Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

nezinau ar gausis man cia su tuo albumo sukurimu blush2.gif , pirmas kartas, na bet bandau smile.gif

Chrissi salos foto:

http://public.fotki....aliavka2/kreta/
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 27, 09:50)
Tai alkoholinis gerimas  is vynuogiu (mazdaug 36-38 laipsniu). Zodziu, razinu skonio degtine  mirksiukas.gif

Sveiki smile.gif
Sakykit , kaip tuos alkobutelius saugiai pargabent namo? jei į saloną neštis skysčius draudžiama, o į lagaminą kaip reikia supakuot/suviniot kad nesudužtų?

Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 27, 09:59)
doh.gif Ab-sur-das kazkoks! jei patys tingejot ieskoti tos info, tai neklaidinkit zmoniu, kad neverta, kad lusneles ir tie "atsiprasant". Nepapraset lankstinuko - jusu problema, nenusipirkot knygos-vadovo - irgi sorry, jusu beda...

Negalima taip rekti ant zmoniu mad.gif Nei mes tingejom nei ka. Niekas mums jokio lankstinuko nedave, o ir kiti turistai vaikstinejo tenais nieko nesuorate...Uzrasu ten viduje nei vieno nebuvo (beje LT tokiu nesamoniu niekur nera, visur bent jau parasyta kas cia ir prie ko cia). Ir be to, isreiskiau, kaip jus minejote, tiktai savo nuomone.
O mano bedos, sorry, bet ne jusu rupestis mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zis: 27 rugpjūčio 2007 - 10:10
QUOTE(Jurina @ 2007 08 27, 08:55)
Sveiki smile.gif
Sakykit , kaip tuos alkobutelius saugiai pargabent namo? jei į saloną neštis skysčius draudžiama, o į lagaminą kaip reikia supakuot/suviniot kad nesudužtų?

aha man irgi idomu, nes va draugai vezesi vyna lagamine tai suduzo ir visi rubai nusidaze raudonai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 27, 11:33)
aha man irgi idomu, nes va draugai vezesi vyna lagamine tai suduzo ir visi rubai nusidaze raudonai doh.gif

Mes kai vezames vynus/alu ir pan, tai suvyniojam juos i nesvarius drabuzius (pvz, marskinelius, ranksluoscius), tada kisam i maiseli, tada ta maiseli dra vyniojam i svarius drabuzius. dar juos deliojam taip, kad nesiliestu butelis i buteli ar i koki kita kieta daikta...
Musu lagaminas plastikinis (atsparesnis smugiams), nes keliaujam nemazai. Beda ta, kad jis tuscias sveria apie 8 kg. Na, bet dar niekas nesuduzo, neissiliejo, nesitepe (pfiu pfiu pfiu) blush2.gif
Atsakyti
Tsikoudia kur geriau pirkti pačioje saloje ar jau oro uoste? Juk ką nusiperki Duty free gali ir į lektuvo saloną neštis kiek nori.Oro uoste gal didesnis pasirinkimas? Gražesni ir pigesni buteliai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 08 26, 19:20)
Beje, tie du draugai, kurie su mumis kartu i Kreta skrido, is karto grize sekancia diena isvaziavo i Svedija - sake, irgi nera ka lygint, ir artimiausiu metu i Graikija negris, nors pernai jiems Chalkidikej labai patiko...

na kiekvienas su savo nuomone mirksiukas.gif kreta lygint su svedija yra visiska nesamone! totaliai skirtingi krastai, skirtinga kultura, architektura, zmones, maistas.... smile.gif zodziu tas pats kas lygint suri ir dzinsus. o del chalkidikes, man atvirksciai nelabai patiko ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciklomena @ 2007 08 27, 11:48)
Tsikoudia  kur geriau pirkti pačioje saloje ar jau oro uoste?  Juk ką nusiperki Duty free gali ir  į lektuvo saloną neštis kiek nori.Oro uoste gal didesnis pasirinkimas? Gražesni ir pigesni buteliai? g.gif

fakltas, kad saloje, juk zymiai pigiau...o duty free dazniausia buna didekle kaina ir grazus ipakavimas, bet "negrazi" kokybe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 27, 09:06)
Sveiki,
noriu pasidometi ka verta parsevesti is kretos lauktuviu?
Kiek skaiciau tai:
aliejaus skardinej dezutej
kavos Frappe (ane?)
o kas dar tokio vertingo ? g.gif

na kas megsta alyvuogiu, nes lietuvoj tokui nera...dar fetos..muilo alyvuogiu nepatarciau, nes tuoj pat istezta rolleyes.gif dar galima ouzo parsivezt (irgi kas megsta biggrin.gif )
Atsakyti
Graikiskos alyvuoges wub.gif wub.gif wub.gif Skanesniu nebuna wub.gif
Atsakyti
o kas tas ouzo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 27, 13:04)

Graikiška anyžinė degtinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 08 27, 12:42)
Graikiskos alyvuoges wub.gif  wub.gif  wub.gif Skanesniu nebuna wub.gif

patikek, kad buna:)) turkiskos, italiskos, ispaniskos ir tik turgoje ar specialiose parduotuvese pirktos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ribosiuke @ 2007 08 27, 13:04)

ju yra labai daug rusiu.. man dar patinko ju metaxa, skiriasi skonis nuo mineraliniu vandenu ispilstymo.. taip pat raki... dar jie turi ir kitu gerimu, pvz tsipouri, bet tas samogonas jau labai stiprus ir nesiskiedzia berods...
Atsakyti
Oi, mums tai alyvuogės nepatiko schmoll.gif jos marinuotos tos maišelyje.... schmoll.gif

O dar patariu lauktuvių parsivežti puodelį su CRETE užrašu ir rankšluostį su jos žemėlapiu, žinokit labai akį džiugina biggrin.gif
Atsakyti