Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(dianita @ 2007 08 17, 13:48)
na jie darzoves sumaiso, o feta deda ant pacio virsaus.. bent jau ten, kur as valgiau.. bet tai ne esme...

o as va neseniai kepiausi graikiska feta orkaiteje su pomidorais, oreganu (graikisku tongue.gif ).. nepamenu kaip vadinasi tas patiekalas graikiskai (kazkaip is B raides), bet liabai skanu... tongue.gif  tongue.gif

Jau ko ko, o graikisko maisto as graikams pavydziu!!! Kasdien valgydavau lyg paskutinikart gyvenime biggrin.gif pasigardziuodama kiekvienu kasniu!!! wub.gif

Pirkau kazkada cia LT fetos surio (prancuzu gamybos)...siaip sau toks irnesakyk.gif palyginus su graikisku wub.gif o kaina astronomine (49.90Lt/kg ) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 17, 12:58)
Jau ko ko, o graikisko maisto as graikams pavydziu!!! Kasdien valgydavau lyg paskutinikart gyvenime biggrin.gif pasigardziuodama kiekvienu kasniu!!!  wub.gif

Pirkau kazkada cia LT fetos surio (prancuzu gamybos)...siaip sau toks irnesakyk.gif palyginus su graikisku  wub.gif o kaina astronomine (49.90Lt/kg )  doh.gif

as tai atsiveziau pora gabalu vakume is graikijos,tai va ir kepiau.. skonis tikrai skiriasi graikiskos fetos nuo kitur gamintos...
o maistas graikijoje man irgi labai patinka.. jauciu ten gyvenant ilgiau reiketu po to bute duris platinti biggrin.gif parsiveziau gera knyga graikisku patiekalu receptu, su iliustracijom, nesudetingi pagrindiniai graikiski patiekalai, super ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 17, 14:04)
as tai atsiveziau pora gabalu vakume is graikijos,tai va ir kepiau.. skonis tikrai skiriasi graikiskos fetos nuo kitur gamintos...
o maistas graikijoje man irgi labai patinka..  jauciu ten gyvenant ilgiau reiketu po to bute duris platinti biggrin.gif parsiveziau gera knyga graikisku patiekalu receptu, su iliustracijom, nesudetingi pagrindiniai graikiski patiekalai, super ax.gif

O kur gavai tokio vakuume? supermarketuose buna?
Viskas kitamet vaziuosiu i Kreta surio atsivezt ir prieskoniu!!! yess.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 08 17, 12:50)
Aplink visa sala apvaziavom su keturraciu...

Prasom daugiau papasakoti apie juos bigsmile.gif Kiek kainavo, kur radot, kokiu dokumentu reikia?
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 17, 13:14)
O kur gavai tokio vakuume? supermarketuose buna?
Viskas kitamet vaziuosiu i Kreta surio atsivezt ir prieskoniu!!!  yess.gif

na ju gali gauti visoje graikijoje, ne tik kretos saloje smile.gif o suri kaip ir visa kita as visada perku tik supermarketuose, nors pvz vyna, tsipouri ir ouzo paskutini karta pirkau tokioje tik alkoholio parduotuveje.. bet pigiau nei ten, kur parduodama tik turistams...
O graikijoje tiek visokiu suriu, fantastika.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2007 08 17, 14:22)
Prasom daugiau papasakoti apie juos bigsmile.gif Kiek kainavo, kur radot, kokiu dokumentu reikia?

Dokumentas - vairavimo teises, vaziuot nesunku...Zemelapi turejom (nors ir labai klaidu), nuomavomes uz 20 EU parai. O nuomavom fyroj, ten ant kiekvieno kampo nuomuoja, kur spjauk, ten keturraciu ir motociklu nuoma, labai visi paslaugus, nes konkurencija nereali 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 17, 15:31)
O graikijoje tiek visokiu suriu, fantastika.. wub.gif

ziu, dianita, erzini mane skrandzio silpnybemis biggrin.gif

Klausykites, o tradicinis graiku fetos suris yra ozku pieno, ane? nes man LT teko gauti tik aviu... g.gif tai galvoju, gal dar ir del to skonis skiriasi...

Nu, viskas, kraunuos cemodanus kitiems metams be jokiu viesbuciu uzsakymo i Kreta...ne-be-ga-liu kaip noriu tikro graikisko maisto, klimato, gamtos ir zmoniu silumos... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 17, 15:14)
ziu, dianita, erzini mane skrandzio silpnybemis  biggrin.gif

Klausykites, o tradicinis graiku fetos suris yra ozku pieno, ane? nes man LT teko gauti tik aviu... g.gif tai galvoju, gal dar ir del to skonis skiriasi...

Nu, viskas, kraunuos cemodanus kitiems metams be jokiu viesbuciu uzsakymo i Kreta...ne-be-ga-liu kaip noriu tikro graikisko maisto, klimato, gamtos ir zmoniu silumos...  wub.gif

o tu buvai graikijos zemyne, ne kretos saloje? nuskrisk ir ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2007 08 17, 16:15)
o tu buvai graikijos zemyne, ne kretos saloje? nuskrisk ir ten 4u.gif

Cia zinoma, ne i Kretos tema, bet apie Graikija gi siaip ar taip... ax.gif
Tikrai labai noreciau i zemynine dali...tik noretusi ne i Chalkidiki ir ne i Atenus, kur butent musiskiai skraidina turistus, o i tokius jaukius kaimelius kaip Kretoje...ech...kada nors rolleyes.gif tik pirmiausia reiks apsisarvuot kantrybe ir saviski bandyt ikalbet...jis bais nenori i zemyna... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 17, 16:14)
ziu, dianita, erzini mane skrandzio silpnybemis  biggrin.gif

Nu, viskas, kraunuos cemodanus kitiems metams be jokiu viesbuciu uzsakymo i Kreta...ne-be-ga-liu kaip noriu tikro graikisko maisto, klimato, gamtos ir zmoniu silumos...  wub.gif

drinks_cheers.gif Ir aš... Nu daug šalių apvažiavau, bet ta Kreta tai tikrai pakerėjo, užbūrė, užhipnotizavo blink.gif Nu, kai galvoji, taigi lyg ir nieko tokio, tOOOkio, mačiau gražių šalių, miestų ir kaimų pasaulyje, o noriu tik į Kretą, nors tu ką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 17, 16:02)
Cia zinoma, ne i Kretos tema, bet apie Graikija gi siaip ar taip...  ax.gif
Tikrai labai noreciau i zemynine dali...tik noretusi ne i Chalkidiki ir ne i Atenus, kur butent musiskiai skraidina turistus, o i tokius jaukius kaimelius kaip Kretoje...ech...kada nors rolleyes.gif  tik pirmiausia reiks apsisarvuot kantrybe ir saviski bandyt ikalbet...jis bais nenori i zemyna... doh.gif

na tai chalkidike yra regionas, ne miestas ir ten daug kaimeliu, gali pasirinkti...ir is ten gali vazinetis... atenai tai didmiestis, bet kaimeliu tai pilna tiek chalkidikeje, tiek sitonijos pusiasalyje ir vaziuojant link atono kalno yra mazu miesteliu...
Atsakyti
Po ilgų ieškojimų išsirinkau kelionę į Kretą ax.gif važiuosiu su mama, tia kai pasakiau, kad galim rinktis tarp Ispanijos ir Kretos, jos žodis buvo lemiamas, sako, be proto nori biggrin.gif
Iš važiuojam 25 d. 7 naktims į Oasis viešbutį smile.gif
Atsakyti