Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 11:47)
O siaip tai, kol dar tau nereikia dirbti, tai aisku, geriau kiekviena vasara vis kitur nuvaziuoti, pritariu:) as pati taip darydavau tongue.gif

Pamenu, kaip pernai iš vienos draugės šaipydavaus, kad pirmąkart gyvenime išskrido į užsienį (į Kretą) ir grįžusi jau planavo kitų metų kelionę ten pat.... Aš jai vis sakydavau kad reikia kuo įvairiau pamatyt, nesustot ties viena šalim.... tais metais jau buvau apkeliavęs Kroatiją, Tunisą, Lenkiją, Slovakiją, Čekiją, Austriją, Slovėniją, Vengriją, Latviją...Žodžiu, daug kur. Ir nė vienoj šalyj, išskyrus Slovakiją ir Latviją, nebuvau po antrą kartą.... Šiemet taip jau atsitiko, kad nuvykau į Kretą. Ir supratau savo draugę doh.gif dabar jau kažkaip mintys sukasi keistai - na nieko, nebus pigių kelionių į kitą, dar neaplankytą šalį, tai imsim Kretą ax.gif
O draugė šiemet Ispanijon skrido poilsiaut. Iš ten man parašė žinutę - jeigu viskas bus gerai, kitais metais grįšim Kreton cool.gif vat tau ir kita šalis unsure.gif o į Ispaniją aš noriu irgi.... Ir į Rodo salą, ir Atėnus... Veškit mane kurnors umn.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 20 rugpjūčio 2007 - 11:08
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 12:06)
Pamenu, kaip pernai iš vienos draugės šaipydavaus, kad pirmąkart gyvenime išskrido į užsienį (į Kretą) ir grįžusi jau planavo kitų metų kelionę ten pat.... Aš jai vis sakydavau kad reikia kuo įvairiau pamatyt, nesustot ties viena šalim.... tais metais jau buvau apkeliavęs Kroatiją, Tunisą, Lenkiją, Slovakiją, Čekiją, Austriją, Slovėniją, Vengriją, Latviją...Žodžiu, daug kur. Ir nė vienoj šalyj, išskyrus Slovakiją ir Latviją, nebuvau po antrą kartą....  Šiemet taip jau atsitiko, kad nuvykau į Kretą. Ir supratau savo draugę doh.gif dabar jau kažkaip mintys sukasi keistai  -  na nieko, nebus pigių kelionių į kitą, dar neaplankytą šalį, tai imsim Kretą ax.gif
O draugė šiemet Ispanijon skrido poilsiaut. Iš ten man parašė žinutę - jeigu viskas bus gerai, kitais metais grįšim Kreton  cool.gif vat tau ir kita šalis  unsure.gif o į Ispaniją aš noriu irgi.... Ir į Rodo salą, ir Atėnus... Veškit mane kurnors umn.gif hihihi.gif

hmm mano tevai keliaujantys, tai as iki 13 metu jau buvau aplankiusi beveik visas buvusios SSSR salis (vaziuodavom masina ar keliomis masinomis su palapinem).. veliau vaziavau ir i gretimas salis, kurios nepriklause sssr blokui (cekija, lenkija)... o veliau kai prasidejo tik pirmosios tarptautines jaunimo stovyklos tai kiekviena vasara vaziuodavau i skirtinga sali... veliau gyvenau uzsienyje ir po to mane jau traukia pazinti daugiau sali, jei ji man patiko pirmojo vizito metu.. t.y. ne tik pamatyti keleta miestu, bet pajusti tos salies kultura, gyvenimo buda, etc.. gerai pazistu italija, dabar taip pat noreciau pazinti graikija ir ispanija.. kas bus veliau, nezinau smile.gif
o keliauju visada pigiai:) ir linksmai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 12:14)
hmm mano tevai keliaujantys, tai as iki 13 metu jau buvau aplankiusi beveik visas buvusios SSSR salis....
o keliauju visada pigiai:) ir linksmai mirksiukas.gif

Ech...... kad man šitaip tokie tėvai.Nė velnio! Nemėgsta jie keliaut dabar, tiesa, kai gyveno kartu, irgi nemėgo... O aš visas tiesiog degdavau, kai sužinojau, kad mama mane išleidžia su mokykla į Latviją važiuot yahoo.gif Tos dienos baisiausiai laukiau. Važiavau ne su savo klase, o su vyresniais didis.gif visur akys būdavo tokios blink.gif tada man buvo 13 metų.. Viską žiūrėdavau labai įdėmiai ir mintyse sau kartodavau:
Va , Makaliau, pagaliau tu užsieny.... čia užsienis, šita pilis irgi užsienis, va su šitais batais aš buvau užsieny ir vaikščiojau po užsienio gatves tongue.gif Keistai skamba, ane? Man irgi hihihi.gif O ir grįžęs iš tos kelionės, šitaip užsidegiau kelionių manija.... iki dabar kolekcionuoju kelionių katalogus, turiu beveik visus nuo 2003 metų...
Tais pačiais metais labai užsimaniau kurnors nuvažiuoti dar. Ir taip išėjo, kad teta tokią pačią mintį galvoj turėjo thumbup.gif Vykom į 6 dienų kelionę Slovakijon. Po kalnus palaipiot. Tiesa, visą laiką mums su kelionėm, galima sakyti, nesiseka doh.gif Tą kartą planavom į Čekiją važiuot... jau turėjom kelionę, bet paskambino PASKUTINĘ DIENĄ ir pasakė, kad neįvyks kelionė. Važiavom iškart ir užsisakėm kitą kelionę. Lygiai po savaitės į Slovakiją. O Slovakijoj visas dienas pralijo....visas visas, net nustoję nebuvo. Tokia ir buvo ta kelionė... kalnų beveik nematėm verysad.gif Tik pažadėjom į Slovakiją sugrįžti būtinai būtinai, nes ji mums giliai į širdis įaugo kaip pigi ir graži šalis...
Kiti metai buvo į Kroatiją.... taupiau visus metus pinigėlius.... vėl keliavau su teta, nes mes abudu buvom tokie užsidegę kelionėm... Nusipirkom kelionę, ir prieš porą dienų iki kelionės pradžios vėl skambina, kad įvyko nesusipratimas ir su ta agentūra nevažiuosim doh.gif bet liko pora vietų su Eura. Važiavom su jais.... ir vat taip vat visad pas mus kelionės išvakarėse būdavo šoko!!! Nu visad!!! Pernai skridom į Tunisą. Pirkom paskutinę minutę kelionę. Vakare nusipirkom, kitą dieną jau skridom. Tiesa, buvo didelis šokas, kai bilietai jau rankose, o viešbutis nepatvirtintas... bet kelionių agentūros darbuotojos pačios paskambino į Tunisą ir pasakė, kad greičiau jie tą viešbutį rezervuotų, po galais.
Šiais metais skridom į Kretą. Vėlgi kelionės išvakarėse, kai sėdėjom su pirkinių maišais banke ir iki kelionės liko 10 valandų, keitėmės pinigus. Paskambino iš agentūros ir pasakė, kad mums nebėr vietų viešbuty... taip susipergyvenom. Bet nuvykom į agentūrą ir sužinojom, kad už tą pačią kainą būsim perkelti į geresnį viešbutį... na kaip čia pasakius, geresnis jis buvo ar ne - nepasakyčiau, nes kitame negyvenau, tik tiek, kad iki jūros mums buvo "ranka paduot" cool.gif
Taip ir gyvenam va. Visus metus Makaliukas taupo, o po to kelias dienas keliauja..... ir visad su nuotykiais kelionės išvakarėse doh.gif

Atsiprašau, kad taip išsiplėčiau. Norėjau išsikalbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 12:35)
Taip ir gyvenam va. Visus metus Makaliukas taupo, o po to kelias dienas keliauja..... ir visad su nuotykiais kelionės išvakarėse doh.gif

Atsiprašau, kad taip išsiplėčiau. Norėjau išsikalbėt biggrin.gif

kiekvienam savo 4u.gif fainai, kad yra teta, kuri kaip ir tu keliauja... va ir naudokis visomis progomis, kurias teikia gyvenimas, kad niekada veliau nesigailetum nepabandes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 12:39)
kiekvienam savo 4u.gif  fainai, kad yra teta, kuri kaip ir tu keliauja... va ir naudokis visomis progomis, kurias teikia gyvenimas, kad niekada veliau nesigailetum nepabandes 4u.gif

Aha, gerai kad bent bendraminčių yra... šiemet rudenį arba pavasarį vienas pats be suaugusių bandysiu Vokietiją ir Prancūzijos dalelę aplankyt blush2.gif tik ša, niekam nesakykit topsecret.gif
Atsakyti
niu va ir mes grizom is kretos smile.gif gyvenom sofoklyje smile.gif viesbutis tikrai super paprastas ir sakyciau, kad net vonioje bent man truko tvarkos, kazkaip dusas ir jo uzuolaideles nelabai mane suzavejo wink.gif ir jau antra vakara toki riebu tarakona uzmatem, vyras bande uzmusti ji, bet jis greitesnis buvo ir uzlindo uz spintos, daugiau mes jo nebematem, matyt issigando lotuliukas.gif
is karto issinuomavom masina ir beveik visas dienas keliavom, buvo labai labai smagu smile.gif tik paskutines dieneles praleidom ramiai savo papludimi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 12:57)
Aha, gerai kad bent bendraminčių yra... šiemet rudenį arba pavasarį vienas pats be suaugusių bandysiu Vokietiją ir Prancūzijos dalelę aplankyt  blush2.gif tik ša, niekam nesakykit topsecret.gif

makaliau, o pusryciai sofoklyje diena is dienos buvo tie patys, net desra niekada nesikeite ir olandisas suris retai pasirode, visada buvo feta.. ir pomidorai arba arbuzai budavo, tai kai pomidirai tai skaniau sumustiakus valgyti, o kai arbuzai tai nesinori su jais sumustiaku valgyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 12:57)
Aha, gerai kad bent bendraminčių yra... šiemet rudenį arba pavasarį vienas pats be suaugusių bandysiu Vokietiją ir Prancūzijos dalelę aplankyt  blush2.gif tik ša, niekam nesakykit topsecret.gif

ir dar, cia visai tikriausiai ne i tema, tureiau kitur rasyti, bet del vokietijos. as gyvenau metus laiko vokietoje kaimelyje mazaduag apie 150 km link sveicarijos nuo stutgarto Pfaffenweiler kaimelyje ir veliau prie prancuzijos ir karlsruhe semsestra Germersheime sudijavau. labai girdetas Lahr miestukas reikes paziureti, berods netoli jis nuo ten, parasysiu tada ka aplankiau tik viso nebeatsiminsiu smile.gif
Atsakyti
Kuistuk, nu va, pasirodo ne tik mūsų viešbuty buvo tarakonų g.gif gal mums ir pasisekė, a? Tik su pusryčiais tai ne - daržovių nematėm, fetos juo labiau, apie vaisius tik pasvajot galėdavom sad.gif
Su dušu tai pasisekė bigsmile.gif visą didelę vonią turėjom, tiesa, ne iš pradžių... pirmam kambary vonioj prie dušo be užuolaidėlių buvo langas lotuliukas.gif
Labai lauksiu info apie Vokietiją ir tą regioną Vokietijos temoje blush2.gif žadam važiuot iki Karlsruhe, o tada kapstytis iki Lahro...
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 11:57)
na graikijos zemynas ne tik is Xalkidiki susideda biggrin.gif  o ir joje ne visur vezami turistai, yra miesteliu kur ju nedaug yra... pvz Oropos tarp atenu ir saloniku, ten is viso uzsienieciu nemaciau nei vieno...

Sutinku, dianita, kad Graikija - ne vien Chalkidiki; tiesiog noriu pasakyt, kad musiskiai is LT skraidina tik ten...deja... doh.gif o keliauti savarankiskai dazniausiai pribrestu tik tada, kai pries tai jau karta apsilankau su agenturos organizuota kelione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 20, 14:02)
Sutinku, dianita, kad Graikija - ne vien Chalkidiki; tiesiog noriu pasakyt, kad musiskiai is LT skraidina tik ten...deja... doh.gif o keliauti savarankiskai dazniausiai pribrestu tik tada, kai pries tai jau karta apsilankau su agenturos organizuota kelione  biggrin.gif

na cia jau graikijos zemyno tema butu, ne kretos:) bet siaip jei pasirinksi miesteli xalkidiki, kur gyviau viskas, tai is ten gali ir vazineti su masina, kaip kretoje.. ir imti ekskursijas i meteorus, ten tikrai grozis (gal ikelsiu pora nuotrauku kad pamatytum i graikijos tema g.gif ) ir dar pora, kurias verta imti.. o po to tai jau asmeninis reikalas, kur vaziuosi...
Atsakyti
Kaži kur Šaltmėtė dingus, visai nebesirodo pas mumi Kretos temoj user posted image
Ar ją taip darbai užliūliavo, ar jai čia nebeįdomu su mumis user posted image
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 15:27)
Kaži kur Šaltmėtė dingus, visai nebesirodo pas mumi Kretos temoj user posted image
Ar ją taip darbai užliūliavo, ar jai čia nebeįdomu su mumis user posted image

uzimta ji labai su darbais, o dar su draugu turi laiko kazkiek praleisti.. va gris i FI ir vel rasys tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif gal kas neseniai (su šviežiom naujienom rolleyes.gif grįžo iš Kretos ir buvo anna maria? Skaičiau, kad smirda, bet ar visuose kambariuose? Kiti sako, kad tvarkingas viešbutukas ir malonus aptarnavimas. (taip jau išėjo, kad į oasis liko tik 7 d., o kai pasiskaitai atsiliepimus apie Kretą, norisi pabūt ilgiau cool.gif tad lieka anna maria) Tad ir nesuprantu. Geras jis, ar prastas? (jei kur neseniai yra parašyta ne šiame forume, gal mesteltumėt nuorodėlę? 4u.gif
Atsakyti