Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 08 22, 15:27)
Žodžiu, dar svaigstu, dar visa su įdegiu, dar tik 4 dienos tepraėjo....

ehehe mano tokia pati savijauta ir svaigimas buvo kai as pirma karta netycia i graikija pakliuvau, tai nebuvo Kretos sala, o zemynas, bet tas pats... zmones, maistas, gamta tokia kaip ir laukine, visi neskuba, nerekauja ir neisterikuoja be reikalo, atsipute... kremukai, pemzos ir ypac muilai wub.gif kita vasara nulekusi jau i Kreta viena isleidau apie 2000 lt, negalejau atsispirti pagundai, dabar net geda prisiminti blush2.gif
Atsakyti
Paiilgusiems Kretos gamtos vaizdu blush2.gif
http://public.fotki.com/ZSZ/
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 08 22, 16:27)
[...] O jų tas padažas prie pomidorų - toks ale kastinis švelnus su agurkais - ach, nerealu [...]

Tas padazas vadinasi - tsadziki mirksiukas.gif niam niam... good.gif
Papildyta:
QUOTE(dianita @ 2007 08 22, 15:53)
1. Na is Londono jis man minejo kaina apie 60-80 eur i abi puses su mokesciais... uz 900 lt is londono apsimoka tik tada, kai tu ten gyveni.. dar i londona patekti is LT reikia ir ne visada gali gauti pigu bilieta is cia...

2. I Herakliona tau reiketu skristi is Atenu, ten palankiausios salygos be to tarptautinis oro uostas, daug vietiniu skrydziu.. arba plaukti atskridus i Atenus.. ax.gif

1. Is Londono i Atenus randu uz kokius 80 svaru. Na, i Londona siaip imanoma patekti gan pigiai su Ryanair'u (apie pora simtu Lt)... tik velgi tokie niuansai kaip kelione is vieno oro uosto (Stansted) i kita (Gatwick) - gali ir apie dar plius 100Lt kainuot. Tik viska susumavus man nesigauna piguma... mastau.gif

2. Gal zinai, kiek kainuoja keltas is Atenu i Kretos kuria nors dali?
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 22, 15:51)
Tas padazas vadinasi - tsadziki mirksiukas.gif niam niam...  good.gif
Papildyta:
1. Is Londono i Atenus randu uz kokius 80 svaru. Na, i Londona siaip imanoma patekti gan pigiai su Ryanair'u (apie pora simtu Lt)... tik velgi tokie niuansai kaip kelione is vieno oro uosto (Stansted) i kita (Gatwick) - gali ir apie dar plius 100Lt kainuot. Tik viska susumavus man nesigauna piguma... mastau.gif

2. Gal zinai, kiek kainuoja keltas is Atenu i Kretos kuria nors dali?

per kur tu ieskai tu bilietu is londono i atenus g.gif ax.gif
na as vasarai kai ziurejau su ryanair i londona, tai jau pigiu nebuvo, o susumavus gavosi ta pati kaina ir dar laikai nesutapo deja, kai atskrendi i londona ir is ten isskridimas i GR, nakvoti reikia... tai man sumos gaudavosi vos ne tos pacios, kaip perkant su charteriu ar su austrais (paskutini karta i atenus pries menesi skridau uz kazkur apie 996 Lt su mokesciais i abu galus)..

Del keltu - kaina ant denio yra apie 30 EUR, kajute - apie 40-55 eur. Cia su minoan & anek keltu linijom. Vasara berods isplaukia apie 11.00, o siaip minoan 21.00 ir anek - 21.30 (ne vasaros laiku) lyg ir tik viena karta per diena plaukia...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 22, 14:31)
ehehe mano tokia pati savijauta ir svaigimas buvo kai as pirma karta netycia i graikija pakliuvau, tai nebuvo Kretos sala, o zemynas, bet tas pats... zmones, maistas, gamta tokia kaip ir laukine, visi neskuba, nerekauja ir neisterikuoja be reikalo, atsipute... kremukai, pemzos ir ypac muilai wub.gif  kita vasara nulekusi jau i Kreta viena isleidau apie 2000 lt, negalejau atsispirti pagundai, dabar net geda prisiminti blush2.gif

Ahaaaaa wub.gif , o kailiniai, jų gausa ir kokybė thumbup.gif , ir kaina thumbup.gif Kitiems metams jau žinau kiek taupytis, nes jei pirkti LT už 10-12t.Lt, tai perkant ten - išeis ir kailiniai (ilgi sidabrinės norkos 2000 Eur) ir kelionė thumbup.gif Galima viską suderiti. mirksiukas.gif

Norėjau Bala nemate paklausti - kaip viesbutis Kavros Beach ? Gal pražiopsojau, bet lygtai neradau atsiliepimų. Jo norėjau, bet nepatvirtino.
Kaip rašiau, "Afhrodite beach club" 4* - rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 22 rugpjūčio 2007 - 15:17
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 08 22, 17:15)
Norėjau Bala nemate paklausti - kaip viesbutis Kavros Beach ? Gal pražiopsojau, bet lygtai neradau atsiliepimų. Jo norėjau, bet nepatvirtino.

Superinis tas Kavros Beach! Ant juros kranto, kiekvienakart eini valgyt per nuostabu soda (o kokia ten augalu ivairove, net sunku apsakyt!!!). Maisto kiek tik nori visokiausio! Tvarkingas - kasdien tvarkydavo, ranksluoscius keisdavo. Labai patogioj vietoj - pereini gatve ir daugybe auto nuomu, tavernu, shop'u ir t.t. Turistai gyvenantys daugiausiai lenkai. Registraturoj siek tiek tingios mergaites dirba, ale koja trepteli ir viska, ko prasai, padaro biggrin.gif
Atsakyti
man afroditė buvo per didelis, jeigu man va taip sofoklį ir tiek maisto, kiek afroditėje wink.gif.... et
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 16:29)
man afroditė buvo per didelis, jeigu man va taip sofoklį ir tiek maisto, kiek afroditėje wink.gif.... et

man sofoklis irgi patiko.. kazkaip nebuvo nei tarakonu, normaliai visai... o maisto tai as nemegstu toj pacioj vietoj pastoviai valgyti, jauciu jei imciau su pusryciais ir vakariene, tai vakariene tik viena karta pabandymui ir imciau tame paciame viesbutyje, po to nusibostu.. kazkaip per keliones gal del ispudziu is viso mazai valgau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 22, 17:05)
per kur tu ieskai tu bilietu is londono i atenus g.gif  ax.gif
na as vasarai kai ziurejau su ryanair i londona, tai jau pigiu nebuvo, o susumavus gavosi ta pati kaina ir dar laikai nesutapo deja, kai atskrendi i londona ir is ten isskridimas i GR, nakvoti reikia... tai man sumos gaudavosi vos ne tos pacios, kaip perkant su charteriu ar su austrais (paskutini karta i atenus pries menesi skridau uz kazkur apie 996 Lt su mokesciais i abu galus)..

As narsau http://www.easyjet.c.../book/index.asp
Na, pvz, lapkricio 12d (desimciai dienu, i abi puses) randu uz 78 svarus. Nuemus draudima, netgi 13 svaru pigiau gaunasi... bigsmile.gif
Geriausia butu, kad kas nors tiesiai is kosmoso i ta Gatwick'a nuleistu, nes del to viso susiderinimo, laiko, naukvyniu...tai taip...kai viska susumuoji, gaunasi panasi kaina lyg is LT skristum doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 22, 16:37)
As narsau http://www.easyjet.c.../book/index.asp
Na, pvz, lapkricio 12d (desimciai dienu, i abi puses) randu uz 78 svarus. Nuemus draudima, netgi 13 svaru pigiau gaunasi... bigsmile.gif
Geriausia butu, kad kas nors tiesiai is kosmoso i ta Gatwick'a nuleistu, nes del to viso susiderinimo, laiko, naukvyniu...tai taip...kai viska susumuoji, gaunasi panasi kaina lyg is LT skristum doh.gif

tai va butent.. na as turiu pas ka pernakvoti Londone, bet tas oro uostas labai jau toli.. gaila, kad flylal panaikino skrydzius i GR, nepasiteisino, o kelis menesius buvo labai patogu tongue.gif gal kada nors graikai pataps tokiais aktyviais kaip italai ir prades dazniau skristi i LT, tada gal ir skrydi koki flylal suorganizuos tiesiogiai is Vilniaus, bet nesitiki, juk graikai tokie aatisipuute ir pritingintys:P
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 22, 14:41)
na sita dalyka visi mes zinom, ne vakar gime ir ne nuo siandien pradedam skraidyti savarankiskai biggrin.gif  bet kaip matau, yra milziniska paslaptis i kuri miesta tu skrendi ir kokiom oro linijom ir kiek moki uz bilieta blink.gif

taigi rasiau, kad pati nebandziau, nes negaliu del uzbreztu atostogu(t.y negaliu ju derint pagal skrydzius), bet girdejau kad kiti taip skraido...ne paslaptis- is varsuvos dazniausia skrendama i herakliona...tik tie pigus variantai asitaiko labai retai, ir dazniausia pavasari ir rudeni smile.gif
Atsakyti
buvom Kretoje, Louis Creta Princess Club, Maleme, netoli Chanijos.
Patiko. Sakyciau labiau seimai skirtas viesbutis.
Pakankamai didelis, musu kambariai buvo su vaizdu i jura 4u.gif
Viskas tiko ir patiko, gal tik kambariu tvarkytojos galetu atidziau tvarkyti, bet tai smulkmena 4u.gif
Atsakyti