verta nueiti i Kretos akvariuma, va ten tai akvariumai.....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 26, 16:40)
Och tu jaku maku kaku blink.gif
Kodėl mane visi mato, o aš nieko sad.gif agha, tada prie to upelio buvo žiauruma, nes juk prieš tai ilgas saulės ruožas, o aš suu berankove maikute doh.gif
Aš iš to upelio nei gėriau, nei kojų ploviau, nes pamačiau vienu metu kad tokie labai jau nemandagūs žmonės spjaudosi jame  schmoll.gif
Jo, teta su nerta bliuzele wink.gif o iš kur mane atpažinot?  unsure.gif

Einu, einu, einu, einu ir matau iš tolo porelę...vaikinukas prisiglaudęs prie uolos, pavėsį bando rast, o mergnukė kažką ten jam padeda...pagalvojau, ir sugalvok tu eiti porelėje į tarpeklį...o priėjus arčiau, pagalvojau, kad labai matytas tas vaikinukas, o įmerkus kojas į upelį protas prašviesėjo ir prisiminiau, kas tave tavo avatare mačiau:)
jau perbridus upelį norėjau užkalbinti, bet nedrįsau:)

ir šiaip man tarpeklis buvo labai fainas...labai gerai jame jaučiausi, net nesinorėjo su niekuo kalbėtis, o išėjus ir atėjus iki tos knaipės prie jūros, kažkokia nostalgija apėmė. Man visai nebuvo sunku eiti, pati nesupratau, kodėl man taip gera ten buvo..
Papildyta:
QUOTE(nenuorama82 @ 2007 07 26, 16:53)
Pramogu parke nebuvom, bet verta nueiti i Kretos akvariuma, va ten tai akvariumai.....

Mano sūnėnas buvo vandens pramogų parke, nes fanatikas tokių parkų, visad važiuoja į juos. Bet jam Herakliono parkas įspūdžio nepadarė, praėjo visas trasas ir net antrą kartą nebėjo, nors laiko buvo, sakė jam buvo nuobodoka. važiavo jis su novaturu, tai reikėjo laukti, kol atgal parvešsmile.gif

Bet tas mūsų bernas labai jau išlepęs g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 26, 16:58)
Einu, einu, einu, einu ir matau iš tolo porelę...vaikinukas prisiglaudęs prie uolos, pavėsį bando rast, o mergnukė kažką ten jam padeda...pagalvojau, ir sugalvok tu eiti porelėje į tarpeklį...o priėjus arčiau, pagalvojau, kad labai matytas tas vaikinukas, o įmerkus kojas į upelį protas prašviesėjo ir prisiminiau, kas tave tavo avatare mačiau:)
jau perbridus upelį norėjau užkalbinti, bet nedrįsau:)

Cha, gal nepadeda, o kuprinę tvarko biggrin.gif
Ir šiaip, man tada buvo labai stipriai kojas sutraukę, nesuprantu kas man su tom kojom yr unsure.gif ne ne, matyt netaip pagalvojot biggrin.gif tikrai man nieko nepadedinėjo niekas blush2.gif nu tik gert gal išimdavo, nes oi kaip pečius buvau nusvilęs, nenusiiminėjau kuprinės..........
Mums irgi labai patiko tarpeklis, kaip gerai, kad Šaltmėtė padrąsino juo eit, nebūtume su ja susitikę, patikėtume gide ir neitume schmoll.gif
4u.gif ačiū.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 07 26, 16:43)
Man nebuvo neigiamų emocijų, niekas manęs neerzino, ir viešbutis buvo normalus. Ir po salą pavažinėjokm išsinuomavę auto, viskas buvo OK. Tiesiog tai eilinis dar vienas kurortas, kur smagu pailsėti. Bet nieko įspūdingo ir tiek:)

Na, man buvo neigiamu emociju, bet jas dabar jau pamirsau, nes issimiegojau. Bet vis tiek sala ispudzio nepadare tokio, apie koki visi sneka. kalnai kaip kalnai, augalai kaip augalai, siukslynas kaip visur. Neradau as ten rojaus. Man irgi jokiu "vauuu" ispudziu ir tiek smile.gif

QUOTE(winia @ 2007 07 26, 17:01)
Mano sūnėnas buvo vandens pramogų parke, nes fanatikas tokių parkų, visad važiuoja į juos. Bet jam Herakliono parkas įspūdžio nepadarė, praėjo visas trasas ir net antrą kartą nebėjo, nors laiko buvo, sakė jam buvo nuobodoka. važiavo jis su novaturu, tai reikėjo laukti, kol atgal parvešsmile.gif

Bet tas mūsų bernas labai jau išlepęs  g.gif

Vandens parkas ne tas pats kas akvariumas. Mes buvom akvariume, tikrai ispudinga vieta, kazkodel nei vienas organizatorius jo neakcentavo. Ir tikrai vertas tu 8 Eu suaugusiam smile.gif
Atsakyti