Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

sveiki, mes su seimyna vaziuojam pacioj spalio pabaigoj i Kreta nes ir vaikam mokykloj tuo metu atostogos bus ir galvojom kad vasara prasitesim, bet dabar pasiskaitinejau internete ir radau tokiu nusivylusiu atsiliepimu g.gif kad pradejau galvot ar tik nebus taip, kad slapia rudeni mes ten prasitesim o ne vasara cray.gif
Atsakyti
Maliavka, labai sudominai su ta Crissi sala. Kaip suprantu i ja plaukiama is Ierapetros. O ten atplaukus jau savo xodu eini, ar cia visa ekskursija yra iskaiciuota? Jei savo xodu, tai ka reiketu ten pamatyti? Papasakok daugiau, prasau smile.gif Gal bent sitam laive galima degintis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 09, 14:01)
Maliavka, labai sudominai su ta Crissi sala. Kaip suprantu i ja plaukiama is Ierapetros. O ten atplaukus jau savo xodu eini, ar cia visa ekskursija yra iskaiciuota? Jei savo xodu, tai ka reiketu ten pamatyti? Papasakok daugiau, prasau smile.gif Gal bent sitam laive galima degintis?  biggrin.gif

Krisi sala yra mažučiukė, yra taip, išlipi ir eini ten, kru rodyklė į golden beach.
prie prieplaukos gyvena senas hipis, o jau pagrindiniame pliaže keli vyrukai pardavinėja gultus ir gėrimus
viskas

vienas pagrindinis pliažas, bet galima perlipti per uolas ir susirasti nuošalesnį
laive degintis galima, toks malonus nedidelis laivukas

apie spalio mėnesį
pirmą kartą kai buvau spalį, tai lijo naktimis ir graikai sakė, kad neturi būti to
dienomis oras buvo visai geras, na, tikrai šilta ir pietinėje pusėje šilčiau

pernai buvo kataklizmas, graikai patys to nebuvo matę, nelijo iki spalio 10
paskutinė spalio savaitė irgi buvo nieko, vidurys - klaikus

o šiaip - reikia mažiau skaityti ką blogo žmonės apie spalio pabaigą internete rašo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 09, 14:43)
pernai jai kažkaip brangiai kainavo, 120 eurų su visomis vidinėmis ekskursijomis, pas N buvo pernai rudenį 120 be vidinių ekskursijų...
šiemet mačiau pas vietinius po 79 eurus su vidinėmis ekskursijomis

Tai kad šiemet pas Novaturą su vidinėmis ekskursijomis 123 eurai, ir maitinimas g.gif
Atsakyti
tai ri sakau, kad šiemet ir pas Travelmaną ir pas vietinius buvo pigiau, negu pernai spalį
kataklizmas kokis tai
nebent nujautė banguotą jūrą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 09, 13:36)
Argi letasis plaukia 4h? Man visi sake, kad 5h...  g.gif
O be to, Makaliau, juk ir praleista valanda ilgiau Santoriny daug ka reiskia...  mirksiukas.gif

mes 5h plaukėm g.gif bet vėliau lygtais pakeitė laivus ir kelionė sutrumpėjo iki 4h smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 09, 08:27)
Ziuriu vis kasdien Kretos orus  unsure.gif  Oij nedziugina  verysad.gif  O koks ten oras - sausas, dregnas? Tarkim 30 laipsniu - jausmas kaip pas mus kad 30 buna, ar ne taip?  g.gif

labai skiriasi...tarkim jei lietuvoj +25 laipsniai norma, ir net per karšta, tai Kretoj man vėsu būdavo blush2.gif klimatas ne drėgnas, todėl +30C ten pats tas...
Atsakyti
QUOTE(blackkiss @ 2007 08 09, 15:32)
mes 5h plaukėm g.gif  bet vėliau lygtais pakeitė laivus ir kelionė sutrumpėjo iki 4h smile.gif

Mes plaukėm 5h irgi, bet tik dėlto, kad susidarė kamštšis jūroj doh.gif doh.gif doh.gif
Tao teko pusvalandį ar daugiau stovėt jūroj, dėl to mūsų kelionė sutrumpėjo...
Atsakyti
žiūriu dabar online bilietų rezervavimą graikų keltuose
mano svajonė yra nuskridus į Kretą, susidėlioti kokį mini krujiziuką keltais po kelias salas
et, seilė tik varva...
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 09, 15:39)
žiūriu dabar online bilietų rezervavimą graikų keltuose
mano svajonė yra nuskridus į Kretą, susidėlioti kokį mini krujiziuką keltais po kelias salas
et, seilė tik varva...

Aš į Rodą norėčiau labai. Kaži ar kelia keltais iki jo g.gif
Atsakyti
į Rodą iš Herkaliono plaukia, bet tada geriau skristi tiesiai į jį arba atplaukti iš Marmario..
Atsakyti
QUOTE(liūdnasis pelėnas @ 2007 08 09, 16:14)
tai ri sakau, kad šiemet ir pas Travelmaną ir pas vietinius buvo pigiau [...]

Na, jau...argi 130 euru Santorini salai, kuria siulo Travelman, yra pigiau?! blink.gif doh.gif
Tiesa, kai Travelman'o gidei pasakem, kad plauksim is vietiniu, tai eme gasdint ir visokias abejones bande kelt, kad tipo, ziurekit, jusu turbut net i Oia neuzves...ir viskas ten gerai buvo... irnesakyk.gif
O kainu skirtumas nuo vietiniu tikrai yra...dave mums ir Travelman'o auto nuomos kainyna (jie bendradarbiauja su PANCAR)...o siaube ten kokios kainos!!! nuo vietiniu skiriasi apie 50 euru! doh.gif
Atsakyti