Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 07 25, 11:27)
Prime, matai, nežinau kaip kiti, bet aš Kretą pirmą kartą pamačiau žiemą ir po to ankstyvą pavasarį, taigi, tada ją ir įsimylėjau.. wub.gif  nežinau, ar turėčiau tokius pačius jausmus, jei būčiau pirmą kartą atvažiavus per patį turižmo įkarštį.. g.gif  bet kai pamačiau visai kitokią gamtą, nei ji dabar, liepą, kai pamačiau vaisiais aplipusius medžius, kai bendravau su žmonėmis, nepavargusiais nuo turistų...  kai vietiniai senukai įduoda didžiulį maišą ką tik nuo medžio nuskintų apelsinų, paprašius jų leidimo nusiskinti vieną...  taigi, iš ten ir tas žavesys... wub.gif

as net neabejoju, kad visai kitokie ispudziai yra ne turistinio sezono metu. Va del to noretumem sugrizt i Kreta ziema, reikia prachekint skrydzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 07 25, 16:58)
Megstu ir labai, bet ten, belaukdama lektuvo, skaiciau zurnala hihihi.gif  tongue.gif

O atgal skrendant - Knygą tongue.gif
JO, tie daikčiukai cypiantys tai cikados, visad galvojau, kad jie cik cik cik cik daro, o pasirodo rėkia baisiausiai blink.gif
Jie su savo kojytėm taip čirpina, ane?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 25, 19:13)
O atgal skrendant - Knygą tongue.gif
JO, tie daikčiukai cypiantys tai cikados, visad galvojau, kad jie cik cik cik cik daro, o pasirodo rėkia baisiausiai blink.gif
Jie su savo kojytėm taip čirpina, ane?

Ne smile.gif Nors ir ju skleidziamas garsas panasus i ziogu, bet ju kojytes cia niekuo detos ax.gif Jie cirpina savo uodegele (ta galiuka kur baltas), zodziu cirpina jas dengianciomis kietomis plokstelemis, trindamos viena i kita 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau, ir iskilo klausimas g.gif O is Agios Nikolaos eina uzsisakyt kelione i Santorini tuo greituoju keltu? Ar kas keliavot is Agios, kiek kainavo? (vienai dienai). Ir tam greitajame laive ar yra plaukiant kur degintis? rolleyes.gif
Atsakyti
Mes šiemet tikrai važiuosime į Kretą (na nebent nežinau kas nutiktų). Ir datą jau žinome - spalio 2 d. Tik viešbutį dar vis renkamės, bet jau nusprendėm, kad kitą savaitę tikrai rezervuosime. Šiaip galvojame apie Armindą. Dabar labai laukiu gal parašys Pupa-uoga, kuri šiuo metu turi būti Kretoje, irgi Armindoje. Kai paskaitau jūsų atsiliepimus apie viešbučius, tai matau, kad reikia turbūt mažiau skaityti, nes apie tą patį viešbutį atsiliepimai gali būti labai skirtingi (tas pats ir skaitant atsiliepimus Novaturo puslapyje). Įsivaizduoju, kad Kreta man labai patiks (is Pumpotaukslio nuotrauku jau labai patinka) tik gal siek tiek nerimauju del seimynos, nes visiems kartu mums tai pirma poilsine kelione ne Lietuvoje. Pasiskaičiusi jūsų pasakojimus aš irgi fantazuoju, kaip mes išsinuomosime mašiniuką, važinėsim ir kaifuosim drinks_cheers.gif Bet mūsų dukrai tai poilsis vyksta jūroj ir atrakcionuose, o visa kita, kas tarp šių dviejų taškų, nesiskaito. Žodžiu, bandysim...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaInga: 26 liepos 2007 - 10:10
Man labiausiai patinka i Graikija vaziuoti ilsetis birzelio menesio pirmoje puseje, kai gamta dar nebuna nuo karscio isdegusi, dar viskas sviezia.. aisku, cia kaip su laiku pavyksta, bet man geguzes pabaiga - birzelio pradzia pats tas...
Atsakyti
Sveikos ,kažkaip skaičiau daug bet niekur neradau kad kas butu buves vandes pramogu parke kaip jis?gal kokia nuoroda yra?mes kelaiausim su vaiku tai norečiau bet ar idomus ar verta 4u.gif Ir kur jis yra.Mes Stalidoi busim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Norwile: 26 liepos 2007 - 10:15
QUOTE(mamaInga @ 2007 07 26, 11:05)
Pasiskaičiusi jūsų pasakojimus aš irgi fantazuoju, kaip mes išsinuomosime mašiniuką, važinėsim ir kaifuosim drinks_cheers.gif Bet mūsų dukrai tai poilsis vyksta jūroj ir atrakcionuose, o visa kita, kas tarp šių dviejų taškų, nesiskaito. Žodžiu, bandysim...

Manau, is karto nuteikit dukra, kad tarkim dvi dienas gulesit prie juros, tris vazinesit po sala, ketvirta diena vaziuosit i kazkuri vandens atrakcionu parka, i akvariuma ir pan. Turetu patikt - pramogu vaikuciams tikrai ten daug.
Be to, lyg maciau musu (Hersonisos) kraste, kad viesbuty Star Beach yra irgi daug vandens atrakcionu (na, ne tokiu kaip vandens parke, bet saugesniu, mazesniu), iejimas nemokamas, tai galesit ir ten praleist. Dar paejus uz star beach link Matalos (Stalidos) puses yra tokia kavine Pirates. mes joje nebuvom ,bet interjeras tikrai labai fainas.
Plius yra ten nemazai siaip atrakcinu, vyresniems - kartingai, mini golfai.
beje, Mataloj, pleze Fun (ar Sun) Beach irgi yra fainu atrakcinio nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 26, 08:40)
Skaiciau skaiciau, ir iskilo klausimas  g.gif  O is Agios Nikolaos eina uzsisakyt kelione i Santorini tuo greituoju keltu? Ar kas keliavot is Agios, kiek kainavo? (vienai dienai). Ir tam greitajame laive ar yra plaukiant kur degintis?  rolleyes.gif

kad kiek zinau i santorini tik is herakliono veza g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 07 26, 08:40)
Skaiciau skaiciau, ir iskilo klausimas  g.gif  O is Agios Nikolaos eina uzsisakyt kelione i Santorini tuo greituoju keltu? Ar kas keliavot is Agios, kiek kainavo? (vienai dienai). Ir tam greitajame laive ar yra plaukiant kur degintis?  rolleyes.gif

Kiek aš žinau, tai kur tu bepirktum kelionę, vistiek plauksit iš Iraklio. Gal dar iš Rethymno ir Chania plaukia, bet is Agios tai tikrai ne.

QUOTE(dianita @ 2007 07 26, 11:10)
Man labiausiai patinka i Graikija vaziuoti ilsetis birzelio menesio pirmoje puseje, kai gamta dar nebuna nuo karscio isdegusi, dar viskas sviezia.. aisku, cia kaip su laiku pavyksta, bet man geguzes pabaiga - birzelio pradzia pats tas...

mano manymu geriausi mėnesiai Kretoje yra balandis ir gegužė, tik balandžio mėn gal dar šiek tiek vėsoka maudytis šiaurinėj pakrantėj (pietinėj tą galima daryt ištisus metus), bet gegužė - pats geriausias laikas. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 07 26, 11:33)
Manau, is karto nuteikit dukra, kad tarkim dvi dienas gulesit prie juros, tris vazinesit po sala, ketvirta diena vaziuosit i kazkuri vandens atrakcionu parka, i akvariuma ir pan. Turetu patikt - pramogu vaikuciams tikrai ten daug.
Be to, lyg maciau musu (Hersonisos) kraste, kad viesbuty Star Beach yra irgi daug vandens atrakcionu (na, ne tokiu kaip vandens parke, bet saugesniu, mazesniu), iejimas nemokamas, tai galesit ir ten praleist. Dar paejus uz star beach link Matalos (Stalidos) puses yra tokia kavine Pirates. mes joje nebuvom ,bet interjeras tikrai labai fainas.
Plius yra ten nemazai siaip atrakcinu, vyresniems - kartingai, mini golfai.
beje, Mataloj, pleze Fun (ar Sun) Beach irgi yra fainu atrakcinio nemokamai.

Taip bandysim tartis... Mes galvojome apie gyvenimą viešbutyje Star Beach, bet paskui pasvarstėm, kad gal bus labai triukšminga. Man tik nelabai aišku, kad taip gali užeiti į kito viešbučio teritoriją ir ten ilsėtis arba aš kažko nesuprantu. Čia ką užeini ir lyg niekur nieko jų atrakcionais naudojiesi?
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2007 07 26, 11:10)

o mums tik spalį gaunasi verysad.gif skaičiau, kad ten jau lietūs prasideda, bet nusprendėm, kad kaip bus taip laibai norim Kretą pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2007 07 26, 12:48)
Taip bandysim tartis... Mes galvojome apie gyvenimą  viešbutyje Star Beach, bet paskui pasvarstėm, kad gal bus labai triukšminga. Man tik nelabai aišku, kad taip gali užeiti į kito viešbučio teritoriją ir ten ilsėtis arba aš kažko nesuprantu. Čia ką užeini ir lyg niekur nieko jų atrakcionais naudojiesi?

As paemiau ju lankstinuka, jei atsiminsiu ir rasiu namie, tai nuskanuosiu ir kur nors prikabinsiu. Esme tokia, kad ten neleidzia isisnest jokiu gerimu, tai bent vandens ten tikrai nusipirksit smile.gif Plius pirksit gulta, dar ka nors smile.gif
Gal kas buvo jame, placiau gales papasakot, nes as tai tik pro sona vaiksciojau ir lankstinukus ziurinejau.
Atsakyti