QUOTE(Katu @ 2007 08 27, 14:04)
Na, manau tikrai ne nesamone - juk lygini keliones, t.y. krasta, kultura, architektura, zmones
O siaip tikrai nematau prasmes po antra-septinta ar n-taji karta is eiles vaziuot i ta pacia Kreta, kai esi nemates dar maziausiai puses Europos...
na matai, jei nori pazinti daugiau sali, o ne viena jos sala, kodel ir ne... be to yra zmoniu, kurie noredami pailseti ir turedami savo megstama sali, kiekviena vasara vaziuoja butent ten, galbut pasirinkdami tik skirtinga vieta apsistoti .. mano sefe kiekviena vasara vaziuoja 10 d i viena ir ta pati regiona turkijoje, tik ima vis skirtinga viesbuti...
As pvz noreciau pazinti visa Graikija, ne tik Kreta ir ne tik Chalkidike ir ne tik jos mazas saleles.. ir zemyne be chalkidikes dar yra nemazai vietu, kurios irgi turi savitumu.. cia jau priklauso nuo zmogaus manau, jei viena karta apsilankai kurioje nors salyje ir labai patiko, tai visai galimas dalykas, kad noresi ta sali pamatyti dar ir dar ir nebutinai visada tas pacias vietas.. be to kiekviena karta griztant vis labiau ne tik pamatai, bet ir pazisti vietinius zmones, ju kultura, pamatai pliusus ir minusus gyvenimo ten ir t.t. jau man per kelis kartus susidare nelabai koks ispudis apie socialine ir kt. sistemas Graikijoje, jau vien gaisru zemyne gesinimo organizavimas parode nemazai trukumu...
Siaip tai mano buves sefas sakydavo, kad Europa yra salia, ja reikia palikti pensijiniam amziui, o kol jaunas, varyti i tolimas salis, kaip kuba, australija, amerika ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 27, 12:18)
na kiekvienas su savo nuomone
kreta lygint su svedija yra visiska nesamone! totaliai skirtingi krastai, skirtinga kultura, architektura, zmones, maistas....
zodziu tas pats kas lygint suri ir dzinsus. o del chalkidikes, man atvirksciai nelabai patiko
Papildyta:
yra zmoniu, kuriems priimtinesne Skandinavijos saliu kultura, o pietietiskos salys asocijuojasi su chaosu ir nesvara.. tokie zmones visada kabinesis budami pietuose prie visko.. juk is tiesu, tokioje svedijoje tvarka ir svara, viskas aisku visur, organizuota ir panasiai... o graikijoje chaosas:)) ir kas nemegsta nuotykiu ir siaip pavargti kazkiek, tas aisku labiau nores vykti i siaures europa... mano viena drauge irgi pasimegavo graikijos saule bet daugiau negrizo.. cia jau nieko nepadarysi, negali visiems viskas patikti vienodai..