QUOTE(Tornadziukas @ 2007 09 10, 14:56)
Skaičiau, kad esi stoties asas
Stoties asas
Kaip ir Vilniaus stotyje, taip ir ten autobusai yra išdėstyti iš eilės visi, o prie stoties įėjimo ar stotelės privažiuoja tik kai ateina jų laikas, 5 min iki išvykimo
Biliete būna nurodytas numeris, kuriuo pažymėtas autobusas priekyje ir gale (skaičiau neryškūs ir maži, viršuj per vidurį parašyti
) taigi pagal autobuso numerį susigaudysit. Dar žybsi lentelė su raudonu arba geltonu užrašu, kur autobusas važiuoja. Šiaip jo galinė stotelė ir būna lankytinas objektas, bet pakeliui konduktorius rėkia stotelių (miestelių) pavadinimus, ir jeigu kasnors tuo metu atsitoja ar pradeda bruzdėt, autobusas sustoja. Jei tylu ramu, taupo laiką ir nupyškina toliau
Labai paprasta susigaudyti, konduktoriai moka angliškai, visada pataria, stoties darbuotojai labai paslaugūs, viską paaiškina taip pat
Kas man labai patiko, tai autobusai. Su kondicionieriais, užtamsintais langais, žodžiu, aukščiausias lygis garantuotas
Ir patariu nevalgyt autobuse, nes kai kuriuose įmontuotos kameros, ir jeigu nenorit būt žiauriai sugėdinti prieš kitus keleivius, nevalgykit nieko autobuse
kaip kad dariau aš
Ir dar
Nenustebkit, jeigu autobusas sustos vidury gatvės ir vairuotojas užsikaprizins, kad jis pro ten nepravažiuos, nes šone pastatyta mašina
nors ir vietos jam yra pilna. Jis pastovės, papypsins, ramiai sau parūkys, palauks kol patrauks mašiną ar kitą kliūnantį daiktą ir toliau nudardės savais keliais keliukais
Uch, vėl viską prisiminiau. Noriu atgal, ir kuo toliau, tuo labiau....pasiilgau netgi autobusų
kurių nerealesnių aš nei Kretoj NEMAČIAU