Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(mamaInga @ 2007 08 27, 21:25)
Ačiū, Makaliau. Taip vilnietė. Buvau Akropolio "Baltose lankose" prieš savaitę, bet apie Kretą nieko neradau, o gal žiūrėjau neatidžiai... Rytoj eisim su dukra į filmą tai būtinai užeisiu ir paklausiu.

Nu man rodos, kad tikrai Baltose lankose.... o gal Klaipėdoj blink.gif nes tuo metu buvau Klaipėdoj. Jo, Klaipėdoj :ohprie kasų. Bet matyt visose baltose lankose turėtų būti......
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2007 08 27, 20:18)
Senokai buvau užsukusi į pasiplepėjimus Kretos tema, bet galiu pasigirti, kad mes irgi skrendame į Kretą spalio 4 d., į Armindą (tikiuosi, kad neatsitiks nieko tokio kas mums sutrukdytų -tfu-tfu-tfu - aš prieš keliones darausi baisiai prietaringa). Mes su vyru bandome sukurpti pasivažinėjimo po Kretą maršrutą pagal jūsų pasisakymus. Gal plačiau papasakotum  apie kokią mėlyną knygutę, kurią rekomendavo Makalius, čia kalbama? Mes bandėme ieškoti Kretos žemėlapio keliuose knygynuose, bet nesėkmingai.

Aš Lietuvoje net neieškojau, tai net nežinau ar yra kur nors mastau.gif Kretoje, viešbutyje buvo stendas su knygomis visokiomis, tai ten ir nusipirkome "Crete. Archeology - History - Tours. Contemporary Crete". Žemėlapius gavome oro uoste su vandens atrakcionų parko reklama, jų taip pat ir viešbutyje pilna nemokamai, ir automobilių nuomoje dar davė smile.gif Keliones planavau vakare mažei užmigus, sėdėdama balkone rolleyes.gif Išsidėliodavom viska, ką turim (žemėlapis, knygutė, mano konspektai, gidžių duota lietuviška knygutė su kai kuriom ekskursijom) ir gurkšnodami vyneli planuodavom, kur varysim rytoj smile.gif

QUOTE(Makalius @ 2007 08 27, 20:21)
Nebepamenu jau kokia mėlyna Knygutė g.gif
Ai, tipo Top 10 Crete? bigsmile.gif
Ec, dar ir dabar ją noriu nusipirkti, tokia kišeninė knygelė, kur surašo top10 lankomas vietas, top10 paplūdimius, top10 miestus ir panašiai...
Jūs vilnietė? Mačiau "Baltose lankose" , Akropolu, man rodos... ui, net nebepamenu dabar wacko.gif

user posted image

Bet čia ne mėlyna  blink.gif

Sorriukas, gal ne tau ačiū sakau už tą knygutę, gal kas kitas rekomendavo, jau susimakalavau ax.gif doh.gif Bet vistiek visiems didelis ačiū už išsakytą nuomonę, už aprašytus įspūdžius aciuks.gif
Papildyta:
Įkelsiu keletą nuotraukyčių ax.gif
Lappa kaimelio gatvytė

Papildyta:
Kournas ežeras
Pakeliui į Mochos...
Ožkos tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RUDOJI: 27 rugpjūčio 2007 - 22:39
dar kelios: Matala hipių uolos/urvai ir kelios nelabai kokybiškos iš akvariumo, bet šiaip įdomumui, kad įsivaizduoti dydį ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 27, 15:20)
VISI VISI GRAIKIJOS GERBĖJAI IR MYLĖTOJAI clap.gif
Noriu šiektiek dėmesio hihihi.gif
Ar galite iš mano duotos nuorodos parsisiųsti dainą (ji lietuviška), kurią girdėjau Kretoje originalo kalba? Čia Lietuvoj tai vadina sirtakiu, nu bet tai nėra sirtakis schmoll.gif

Makaliau, Sirtakio yra laaabai daug variantu...tiesiog ta kuria tu turi, matyt, yra populiariausias sirtakis- Teodorakio mirksiukas.gif
Atsakyti
RUDOJI, nuotraukos labai gražios clap.gif ech blush2.gif

QUOTE(blackkiss @ 2007 08 28, 00:12)
Makaliau, Sirtakio yra laaabai daug variantu...tiesiog ta kuria tu turi, matyt, yra populiariausias sirtakis- Teodorakio mirksiukas.gif

O tai gal žinai kieno tas La la la? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 28, 09:20)
RUDOJI, nuotraukos labai gražios clap.gif ech  blush2.gif
O tai gal žinai kieno tas La la la? laugh.gif

nepersisiunciau dar as tos dainos..kai paklausysiu pasakysiu biggrin.gif nors greiciausia nezinosiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 28, 10:22)
nepersisiunciau dar as tos dainos..kai paklausysiu pasakysiu biggrin.gif  nors greiciausia nezinosiu tongue.gif

Labai lauksiu, kol parsisiųsi tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, kiek trunka skrydis iki Kretos? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -=migle=-: 29 rugpjūčio 2007 - 13:03
QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 29, 14:02)
Labas, kiek trunka skrydis iki Kretos?  4u.gif

3 valandas 10 minučių wink.gif
Bet visad įvairiai, kokiom dešimčia minučių gali skirtis, nes pagal oro sąlygas žiūri...į priekį skridom 3:20, o atgal 2:50....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 29, 14:04)
3 valandas 10 minučių wink.gif
Bet visad įvairiai, kokiom dešimčia minučių gali skirtis, nes pagal oro sąlygas žiūri...į priekį skridom 3:20, o atgal 2:50....

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai skrisit, paklauskit, ar niekam ten nereikia Makaliaus, galiu stiuardu pabūt laugh.gif nemokamai laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 29, 14:56)
Kai skrisit, paklauskit, ar niekam ten nereikia Makaliaus, galiu stiuardu pabūt laugh.gif nemokamai laugh.gif

biggrin.gif
Atsakyti