QUOTE(mamaInga @ 2007 08 27, 20:18)
Senokai buvau užsukusi į pasiplepėjimus Kretos tema, bet galiu pasigirti, kad mes irgi skrendame į Kretą spalio 4 d., į Armindą (tikiuosi, kad neatsitiks nieko tokio kas mums sutrukdytų -tfu-tfu-tfu - aš prieš keliones darausi baisiai prietaringa). Mes su vyru bandome sukurpti pasivažinėjimo po Kretą maršrutą pagal jūsų pasisakymus. Gal plačiau papasakotum apie kokią mėlyną knygutę, kurią rekomendavo Makalius, čia kalbama? Mes bandėme ieškoti Kretos žemėlapio keliuose knygynuose, bet nesėkmingai.
Aš Lietuvoje net neieškojau, tai net nežinau ar yra kur nors Kretoje, viešbutyje buvo stendas su knygomis visokiomis, tai ten ir nusipirkome "Crete. Archeology - History - Tours. Contemporary Crete". Žemėlapius gavome oro uoste su vandens atrakcionų parko reklama, jų taip pat ir viešbutyje pilna nemokamai, ir automobilių nuomoje dar davė Keliones planavau vakare mažei užmigus, sėdėdama balkone Išsidėliodavom viska, ką turim (žemėlapis, knygutė, mano konspektai, gidžių duota lietuviška knygutė su kai kuriom ekskursijom) ir gurkšnodami vyneli planuodavom, kur varysim rytoj
QUOTE(Makalius @ 2007 08 27, 20:21)
Nebepamenu jau kokia mėlyna Knygutė
Ai, tipo Top 10 Crete?
Ec, dar ir dabar ją noriu nusipirkti, tokia kišeninė knygelė, kur surašo top10 lankomas vietas, top10 paplūdimius, top10 miestus ir panašiai...
Jūs vilnietė? Mačiau "Baltose lankose" , Akropolu, man rodos... ui, net nebepamenu dabar
Bet čia ne mėlyna
Sorriukas, gal ne tau ačiū sakau už tą knygutę, gal kas kitas rekomendavo, jau susimakalavau Bet vistiek visiems didelis ačiū už išsakytą nuomonę, už aprašytus įspūdžius
Papildyta:
Įkelsiu keletą nuotraukyčių
Lappa kaimelio gatvytė
Papildyta:
Kournas ežeras
Pakeliui į Mochos...
Ožkos