Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(DitaD @ 2007 09 07, 12:17)
Labas, mes su vyru skrendam i Kreta rugsejo 15 d., apsistosim Malijos kurorte, jau gerus tris menesius ieskau info apie Kretą, norisi pamatyti ir patirti kuo daugiau įspūdžių. Ar sugalvojot savo atostogų programą? į kokias ekskursijas leisitės?

Mes tikrai važiuosim Samarijos tarpeklį, greičiausiai į Santorinį, o šiaip galvojam nuomot mašiniuką ir visur važinėt, nes aš vietoj nenusėdžiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tornadziukas @ 2007 09 07, 19:14)
Mes tikrai važiuosim Samarijos tarpeklį, greičiausiai į Santorinį, o šiaip galvojam nuomot mašiniuką ir visur važinėt, nes aš vietoj nenusėdžiu  4u.gif

Mes irgi ta pati sumastem, tik nezinau ar i Santorini verta..
O kuriam jus viesbuty apsistosit? Mes Kretan Malia Park Hotel, kazin kaip jis..? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DitaD @ 2007 09 07, 20:29)
O kuriam jus viesbuty apsistosit? Mes Kretan Malia Park Hotel, kazin kaip jis..?  rolleyes.gif

O kaip i Santorini gali buti neverta? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 07 rugsėjo 2007 - 19:37
QUOTE(DitaD @ 2007 09 07, 20:29)
O kuriam jus viesbuty apsistosit? Mes Kretan Malia Park Hotel, kazin kaip jis..?  rolleyes.gif

Mes irgi dėl Santorinio neapsisprendžiam, tai žiūrėsim ten vietoj mirksiukas.gif
Mes būsim papigiai viešbutuke, nes mažai net būsim, tik nakvosim, paskaitėm komentarus, kad "pusė velnio", bent taip vokiečiai sako doh.gif
Anissar miestelis (Herakliono r.) Oceanis viešbutuke 4u.gif
Atsakyti
I Santorini tikrai vaziuokite, tikrai verta, tikrai bus super. leiskite sau tai pamatyti... kad galeciau atsukti laika ir vel atsidurti ten... unsure.gif
Atsakyti
pabūsiu aš šiek tiek pesimistiška, bet Kreta manęs nesužavėjo (gal dėl PMS? biggrin.gif) .. iš panašių kraštų Italija labiau patiko..
patarimai: jeigu norėsit vykti su ekskursija į Santorini, Samarijos tarpeklį ir t.t. apsižvalgykite vietiniuose turizmo centruose. Už tris ekskursijas per du asmenis mes sutaupėm apie 100 EUR, užuot vykę su lietuvos kelionių agentūrų ekskursijomis.
minusas tik vienas - ekskursijos ne lietuvių kalba. gidai kalba: anglų, vokiečių, prancūzų, rusų..
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2007 09 07, 20:36)
O kaip i Santorini gali buti neverta? blink.gif

Į Santorini važiuokite, nes daugiau nelabai ką ir yra pamatyti, o gal dar labai patiks smile.gif
Atsakyti
Jei pirksim ekskursijas, tai tik iš vietinių, šiaip man Italija, Kroatija labai patiko, tai tikiuosi, kad Kreta taip pat patiks mirksiukas.gif
Noriu kuo daugiau pamatyti ir pailsėti nuo tos lietuviškos kasdienybės thumbup.gif
Atsakyti
O gal kas galetu pasufleruoti kokiu marsrutu vaziuoti nuo Malijos? i kuria Kretos puse reiktu vaziuoti, kur sustoti ir ka aplankyti? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciklomena @ 2007 09 06, 11:25)
4u.gif O ekskurisju kainos iš Agios labai skiriasi nuo Rethimno?

Jei masina nuomosites Keroj, kitu ekskursiju kainos tokios:
Samarija - 36
Imbros tarpeklis - 29,60
Santorini su Golden Prince - 72
Santorini su Super Jet - 89,10

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DitaD @ 2007 09 09, 09:26)
O gal kas galetu pasufleruoti kokiu marsrutu vaziuoti nuo Malijos? i kuria Kretos puse reiktu vaziuoti, kur sustoti ir ka aplankyti?  cool.gif

Nuo Malijos važiuokit į Agios Nikolaos miestą, nuo Agios galit važiuot link Elundos (ten nuostabūs vaizdai atsiveria) ir nuo Eloundos į Plaką. Iš plakos maži laiveliai už 7 eurus kelia į Spinalonga salą, kurioj labai gražu ir smagu pasivaikščiot thumbup.gif

QUOTE(DitaD @ 2007 09 09, 17:51)
Oi kaip ačiū 4u.gif , užsirašiau, bandysim surast  cool.gif

Mes šiuo maršrutu važiavom su vietiniais autobusais blush2.gif tai labai patiko 4u.gif Agios Nikolaos labai gražus miestas, Elundoj ir Plakoj labai nuostabūs vaizdais atsiveria, kviečiu pasiskaityti fotoreportažą mano wink.gif
Atsakyti
Labukas, matau, nemirstanti tema ta kreta 4u.gif Jau ir fanklubas susidares tongue.gif as irgi neseniai is ten, buvau Retimne. Pirma karta pries pora metu buvome kitoje puseje, Malijoje. Buvome rugsejo pradzioje, bet orai karsti pasitaike, vietiniai sake, kad karsta si vasara ir ruduo karstas, laukia nesulaukia jie lietaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 09 09, 19:17)
Mes šiuo maršrutu važiavom su vietiniais autobusais  blush2.gif tai labai patiko  4u.gif Agios Nikolaos labai gražus miestas, Elundoj ir Plakoj labai nuostabūs vaizdais atsiveria, kviečiu pasiskaityti fotoreportažą mano wink.gif

jau skaitinėjau, bet kuo daugiau skaitau, tuo didesnė nežinia apima biggrin.gif noris viska viska pamatyti. Labai tik dabar man dėl tos Malijos neramu, kaip tas miestukas, ar iš tiesų nekoks jis? g.gif
Atsakyti