Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Makalius @ 2007 08 06, 23:26)
Nesakysiu ka reiskia, nebent i az unsure.gif O ka reiskia semantikas? mastau.gif Tokio zodzio dar nesimokem ax.gif

O del dainos, tai numeciau nuoroda, kur imeciau jos gabaliuka - priedaini... Nea, ne eurovizijos tikrai...atsisiuskit, paspauskit ant nuorodos ir apacioj bus mirksinti rodyklyte su Download Here... Taip uzveze sita daina schmoll.gif

Beje, tikrai dabar esu patenkintas musu keliones i Kreta kaina, ir labai dziaugiuos, kad pasinaudojom tuo pasiulymu, kadangi katik perverciau pasiulymus ir radau i ta pati viesbuti, tik 7, o ne 9 nakvynem, uz 1099 lt, kai mes tuo tarpu visais 200 lt gavom pigiau ir net 2 nakvynem daugiau yess.gif Tad keliaujantieji ten - nebijokit pora dienu pamirkt interneto platybese, nes galit tokiu kainu atrast, kad ohoho ohmy.gif assa.gif

o tai gal paaiskintumet, man, nesusipratelei, ko tame internete ieskoti?Man kazkaip pasirode, kad visas keliones organizuoja kokios trys pagrindines agenturos- Novaturas, Tezturas ir dar kazkas, o visos kitos tik ,,perskelbia" tuos pacius pasiulymus..Tai ar verta narsyti kituose nei tu didziuju agenturu svetainese?... unsure.gif
Ir ar galima surizikuoti laukti iki rugsejo pradzios ir tada, likus kokiai savaitei iki planuojamos isvykti dienos, dar tureti vilties susirasti kelione i Kreta?..
Atsakyti
QUOTE(Maksyte @ 2007 08 06, 22:24)
Mes su Novaturu i Anna Maria vaziuojam. Uzsisakinejom Vivaturo parodoje, tai apie 3350 kainavo dviems 10 nakvyniu. Viesbuciui ypatingu reikalavimu nekelem, svarbiau buvo, kad jis butu kazkur salos centre, nes planuojam vazinetis daug.

thumbup.gif Mes liepos mėn. buvom Anna Maria, beje ne pirmus metus tongue.gif Visai patiko viešbutis ir Marija ir Janis mirksiukas.gif Linkėjimus jiems būtinai perduokit iš Lietuvos 4u.gif

P.s. Aš čia pasiskaitinėjusi supratau, kad mes su ***apokalipse*** vienu metu atostogavome šiais metais tame pačiame viešbutyje lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 07 rugpjūčio 2007 - 08:30
nu tai pasikartoju yra skendanciu rugpjucio 9 diena ar mes tryse lektuve tongue.gif cool.gif

Kl -o apie visas lankytinas vietas viezbutyje yra lankstinuku ar kur ju gaut?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 06, 21:21)
Susikaupi ir vaiziuoji, ale sirdis kartais dauzos kaip paselusi. Na ka rakija ar raminamus gert? Vairuot negalesiu gi... Jumoras jumoru, bet problemele yra. Ka daryt? (hm... radzi...).  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Saltmete, kaip tu tvarkaisi su savo 100 km/h serpantinuose? g.gif

va, žinok, pati ir atsakei į savo klausimą... susikaupiu, ir važiuoju... taip buvo iš pradžių.. o kadangi bet tačiau sakoma, kad ir šuo kariamas pripranta, tai ir aš pripratau.. na, manau, kad pripratau.. bet šiaip adrenalinas dar gaminasi, kai mano vairuotojas paspaudžia kokį 140 ant posūkio (čia greitkely ir su motociklu) blink.gif tai tik galvą palenkiu, užsimerkiu, ir laukiu kol išsitiesinsim... nu ir dar šonus apdaužau šiek tiek, kad neužsimirštų.. blush2.gif biggrin.gif cool.gif

QUOTE(dianita @ 2007 08 07, 10:39)
o kaip fainai, klausyk tai gal susitinkam kaip nors ka? ax.gif  o kuriame mieste busite?

As tai GR nieko nekukinu, man kukina bigsmile.gif  blush2.gif  bet gal ka nors is bulviu padarysiu lietuvisko tongue.gif

susirašysim mirksiukas.gif kai žinosiu tiksliai ar tikrai važiuojam ir kada važiuojam...
o dėl kukinimo, tai man irgi kokina, priklausomai, kuris laiko turim.. bet man šiaip ar taip tai sekasi geriau, o ir patinka... ax.gif

QUOTE(zis @ 2007 08 07, 10:51)
O mes labai susizavejom graikijos daininkes daina,

kas per dainininkė?

QUOTE(dianita @ 2007 08 07, 10:54)
O as kazkaip neuzsikabliavau ant graiku atlikeju, neprilipo man bent tai, ka girdejau  schmoll.gif  gal kada nors g.gif

neteisingą muziką reiškia klausei...
Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 08 07, 09:53)
nu tai pasikartoju yra skendanciu rugpjucio 9 diena ar mes tryse lektuve tongue.gif  cool.gif

Kl -o apie visas lankytinas vietas viezbutyje yra lankstinuku ar kur ju gaut?

As atsakiau senokai, mes skrendam 9 rugpjucio tik is Norvegijos ax.gif , apsistosim Rethrymno. Ziu panasaus amziaus mazius turim smile.gif , Kraunu lagaminus ir vis galvoju kaip ko nors nepamirst? Nu ne i negyvenama sala vaziuojam, visgi civilizacija, bet vis tiek ax.gif gal kur nuskaitei kokia super info, ka tokio specialaus reiktu pasiimti vaziuojant i siltus krastus su tokiais maziais?
Atsakyti
Sveiki, keliauninkai. Ar reikalingas tarptautinis vairuotojo pažymėjimas norint išsinuomoti automobilį Kretoje? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 08 05, 16:01)
bus

Jurgitaite, kada ta Tavo X diena? ax.gif 

Vakar sužinojau, kad Kritsa kaimelyje rugpjūčio 19 bus tradicinės kretietiškos vestuvės.. man bais smalsu ir įdomu pamatyt, gal ir tau? jei būsi šiam gale.

Kai buvom Kretoj, tai netyčia keliaudami užsukume į kažkokį kaimelį - o ten kretietiškos vestuvės drinks_cheers.gif biggrin.gif

Mes du tokie žiopliai įsistebeilijom ir ką galvojat, buvom pakviesti pasveikinti jaunųjų doh.gif Visa laimė, kad turėjome lietuviško alaus bonką ir kažkokį neištirpusį šokoladą, tai greitai susiorganizavom pakavimą ir iškilmingai įteikėm ax.gif

Bet baliukas ten pas juos tai oho - visas kaimas plius dar giminaičiai ir dar jų giminaičiai thumbup.gif

O jau maisto skanumas, o linksmybės su šokiais ir daug daug vietinio vyno thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(meridė @ 2007 08 07, 15:14)
Sveiki, keliauninkai. Ar reikalingas tarptautinis vairuotojo pažymėjimas norint išsinuomoti automobilį Kretoje? Ačiū.

Na, praeitą vasarą tai nereikėjo schmoll.gif
Nemanau, kad kas labai pasikeitė šį sezoną ax.gif

Atsakyti
na ka pabuvojau ir as kretoje smile.gif super- man patiko thumbup.gif viesbutyje nebuvo jokiu tarakonu biggrin.gif
turejom gera poilsi,dziaugiuosi,kad pasirinkau sia sali.
Atsakyti
Tai va ta daininke yra Alkystis Protopsalti, o daina O Aggelos Mou 4u.gif Likom suzaveti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meridė @ 2007 08 07, 16:14)

Mes turejom senoviska vairuotojo pazymejima (na, toki laminuota hihihi.gif )...aj, pavarte pavarte tie graikai akis ispute (sake, niekad tokio nera mate) lotuliukas.gif ir isnuomojo masiniuka!!!Tikrai be problemu viskas! thumbup.gif
Atsakyti
niekas ten is ju nesupranta ar jis senas ar koks..jiems visi pazymejimai gerai..jauciu net pateikus skaitytojo bilieta viskas butu ciki thumbup.gif
gizom ir mes neseniai is kretos...na didziausia bent man ispudi padare ta zydra jura, bet kad ji bjaurybe tokia suri, akis visas ir zaizdas isgriauze...ir tu minimu tarakonu maciau..fuuu vienas ant kojos buvo uzlipes bijau.gif o siaip tai viesbutis neblogas, buvo daug lietuviu tai kas vakara balevojom drinks_cheers.gif buvom visa kompanija i klubus centre iseja...tai ten nemokamai vaisina tik gerk..prisiragavom visokiu nesamoniu..po to visa nakti vemem, teko net duse miegoti blush2.gif lotuliukas.gif vienu zodziu ne pailsejom o pavargom..bet ispudziu daug is karto net neina visu prisiminti..nes kas diena ka nors veikdavom..nebuvo laiko net plezuose degintis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma*** @ 2007 08 08, 15:44)
na didziausia bent man ispudi padare ta zydra jura, bet kad ji bjaurybe tokia suri, akis visas ir zaizdas isgriauze...

super vanduo, kad surus tai labai sveika odai, pylingas ir zaizdas visas uzgydo, odos susirgimus, grybelius ir t.t biggrin.gif O kad jums zaizdas isgriauze, tai turbut niekas nepasake, kad reikia po dusu palisti is karto kai islendat is juros? nes ant odos susiformuoja druskos toks sluoksnis, kuris dziudamas sauleje gali grauzti ir dirginti oda...

trumpa paskaita biggrin.gif
Atsakyti