QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 12:14)
hmm mano tevai keliaujantys, tai as iki 13 metu jau buvau aplankiusi beveik visas buvusios SSSR salis....
o keliauju visada pigiai:) ir linksmai
Ech...... kad man šitaip tokie tėvai.Nė velnio! Nemėgsta jie keliaut dabar, tiesa, kai gyveno kartu, irgi nemėgo... O aš visas tiesiog degdavau, kai sužinojau, kad mama mane išleidžia su mokykla į Latviją važiuot
Tos dienos baisiausiai laukiau. Važiavau ne su savo klase, o su vyresniais
visur akys būdavo tokios
tada man buvo 13 metų.. Viską žiūrėdavau labai įdėmiai ir mintyse sau kartodavau:
Va , Makaliau, pagaliau tu užsieny.... čia užsienis, šita pilis irgi užsienis, va su šitais batais aš buvau užsieny ir vaikščiojau po užsienio gatves
Keistai skamba, ane? Man irgi
O ir grįžęs iš tos kelionės, šitaip užsidegiau kelionių manija.... iki dabar kolekcionuoju kelionių katalogus, turiu beveik visus nuo 2003 metų...
Tais pačiais metais labai užsimaniau kurnors nuvažiuoti dar. Ir taip išėjo, kad teta tokią pačią mintį galvoj turėjo
Vykom į 6 dienų kelionę Slovakijon. Po kalnus palaipiot. Tiesa, visą laiką mums su kelionėm, galima sakyti, nesiseka
Tą kartą planavom į Čekiją važiuot... jau turėjom kelionę, bet paskambino PASKUTINĘ DIENĄ ir pasakė, kad neįvyks kelionė. Važiavom iškart ir užsisakėm kitą kelionę. Lygiai po savaitės į Slovakiją. O Slovakijoj visas dienas pralijo....visas visas, net nustoję nebuvo. Tokia ir buvo ta kelionė... kalnų beveik nematėm
Tik pažadėjom į Slovakiją sugrįžti būtinai būtinai, nes ji mums giliai į širdis įaugo kaip pigi ir graži šalis...
Kiti metai buvo į Kroatiją.... taupiau visus metus pinigėlius.... vėl keliavau su teta, nes mes abudu buvom tokie užsidegę kelionėm... Nusipirkom kelionę, ir prieš porą dienų iki kelionės pradžios vėl skambina, kad įvyko nesusipratimas ir su ta agentūra nevažiuosim
bet liko pora vietų su Eura. Važiavom su jais.... ir vat taip vat visad pas mus kelionės išvakarėse būdavo šoko!!! Nu visad!!! Pernai skridom į Tunisą. Pirkom paskutinę minutę kelionę. Vakare nusipirkom, kitą dieną jau skridom. Tiesa, buvo didelis šokas, kai bilietai jau rankose, o viešbutis nepatvirtintas... bet kelionių agentūros darbuotojos pačios paskambino į Tunisą ir pasakė, kad greičiau jie tą viešbutį rezervuotų, po galais.
Šiais metais skridom į Kretą. Vėlgi kelionės išvakarėse, kai sėdėjom su pirkinių maišais banke ir iki kelionės liko 10 valandų, keitėmės pinigus. Paskambino iš agentūros ir pasakė, kad mums nebėr vietų viešbuty... taip susipergyvenom. Bet nuvykom į agentūrą ir sužinojom, kad už tą pačią kainą būsim perkelti į geresnį viešbutį... na kaip čia pasakius, geresnis jis buvo ar ne - nepasakyčiau, nes kitame negyvenau, tik tiek, kad iki jūros mums buvo "ranka paduot"
Taip ir gyvenam va. Visus metus Makaliukas taupo, o po to kelias dienas keliauja..... ir visad su nuotykiais kelionės išvakarėse
Atsiprašau, kad taip išsiplėčiau. Norėjau išsikalbėt