Vakad gryzau is Hera Village
Atostogos buvo fantastiskos
Dar karta isitikinau, kad maziau reikia skaityti atsiliepimu apie viesbucius, o vaziuoti tiesiog ten, kur norisi. Trumpai apie atostogas. Busiu is tu, kurios laika Kretoje leidzia nepopuliariai
- plezuose. Buvom 10 dienu, ir visas dienas praleidome plezuose. Buvome isplauke i Chrissi sala - fantastisko grozio jura
Ir dar buvom nuvaziave iki Vai papludimio. Ji isivaizdavau kazkaip kitaip, bet vis tiek grazu. Turejom issinuomave masina 6 dienoms, tai vaziuodavome tik i papludimius ir i miesta. Buvom suplanave eiti i Samarija, bet per toki karsti apsigalvojom. Zodziu visos atostogos buvo totalus poilsis
Apie Kreta. Kiek maciau - man labai grazi sala. Labiausiai mane hipnotizuoja kalnai
Guli pleze, ziuri i kalnus... Be galo grazus laukiniai papludimiai
Daug fainesni nei tie mokami plezai. Tik beda, kad juose nera duso. Todel ir Heros viesbucio laukinis plezas nuo olos laaabai patiko. Visiskai nuosalus, nei gyvos dvasios, gali nuogas maudytis. Atvaziavus pirma vakara nusivyliau, nes buvo tooooks vejas, kad buvo salta
O ilgom rankovem turejau tik striukyte isimetus. Bet is principo klimatas man ten liuks: dienom buvo +37-40, naktim apie +26. Jei nebudavo vakarais vejo - fantastiski vakarai, jei vejas budavo - saltoka, reikejo ilgu rankoviu. Jura siltutele, apie +28 laipsnius. Beje, kazkas netikejo kaip galima be kondicionieriaus. Neturejom jo nei viena para
Apie viesbuti. Mums su vyru laaabai patiko. Gavom kambari superinej nuosalioj vietoj, kur uz musu buvo tik 3 bungalai. Jokiu zmoniu, nieko. Tik vaizdas i jura, ir fantastiska Agios Nikolaos panorama. Tas vaizdas is pat pradziu atrode savaime suprantamas, lyg taip ir turetu buti. Bet kas diena ji isimyledavau vis labiau. Vakarais tiesiog sededavau ir grozedavausi. Kambariai erdvus, jokio pelesio kvapo, kaip kazkas rase. Kadangi buvo nuosali vieta, gyvenom visa laika atdarom durim, kelias naktis issinesus ciuzini miegojau lauke terasoj. Visa laika atsibusdavau apie 6 ryto - ziuredavau nuostabius sauletekius
Vakarais sededavau po duso i ranksluosti susisukus ir skaitydavau knyga, gerdavau mixa
Nieks nemato, nieks nevaiksto, visiska ramybe, daryk ka nori
Restorano maistas labai skanus ir ivairus. Tik pusryciai kasdien tie patys. Kai atvaziavome, ta vakara valgiau labai skanius brokolius. Tai per 10 dienu daugiau ju ir nebesulaukiau, kad kartotusi. Is vaisiu budavo melionai, arbuzai, persikai, nektarinai, bananai, obuoliai, apelsinai. Pietums ir vakarienei - ledai. Vienintelis minusas man buvo - labai daug laiptais reikejo vaiksciot nuo musu kambario. Iki restorano - 50, iki isejimo is viesbucio dar 30, ir visas kelias i kalna
Bet viska atperka nuostabi vieta, nuostabus vaizdai
Nardziau. Turejau 6 nerimus. Bet cia matyt tas neidomu, parasysiu apie tai nardymo temoje. Tik tiek, kad ispudziai fantastiski.
Apie viesbuti daugiau nesiplesiu, jei vaziuojantiems dar kas idomu, klauskit, papasakosiu.
Suma sumarum atostogos buvo super. Negaliu sakyt kad isimylejau ta sali, ir truks plys reikia ten gryzti. Vis tik kolkas mano sirdis kitoje salyje. Bet gryzau is ten su paciais geriausiais ispudziais ir puikiai pailsejus