Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(blackkiss @ 2007 08 22, 11:23)
galima pigiau rast, bet reik is anksto labai ieskot ir uzsisakinet...ir viesbuciu galima susirast uz geresne kaina mirksiukas.gif  tarkim santorinyje kataloge kiek maciau tik 1na atrodo 2*, kai saloj ju yra bent 10 ir kokiam nori mieste smile.gif

blackkiss, mes zinom, kad galima ir zinom, kad labai is anksto. Prasom taves papasakoti KAIP tai padaryti... notworthy.gif
Papildyta:

kad ir ka randu pvz is Londono i Herakliona, tai 1asm. gaunasi 920Lt skrydis su mokesciais... man atrodo visai cia nepigiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 22, 10:45)
blackkiss, mes zinom, kad galima ir zinom, kad labai is anksto. Prasom taves papasakoti KAIP tai padaryti...  notworthy.gif
Papildyta:

kad ir ka randu pvz is Londono i Herakliona, tai 1asm. gaunasi 920Lt skrydis su mokesciais... man atrodo visai cia nepigiau  mastau.gif

kaip?nu atsiverciat www.greitai.lt ir ieskot ieskot ieskot... biggrin.gif bet nenorekit, kad susigalvojat diena kada isvaziuot ir op jum skrydis.. jei galit atostogas derint prie keliones tada super, jei ne sis variantasnelabai tinkamas..nors ir taip geru pasiulymu atsiranda retai..ir dazniausia demisezoniniu laiku
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 22, 10:23)
galima pigiau rast, bet reik is anksto labai ieskot ir uzsisakinet...ir viesbuciu galima susirast uz geresne kaina mirksiukas.gif  tarkim santorinyje kataloge kiek maciau tik 1na atrodo 2*, kai saloj ju yra bent 10 ir kokiam nori mieste smile.gif

tai va tu ir patikslink, i kuri miesta skrendi pirmiausiai ir kaip pigiau yra, su kokiom oro linijom ir t.t., pasidalink gi patirtimi su kitais 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi gryžom iš Kretos. Buvom už Herakliono 17 km, Aphrodite beach club 4* AI viešbutyje. Sužavėjo mus Kreta - skaiu į Turkiją daugiau niekada, į Egiptą - tik nardyti. Gamta nuostabi, o jau graikų ramumas (išskyrus autobusistų), kultūra, santūrumas thumbup.gif Buvom tik 7 dienas, dvi nuomavomės cabrio - tai buvo jėga lekioti po pakrantes. Įkelsiu ryt foto. Kelionė nuostabi, įsimylėjom Kretą nuo pirmo vakaro wub.gif wub.gif

P.S. o lėktuve lietuvaičiai gryžinėjo iš Amnissos 2* HB viešbučio - tai pasakojo kaip kažkokį siaubą, net apvogė doh.gif doh.gif O kaina skyrėsi tik apie 400 Lt/asm doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 22 rugpjūčio 2007 - 12:50
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 08 22, 12:49)
Mes irgi gryžom iš Kretos. Buvom už Herakliono 17 km, Aphrodite beach club 4* AI viešbutyje. Sužavėjo mus Kreta - skaiu į Turkiją daugiau niekada, į Egiptą - tik nardyti. Gamta nuostabi, o jau graikų ramumas (išskyrus autobusistų), kultūra, santūrumas  thumbup.gif  Buvom tik 7 dienas, dvi nuomavomės cabrio - tai buvo jėga lekioti po pakrantes. Įkelsiu ryt foto. Kelionė nuostabi, įsimylėjom Kretą nuo pirmo vakaro  wub.gif  wub.gif

P.S. o lėktuve lietuvaičiai gryžinėjo iš Amnissos 2* HB viešbučio - tai pasakojo kaip kažkokį siaubą, net apvogė  doh.gif  doh.gif  O kaina skyrėsi tik apie 400 Lt/asm  doh.gif

o geras smile.gif
mes irgi gyvenome šitome viešbutyje, tik mūsų variantas buvo toks, mes užsisakėme Amnissos, mums nepatvirtino, likus parai, pasakė, kad vietoj jo tvirtina aphroditę smile.gif ir kad primokėti nieko nereikia, dar grąžino po 80 lt smile.gif

tik mes HB buvome, bet labai užteko
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 22, 14:21)
tai va tu ir patikslink, i kuri miesta skrendi pirmiausiai ir kaip pigiau yra, su kokiom oro linijom ir t.t., pasidalink gi patirtimi su kitais 4u.gif

dianita, o tu is kur skrendi rugseji? is Atenu? (gal ir sakei, ale primirsau blush2.gif )
Kaip pati ieskojai pigesnio varianto?

Papildyta:

QUOTE(blackkiss @ 2007 08 22, 12:31)
kaip?nu atsiverciat www.greitai.lt ir ieskot ieskot ieskot... biggrin.gif  bet nenorekit, kad susigalvojat diena kada isvaziuot ir op jum skrydis.. jei galit atostogas derint prie keliones tada super, jei ne sis variantasnelabai tinkamas..nors ir taip geru pasiulymu atsiranda retai..ir dazniausia demisezoniniu laiku

Per greitai.lt?? blink.gif kiek ten esu lindejus, nieko pigiau nerasdavau... doh.gif
As tai atradau toki puslapiuka: http://www.flightline.co.uk/index.php
Jei i Londono kaip nors pigiai nusigavus, tai imanoma kazka idomaus rasti ir i Graikijos puse mirksiukas.gif bet sakau, kol kas geros kainos i Herakliono neradau...nors gal kai kam atrodo pigu 900lt is Londono... g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 22, 11:31)
kaip?nu atsiverciat www.greitai.lt ir ieskot ieskot ieskot... biggrin.gif  bet nenorekit, kad susigalvojat diena kada isvaziuot ir op jum skrydis.. jei galit atostogas derint prie keliones tada super, jei ne sis variantasnelabai tinkamas..nors ir taip geru pasiulymu atsiranda retai..ir dazniausia demisezoniniu laiku

na sita dalyka visi mes zinom, ne vakar gime ir ne nuo siandien pradedam skraidyti savarankiskai biggrin.gif bet kaip matau, yra milziniska paslaptis i kuri miesta tu skrendi ir kokiom oro linijom ir kiek moki uz bilieta blink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 13:00)

O kokiu laiku buvot? gal tuo pačiu? Mes 08 10/17 d.d. thumbup.gif Na labai patiko viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 22, 14:20)
dianita, o tu is kur skrendi rugseji? is Atenu? (gal ir sakei, ale primirsau  blush2.gif )
Kaip pati ieskojai pigesnio varianto?
Papildyta:
Per greitai.lt?? blink.gif kiek ten esu lindejus, nieko pigiau nerasdavau... doh.gif
As tai atradau toki puslapiuka: http://www.flightline.co.uk/index.php
Jei i Londono kaip nors pigiai nusigavus, tai imanoma kazka idomaus rasti ir i Graikijos puse mirksiukas.gif bet sakau, kol kas geros kainos i Herakliono neradau...nors gal kai kam atrodo pigu 900lt is Londono... g.gif

na as skrendu is LT i Salonikus ir kol kas man pigiausiai gaunasi su chartu skristi, ju kainos nuo 1054 iki 1164 Lt, pigiau niekur neradau (iki Atenu pigiau su austrais, cekais arba lenkais, bet iki Saloniku kol kas brangoka).. Siaip as ziuriu per www.avia.lt, www.greitai.lt, dar ziuriu psl, kuriu cia darbe neturiu kompe, yra frankfurto oro uosto ir londono oro uosto, ten galima gauti kartais ir labai geru pasiulymu. Mano draugas sake, kad is Londono buna pigiu skrydziu i Graikija, tai tiksliau zinosiu apie tai jau sugrizusi, ten bandysiu daugiau issiaiskinti...
Na is Londono jis man minejo kaina apie 60-80 eur i abi puses su mokesciais... uz 900 lt is londono apsimoka tik tada, kai tu ten gyveni.. dar i londona patekti is LT reikia ir ne visada gali gauti pigu bilieta is cia...
I Herakliona tau reiketu skristi is Atenu, ten palankiausios salygos be to tarptautinis oro uostas, daug vietiniu skrydziu.. arba plaukti atskridus i Atenus.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2007 08 22, 13:53)
O kokiu laiku buvot? gal tuo pačiu? Mes 08 10/17 d.d.  thumbup.gif Na labai patiko viskas thumbup.gif

buvom liepos viduryje, na, nepatiko man tik pliažiukas prie viešbučio
aiiii, ir maisto per daug buvo smile.gif nu kur tai matyta iš tokio karščio parsivežti plius 2 kg ant savo galvos, t.y. pilvo smile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 15:03)
aiiii, ir maisto per daug buvo smile.gif nu kur tai matyta iš tokio karščio parsivežti plius 2 kg ant savo galvos, t.y. pilvo smile.gif doh.gif

na cia jau tikrai doh.gif as per karscius is viso daug valgyti negaliu, daugiau vaisiai ir gerimai.. na vakare gal daugiau kai atvesta... visada min 2 kg nukrenta per karscius, ypac jei dar daug judeti tenka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 22, 14:03)

Na taip, tas pliažiukas prie molo nekas, bet mes toliau paėję pora kartų maudėmes. O šiaip kai norėjom pailsėti - tai gulėjom ir su malonumu prie baseino. O išvykę maudydavomės įvairiose laukinėse gražiose pakrantėse kylant į viršų nuo Elounda, taip pat Libijos jūroje.... Atostogos superinės, mums be galo patiko. thumbup.gif
Maisto taip, tikrai daug. Nors ir labai ribojau ir derinau, bet su mano medž.apykaita vistiek "parsivežiau" 1.2kg doh.gif Valgėm kaimelių tavernose jūros gėrybes - tai kaip Kroatijoje, nerealios. Net dabar seilės tysta wub.gif kalmarai, karališkos krevetės, dorate.... O jau ju sriuba nacionaline, nepamenu kaip vadinasi, iš s... raidės - vien krevetės, pomidorų tyrė, sūris - fantastiška... O jų tas padažas prie pomidorų - toks ale kastinis švelnus su agurkais - ach, nerealu...
Prieskonių aš pirkau namo įvairių ir aliejaus - tai kasvakar dabar valgom graikiškas salotas thumbup.gif
Kremai rankoms, pieneliai - liuks thumbup.gif , patiko - ir kvepia ir labai gerai oda jaučiasi...
Žodžiu, dar svaigstu, dar visa su įdegiu, dar tik 4 dienos tepraėjo....
Atsakyti