Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

na tikrai nesam visai atsilike, prausdavomes po tuo dusu...bet griauze tol kol vandeny maudais...va doh.gif o akis tai is kart su geriamu vandeniu isplaudavau..nes kai bangos duoda tai akiu neimanoma apsaugoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 08, 17:02)
biggrin.gif:biggrin.gif:biggrin.gif:, tikiuosi keliones nepamirsite ilgam biggrin.gif:

ps. reikejo tik  tsikudia gert, nebutu miegu duse ir galva kita ryt neskaudetu biggrin.gif:
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou...

as taip pat manau...na visos keliones manau idomios thumbup.gif ..bet kitur tikrai negersiu visko kuom vaisina schmoll.gif ...pagrinde tekila blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 08, 17:02)
ps. reikejo tik  tsikudia gert, nebutu miegu duse ir galva kita ryt neskaudetu biggrin.gif:

Aha, tikrai ta ju tsikoudia superine ir tas razinku skonis... bigsmile.gif visai nesijaucia, kad degtinele lotuliukas.gif
Atsakyti
Ziuriu vis kasdien Kretos orus unsure.gif Oij nedziugina verysad.gif O koks ten oras - sausas, dregnas? Tarkim 30 laipsniu - jausmas kaip pas mus kad 30 buna, ar ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 09, 09:27)
Ziuriu vis kasdien Kretos orus  unsure.gif  Oij nedziugina  verysad.gif  O koks ten oras - sausas, dregnas? Tarkim 30 laipsniu - jausmas kaip pas mus kad 30 buna, ar ne taip?  g.gif

Man tai 30 laipsnių čia karščiau-tvankiau negu Kretoj. Ten kažkaip lengviau iškęsti aukštą temperatūrą, nei Lietuvoj g.gif Tik per pietus tai jau reikia slėptis nuo saulės, arba po skėčiais užsibarikaduoti arba lįsti kur nors kur vėsiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 08 09, 08:39)
Man tai 30 laipsnių čia karščiau-tvankiau negu Kretoj. Ten kažkaip lengviau iškęsti aukštą temperatūrą, nei Lietuvoj g.gif Tik per pietus tai jau reikia slėptis nuo saulės, arba po skėčiais užsibarikaduoti arba lįsti kur nors kur vėsiau hihihi.gif

Nu visai subalamutinai doh.gif Nebezinau net kokius rubus imtis. Nes Egipte pavasari prie +30 man salta budavo doh.gif Kaip suprantu megztukas nepakenks vakarais.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 08, 17:40)
Nu ir paatostogavot  lotuliukas.gif iki tiek ,kad net duše miegot...geri baliai matyt buvot, parodėt tūsavojimosi lygį  biggrin.gif Va čia tai atostogos, ane?  cool.gif

na zinokit ten kiti uzsenieciai kaip tusinas, mes tik netycia cia viena diena nuo nezinojimo blush2.gif tai kai mes vaziuodavom i ekskursijas jie 8 val. ryto tik is baliu eidavo valgyti i uzkandines... doh.gif ir visas atostogas kiekviena diena po tuos klubus svaistydavos...beje graikai nemoka sambukos gerti, tai veina barmena pamokem sake very hot lotuliukas.gif sake daugiau nebegers blink.gif
ps. makaliau...mes kiek prisimenu is novaturo diskusiju..mes turejom skristi tuo paciu lektuvu..bet taves nesimate ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 09, 08:51)
Nu visai subalamutinai  doh.gif  Nebezinau net kokius rubus imtis. Nes Egipte pavasari prie +30 man salta budavo  doh.gif  Kaip suprantu megztukas nepakenks vakarais.

As siaip megztuko neuzsidejau niekada, tik toki labai permatoma silkini svarkeli-marskinius ant suknytes pora vakaru dejaus, kad nuogais peciais nevaiksciot. Pas mus buvo dienomis 35-40, vakarais maziausiai 28 maciau. Jei vejas smarkus, ten to karscio nesijaus (ne taip kaip LT -dabar man karsciau, nes yra tvanku (dregna ir karsta)).
Jei planuojat i Santorini, pasiimkit koki svarkeli, nes laive ant denio sedet buvo vesu (as turejau tik papludimio skara).
Atsakyti
O man nieks ir neatsake: ar plaukaint i Santorini su greituoju keltu yra galimybe degintis laive? Ar ten viskas uzdara ir tik sedima?
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 09, 10:25)
O man nieks ir neatsake: ar plaukaint i Santorini su greituoju keltu yra galimybe degintis laive? Ar ten viskas uzdara ir tik sedima?

Plaukiant greituoju i Santorini viskas aklinai uzdaryta biggrin.gif per du aukstus viduje daug daug odiniu sedyniu (kisenelese paruosti maiseliai...patys zinot kam lotuliukas.gif ), vidury bariukas ir plaukiam 3h rolleyes.gif veikia kondicionierius, todel nera tvanku, bet ir nereikia jokiu megztuku, nes nera salta. Zodziu, viskas kaip tik... thumbup.gif
Atsakyti
Dar klausimelis buvusiems Hera Village [B](atsibudo siandien Klajone lotuliukas.gif ) Kiek kainuoja kondicionierius kambaryje parai? Panasu kad nereikes jo, bet vis tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 09, 10:48)
Dar klausimelis buvusiems Hera Village [B](atsibudo siandien Klajone  lotuliukas.gif ) Kiek kainuoja kondicionierius kambaryje parai? Panasu kad nereikes jo, bet vis tiek  g.gif

O kodel manai, kad nereikes kondicionieriaus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(bala_nemate @ 2007 08 09, 09:56)
O kodel manai, kad nereikes kondicionieriaus? blink.gif

Todel kad nekarsta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katu @ 2007 08 09, 09:21)

Jei planuojat i Santorini, pasiimkit koki svarkeli, nes laive ant denio sedet buvo vesu (as turejau tik papludimio skara).

O tu plaukei tuo letuoju keltu? g.gif Nes bala_nemate rase, kad greitaeigiam viskas aklinai uzdaryta.
Atsakyti