Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 20, 14:02)
Sutinku, dianita, kad Graikija - ne vien Chalkidiki; tiesiog noriu pasakyt, kad musiskiai is LT skraidina tik ten...deja... :

tai skrisk ne su musiskiais, o savarankiskai mirksiukas.gif ir idomiau, ir pigiau smile.gif
uz 2sav ir as jau leksiu i graikija (Evia salyte) thumbup.gif sikart ne su agentura smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 21 rugpjūčio 2007 - 10:09
QUOTE(KAPPA @ 2007 08 19, 18:02)
Vis delto ir mes shi viesbuti pasirinkom  thumbup.gif  thumbup.gif Db laukiam patvirtinimo is viesbucio, jeigu viskas ok, tai isskrisim rugsejo 18d  thumbup.gif  wub.gif  mirksiukas.gif

Nepasigailesit, tai tikrai super viesbutis thumbup.gif Kitais metais tikrai i ji grisim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 21, 11:08)
tai skrisk ne su musiskiais, o savarankiskai mirksiukas.gif  ir idomiau, ir pigiau smile.gif
uz 2sav ir as jau leksiu i graikija (Evia salyte) thumbup.gif  sikart ne su agentura smile.gif

o kaip tu skrendi? idomu, ar pigiau gaunasi pats skrydis.... as uz keliu savaiciu skrendu, tai su charteriu man pigiausiai kol kas iseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 21, 12:08)
tai skrisk ne su musiskiais, o savarankiskai mirksiukas.gif  ir idomiau, ir pigiau smile.gif
uz 2sav ir as jau leksiu i graikija (Evia salyte) thumbup.gif  sikart ne su agentura smile.gif

biggrin.gif ir man toks pat klausimas iskilo: kaip tu skrendi pigiau?
visaip ieskau per kitur, bet kad man ne ka pigiau gaunasi...ieskojau per Londona, bet kol kas dar nieko gero neradau...noreciau gal i Roda pigiau nuskristi kitamet, nes musiskiai baisius pinigus plesia... doh.gif

Viska pasakok, blackkiss - dalinkis dalinkis bigsmile.gif

P. S. Po to turbut uzvesiu tema: "Kaip itikinti vyriski skristi i Graikija?" lotuliukas.gif
Papildyta:

QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 21, 11:25)
[..] gal kas neseniai (su šviežiom naujienom  rolleyes.gif  grįžo iš Kretos ir buvo anna maria? Skaičiau, kad smirda, bet ar visuose kambariuose? [...]

Mes buvom kitam viesbuty...Del to "smirdejimo", kaip supratau, Kretoje tai del dregmes - jei kambarys pirmame aukste - tiesiai ant zemes - didesne tikimybe, kad bus pelesiuko kvapas, kuri teks pastoviai vedint doh.gif tik nezinau, ar issivedina, ar tiesiog zmogaus uosle pripranta biggrin.gif Todel iskart reikalavom kambario antrame aukste ir buvo liuks! bigsmile.gif
Atsakyti
Tai, kaip suprantu, galima pageidaut tam tikro aukšto? Užsisakant ar jau nuvykus?
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 21, 16:43)
Tai, kaip suprantu, galima pageidaut tam tikro aukšto? Užsisakant ar jau nuvykus?

Na, juk vaucheryje nera nurodyta, koks kambario numeris ir kuriame aukste apgyvendins. Todel atvykus i viesbuti duoda toki, kuris yra laisvas. As sakiau, kad esu alergiska, todel mums butinas kambarys antrame aukste mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, mes rugsėjo 6d. išskrendam į Kretą su visa šeima ir iškilo toks klausimukas ar vaikučiams darėt kokius nors papildomus skiepus g.gif mano vaikučiam 4 ir 2 metai smile.gif
Ir dar klausimukas kai nuomojotės auto ar būna vaikiškos kėdutės g.gif
Atsakyti
as kaip buvau ILIOS HOTEL, TAI TIKRAI JAUTESI DREGMES KVAPAS - GAL IR DEL TO, KAD ANT STOGO BUVO BASEINAS. O ANA MARIA TAI MACIAU TIK IS TOLO - STOVI SALIA DEGALINES, ISVAIZDA NE KOKIA, BET GAL VIDUJE NIEKO... g.gif . bUVO IJUNGTOS SVIESOS IR SIEK TIEK MATESI VIDUS.
Atsakyti
QUOTE(cingute @ 2007 08 21, 19:54)
as kaip buvau ILIOS HOTEL, TAI TIKRAI JAUTESI DREGMES KVAPAS - GAL IR DEL TO, KAD ANT STOGO BUVO BASEINAS. O ANA MARIA TAI MACIAU TIK IS TOLO - STOVI SALIA DEGALINES, ISVAIZDA NE KOKIA, BET GAL VIDUJE NIEKO... g.gif . bUVO IJUNGTOS SVIESOS IR SIEK TIEK MATESI VIDUS.

Caps Lock'as uzstrigo? bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpotaukšlis: 21 rugpjūčio 2007 - 21:00
Sia vasara buvom su vaikais Kretoje, bet papildomai nesiskiepijome, ne tai Europa ir pan. Del vaiku sveikatos nebuvo jokiu problemu smile.gif .kadangi mano vaikuciams yra 9 ir 3 metai, tai vaikisku keduciu nereikejo ir nepraseme, gal galima paprasyti ir kai nuomoja duoda. bet siaip, tai Kretoje labai ziuri sauguma. Vaziuojant mus policija sustabde ir tikrino ar esame prisisege. Kadangi visi buvom su dirzais, tai nieko daugiau ir neprase. ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2007 08 21, 17:29)
[...] kai nuomojotės auto ar būna vaikiškos kėdutės g.gif

Kai nuomavomes, tai matem tu keduciu lentynose uz vadybininku pristatyta...bent FLISVOS firmoj 100%, kad yra!!!
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 21, 13:19)
idomu, ar pigiau gaunasi pats skrydis.... as uz keliu savaiciu skrendu, tai su charteriu man pigiausiai kol kas iseina g.gif

galima pigiau rast, bet reik is anksto labai ieskot ir uzsisakinet...ir viesbuciu galima susirast uz geresne kaina mirksiukas.gif tarkim santorinyje kataloge kiek maciau tik 1na atrodo 2*, kai saloj ju yra bent 10 ir kokiam nori mieste smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blackkiss: 22 rugpjūčio 2007 - 09:28