Nu ka mes jau čia nereaaliai patiko viskas
QUOTE(Norwile @ 2007 08 18, 18:51)
Nu ka mes jau čia nereaaliai patiko viskas
Plačiau prašom Ir nuotraukų nepagailėkit
QUOTE(Gėlyte @ 2007 08 17, 21:07)
Po ilgų ieškojimų išsirinkau kelionę į Kretą važiuosiu su mama, tia kai pasakiau, kad galim rinktis tarp Ispanijos ir Kretos, jos žodis buvo lemiamas, sako, be proto nori
Iš važiuojam 25 d. 7 naktims į Oasis viešbutį
Iš važiuojam 25 d. 7 naktims į Oasis viešbutį
Pavydziu juodai Butinai perduokit linkejimus seimininkams is Lietuvos...ak, noriu atgal i Oasi...
QUOTE(lialytia @ 2007 08 14, 16:51)
Sveiki.Viesbutis tikrai geras,nes buvau du kartus Creta Panorama,o jie yra toje pacioje teritorijoje.Tikiuos pasiemet AI,nes ir cia turetu buti geras maistas bei gerimai.Pernai buvom rugsejo 15d.Dienos buvo siltos,o vakarais kartais norejosi megztuka ant peciu uzsimest,nes drabuzius buvau atsivezusi ant petneseliu.Laikas poilsiui tikrai pats tinkamiausias.Jei butumet paeme nuo rugsejo 1d.tai isvis butu super.
Vis delto ir mes shi viesbuti pasirinkom Db laukiam patvirtinimo is viesbucio, jeigu viskas ok, tai isskrisim rugsejo 18d
QUOTE(dianita @ 2007 08 17, 17:55)
na tai chalkidike yra regionas, ne miestas ir ten daug kaimeliu, gali pasirinkti...ir is ten gali vazinetis... atenai tai didmiestis, bet kaimeliu tai pilna tiek chalkidikeje, tiek sitonijos pusiasalyje ir vaziuojant link atono kalno yra mazu miesteliu...
Na, nezinau, gal Chalkidiki yra gan nuturistauta... ar klystu?
Oj, reikia pradet galvot apie kitu metu kelione... turbut nekyla klausimas kur...kazkaip tie graikai uzgriebe uz sirdies
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 20, 08:45)
Na, nezinau, gal Chalkidiki yra gan nuturistauta... ar klystu?
Oj, reikia pradet galvot apie kitu metu kelione... turbut nekyla klausimas kur...kazkaip tie graikai uzgriebe uz sirdies
na graikijos zemynas ne tik is Xalkidiki susideda o ir joje ne visur vezami turistai, yra miesteliu kur ju nedaug yra... pvz Oropos tarp atenu ir saloniku, ten is viso uzsienieciu nemaciau nei vieno...
o man va labai Pelaponeso pusiasalyje patiko, kažkokiame kurortėlyje pamenu irgi gyvenome
man apskritai visa Graikija patinka, tiek salos, tiek zemynas... noreciau su laiku pazinti sia sali daugiau ir jos kultura, nes kol kas tik tik pradedu ir man dar daug kas neaisku o laiko kelionems nera tiek daug, kiek noretusi deja
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 11:30)
man apskritai visa Graikija patinka, tiek salos, tiek zemynas... noreciau su laiku pazinti sia sali daugiau ir jos kultura, nes kol kas tik tik pradedu ir man dar daug kas neaisku o laiko kelionems nera tiek daug, kiek noretusi deja
O man kažkaip atvirkščiai - laiko kelionėms pilna tik kad su finansais nelabai kaip
Šiaip labai norėčiau į Graikiją, žemyninę. Noriu pamatyt Atėnus, Akropolį, Meteorų vienuolynus.... bet bijau kad gali nepatikt
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 11:36)
O man kažkaip atvirkščiai - laiko kelionėms pilna tik kad su finansais nelabai kaip
Šiaip labai norėčiau į Graikiją, žemyninę. Noriu pamatyt Atėnus, Akropolį, Meteorų vienuolynus.... bet bijau kad gali nepatikt
keistai tu mastai Makaliau.. bijai vilko, neik i miska.. bet nepamates taip ir nezinosi ar patinka ar ne tai kaip tu dirbsi gidu, jei nieko nezinai apie sali? Juk Kreta tai tik viena dalelyte Graikijos:)
QUOTE(dianita @ 2007 08 20, 11:40)
keistai tu mastai Makaliau.. bijai vilko, neik i miska.. bet nepamates taip ir nezinosi ar patinka ar ne tai kaip tu dirbsi gidu, jei nieko nezinai apie sali? Juk Kreta tai tik viena dalelyte Graikijos:)
O aš nebūtinai Kretoj dirbsiu ten kai pamačiau, jog kas antrą dieną vis po 148 žmones atskrenda, tai oi oi oi, galvoju, gal imsiu kokią Ispaniją ar Kroatiją, jeigu duos, žinoma
Pas mane atostogos vieną kartą metuose, tad norisi iš jų išspausti kuo daugiau
QUOTE(Makalius @ 2007 08 20, 11:43)
O aš nebūtinai Kretoj dirbsiu ten kai pamačiau, jog kas antrą dieną vis po 148 žmones atskrenda, tai oi oi oi, galvoju, gal imsiu kokią Ispaniją ar Kroatiją, jeigu duos, žinoma
makaliau, ne visada gali pasirinkti, kur dirbsi, ypac pradzioje.. tave paskirs:) Na jei domiesi salimis, tai pabuves Kretoje, gali ir daugiau tos salies pamatyti, nebent tau Graikija nepatiko ir kultura ju tau visai neidomi.. tada suprantu, kad bijai kad tau gali nepatikti..
O siaip tai, kol dar tau nereikia dirbti, tai aisku, geriau kiekviena vasara vis kitur nuvaziuoti, pritariu:) as pati taip darydavau