QUOTE(Katu @ 2007 07 22, 21:37)
Isvada tokia - arba mes su vyru nenormalus, arba neatradom Kretos, arba ji nenorejo, kad mes ja atrastumem
Ką gi, kiekvienam savi įspūdžiai ir kiekvienas susidaro savo nuomonę... bet, žinai, Katu, aš kažkaip visai nenustebau paskaičius Tavo blogus atsiliepimus apie Kretą... nes kažkaip nuo pat pradžių, kai tu pradėjai uždavinėt klausimus apie Kretą čia, buvo galima susidaryt įspūdį, kad Tu esi priekabi ir tik ir ieškai priekabių... Tiesą pasakius, kitokios nuomonės iš Tavęs ir nesitikėjau... prisimenu, kad ir apie viešbutį Tu jau blogai atsiliepei net dar jame ir nebuvus... taigi, koks nusiteikimas, tokie ir įspūdžiai...
(bet šiaip apie viešbutį nelabai galiu daug ir pasakyt, gal tu ir teisi, nežinau, mačiau jį tik iš išorės, bet kad jame bus triukšminga, buvo galima tikėtis vien žinant kokioje jis vietoje randasi)
QUOTE(Katu @ 2007 07 22, 21:55)
As manau, kad turit butinai ten nuvaziuot ir susidaryt savo nuomone
Beje, kai buvom Tenerifej, ten dirbusi gide (berods vardas Lina) anksciau dirbo Kretoj, ir Kreta jai patiko daug labiau nei Kanaru salos. Tai buvo pagrindinis apsisprendimas, kodel mes norejome vykti i Kreta.
kažkaip ne iš vieno žmogaus girdžiu lyginant Kanarų salas su Kreta... ir kažkaip tokia tendencija pastebėjau: kas pirmas nuvažiuoja į Kretą, tam ji labiau patinka nei Kanarai, ir Vice versa...
QUOTE(Kotryna @ 2007 07 22, 22:17)
Pritariu, reikia pačiam susidaryti nuomonę, bet aš dabar žinosiu ko tikėtis, nes aš tikiuosi/tikėjausi rojaus žemeje.
Beje labiausiai nustebino atsiliepimas apie 4* viešbutį, juk 4*, o realiai tik 2*?
Tai kokį viešbutį tada reikia rinktis?
Svarbiausia, nenusiteikti, kad viskas bus blogai... nes jei taip nusiteiksi, kitaip ir nebus, be sure
QUOTE(Katu @ 2007 07 23, 10:22)
O tinginiauti, manau, reiketu kazkur kitur, gal net kokioj Turkijoj. Kretoj reikia keliauti
Va čia tai tikrai sutinku
--------
22