o gal kas nors buvote viesbutyje Anthoula Village Chersonissos miestelyje? gal kokiu atsiliepimu turite, smagu butu suzinoti
QUOTE(Laurinka @ 2007 08 14, 22:33)
o gal kas nors buvote viesbutyje Anthoula Village Chersonissos miestelyje? gal kokiu atsiliepimu turite, smagu butu suzinoti
Tai kad Anthoula Village ne Chersonissos mieste.... o Analipsis. Mes buvom kelis kartus prie Anthoulos - gražu, ramu, tvarkinga, baseinas yra, kas svarbiausia, tai RAMYYYYYBĖĖĖĖ kurios mums labai reikėjo tuo metu.
QUOTE(Makalius @ 2007 08 14, 15:49)
SWeika, ( kaip su manim pasisveikina, taip ir aš )
Kai mes buvom Kretoj, tai gidė tik ir gyrė Iberostar bei kitų grandinių viešbučius - sako, ten labai gerai atostogaut, ten ramu, niekad nenusivilsit kokybe....
Kai mes buvom Kretoj, tai gidė tik ir gyrė Iberostar bei kitų grandinių viešbučius - sako, ten labai gerai atostogaut, ten ramu, niekad nenusivilsit kokybe....
Ka tik grizom is Kretos, gyvenom Iberostar viesbutyje Mirabello Beach. Esame labai patenkinti - vaizdu i jura is balkono, maistu, siulomom nemokamom pramogom, grazia aplinka ir ramybe.
Po pasivazinejimu po sala nutarem, kad musu pasirinktas viesbutis yra vienas geresniu. Jokios erzelynes, o kita vertus - miestelis Agios Nikolaos pesciom visai netoli.
Dabar viena mintis - kodel kelione taip greit baigesi
Sveiki, planuoju rugsėjo pabaigoj - spalio pradžioj skrist į Kretą. Daug gerų atsiliepimų apie oasis, anastasia. Dar galvoju apie anna maria ir mirabello beach. Gal galėtumėt parekomenduot, kuris geriau, ar pasiūlyt kokį kitą? daug poreikių nėra. Kretoje būsime trise, manom imti tik pusryčius. Viešbutis neturėtų būti pats prasčiausias, bet ir ne labai brangus. (nemėgstu tų monstrų...) Esu daug kartų girdėjus, kad jei nesiruoši vien prie baseino gulėt, (o mes to daryti nesiruošiam) geriau jau pinigus pataupyti pramogoms...
Ir dar: ką be samarijos, santorino ir akvariumo būtinai reikia pamatyti kretoj? Iš anksto dėkinga už info
Ir dar: ką be samarijos, santorino ir akvariumo būtinai reikia pamatyti kretoj? Iš anksto dėkinga už info
QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 16, 11:03)
Sveiki, planuoju rugsėjo pabaigoj - spalio pradžioj skrist į Kretą. Daug gerų atsiliepimų apie oasis, anastasia. Dar galvoju apie anna maria ir mirabello beach. Gal galėtumėt parekomenduot, kuris geriau, ar pasiūlyt kokį kitą? daug poreikių nėra. Kretoje būsime trise, manom imti tik pusryčius. Viešbutis neturėtų būti pats prasčiausias, bet ir ne labai brangus. (nemėgstu tų monstrų...) Esu daug kartų girdėjus, kad jei nesiruoši vien prie baseino gulėt, (o mes to daryti nesiruošiam) geriau jau pinigus pataupyti pramogoms...
Sveiki, man rodos, patariu greičiau galvot, nes pagal novaturo laisvų vietų sąrašą, rugsėjo pabaigai vietos graibstomos kaip reikiant, Anastasijoj vietų jau nebeliko trim asmenim nė vienai datai, į Oasis liko trys vietos septyniom nakvynėm vienintelei datai - Rugsėjo 29 dienai, o Anna Maria liko tik Spalio 4 dienai 9 nakvynėm vietų Vat Jums ir Kreta
QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 16, 11:03)
. Viešbutis neturėtų būti pats prasčiausias, bet ir ne labai brangus. (nemėgstu tų monstrų...) Esu daug kartų girdėjus, kad jei nesiruoši vien prie baseino gulėt, (o mes to daryti nesiruošiam) geriau jau pinigus pataupyti pramogoms...
imk oasi tada kazkokios prabangos nera, bet labai jauku - jautiesi kaip sveciuose
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 16, 11:50)
imk oasi tada kazkokios prabangos nera, bet labai jauku - jautiesi kaip sveciuose
Tai kad mano manymu tarp jos pasiūlytų trijų viešbučių daugiau nebėra ko rinktis
QUOTE(Makalius @ 2007 08 16, 11:56)
Tai kad mano manymu tarp jos pasiūlytų trijų viešbučių daugiau nebėra ko rinktis
4 šiaip anna marijoj turėtų būt vietų, bet siūliau iš tų kuriuose buvau...Anastasija ir Oasis man superiškiausi buvo,bet Anastasijoj vietų jau nuo birželio visai vasarai nebebūna
QUOTE(Salva @ 2007 08 15, 23:58)
Ka tik grizom is Kretos, gyvenom Iberostar viesbutyje Mirabello Beach. Esame labai patenkinti - vaizdu i jura is balkono, maistu, siulomom nemokamom pramogom, grazia aplinka ir ramybe.
Po pasivazinejimu po sala nutarem, kad musu pasirinktas viesbutis yra vienas geresniu. Jokios erzelynes, o kita vertus - miestelis Agios Nikolaos pesciom visai netoli.
Mes irgi ka tik grizom is Kretos - gyvenom Iberostar Creta Panorama viesbuty. Musu viesbutis lyg "atskira valstybe" buvo, isikurusi ramioje vietoje, su didziule grazia teritorija, skaniu maistu, geru aptarnavimu, idomiom pramogom. Tikrai kaina atitiko kokybe.
O pati Kreta mus be galo suzavejo. Noriu atgal
QUOTE(-=migle=- @ 2007 08 16, 12:55)
Ačiū už greitus atsakymus ir info Matyt teks imt oasis. Ir paskubėt nes atostogos taip gali ir nuplaukt... Tai paskutinės minutės pasiūlymų į kretą matyt nėr nes vietų nelieka?
Mes tai buvom uzsuke i Oasis pas atostogaujancius pazistamus - tai ten isigijom namines Raki ir aliejaus
QUOTE(SweetTalk @ 2007 08 16, 14:10)
Mes tai buvom uzsuke i Oasis pas atostogaujancius pazistamus - tai ten isigijom namines Raki ir aliejaus
Ar patiko? Ar jūsų pažįstami liko patenkinti?