Makaliau, turiu klausimuką
lygtai tu domėjaisi bilietų kainomis į Santorinį norint savarankiškai plaukti, gal galėtum man jas priminti ir iš kur reikia plaukti? čia jei be turizmo agentūrų pagalbos... kažkaip nerandu šios informacijos, ar kažką maišau...
aciū
QUOTE(kriziukas @ 2007 08 29, 15:02)
Makaliau, turiu klausimuką
lygtai tu domėjaisi bilietų kainomis į Santorinį norint savarankiškai plaukti, gal galėtum man jas priminti ir iš kur reikia plaukti? čia jei be turizmo agentūrų pagalbos... kažkaip nerandu šios informacijos, ar kažką maišau...
aciū
aciū
o be turizmo (kad ir vietiniu) agenturu pagalbos - ar bus ten autobusas, kuris tave paims is prieplaukos?? man atrodo, kad visi busikai ten yra priklausantys agenturoms ir surenka tuos, kuriems priklauso pagal paketa, ar klystu??? nes be transporto niekaip is prieplaukos nenukaksi i virsu
man atrodo, iš tos prieplaukos važiuoja vietiniai autobusai aukštyn, iš vis, kam ten ekskursiją pirkti, jeigu reikia info, nusiperki knygutę, o ten jau viskas pigu, vietinis auto važiuoja iš Firos į Pyrgos, į Oia, į Akrotiri, į Kamari ir visi tie gabaliukai po eurą...
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 29, 15:44)
man atrodo, iš tos prieplaukos važiuoja vietiniai autobusai aukštyn, iš vis, kam ten ekskursiją pirkti, jeigu reikia info, nusiperki knygutę, o ten jau viskas pigu, vietinis auto važiuoja iš Firos į Pyrgos, į Oia, į Akrotiri, į Kamari ir visi tie gabaliukai po eurą...
ahh tai fainai jei taip... nes kai mes atplaukem, tai prieplaukoje stovejo tik busikai numatyti turistu grupems... nebuvo nei vieno siaip vietiniams ar pavieniams
ačiū už informaciją
QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 29, 16:29)
O ar verta gyvenant Chersonissos vaziuoti automobiliu iki gramvousos, elafonissos... Vienu žodžiu, trenktis į kitą salos galą. Ar ten taip gražu, jog dėl to verta praleisti visą dieną automobilyje? Ar išvis įmanoma per vieną dieną nuvažiuot ir grįžt atgal?
verta, verta, verta cia del gramavoussa, del elefonisso - neverta. bet - butinai pasiimkit koki viesbuti papildomai ir vakaruose pernakvokit
QUOTE(zebriukas @ 2007 08 29, 16:42)
verta, verta, verta cia del gramavoussa, del elefonisso - neverta. bet - butinai pasiimkit koki viesbuti papildomai ir vakaruose pernakvokit
Dėkoju už atsakymą. Kai pasižiūri į žemėlapį, tai toks didelis atstumas atrodo...
QUOTE(zebriukas @ 2007 08 29, 16:42)
Ech, va dėl ko verta grįžti į Kretą...nepamatėm šitų dalykų