Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Maksyte @ 2007 08 05, 20:58)
Rugsejo 8 d. ir mes išvykstam į Kretą. Norėjau pasiklausti nuomavusių ten automobilius - ar geriau iš anksto internetu užsisakyti (radom savaitei su pilnu draudimu Huyndai Atos už 120 eur), ar ten vietoje? Kokios ten kainos?

Jei uzsisakinesit masiniuka internetu, tikrai permokesit! Vietiniai siulo tikrai pigiau. O apejus keleta firmeliu atsirinksite ir rasite prieinamiausia kaina mirksiukas.gif

Siaip tai padariau isvada, kad Kreta tiesiog atvira turistams biggrin.gif - neimanoma kazko nerasti: auto nuomu pilna, kambariu nuomu taip pat, ekskursijas siulo irgi daugelis, alkani nevaiksciosit (tavernu daug daug), parduotuves dirba normaliai ir netgi iki velumos...zodziu, galima vaziuoti "ant ura" ir viska gausite bigsmile.gif
Atsakyti
Saltmete, kaip dabar oras Kretoj? Internete rodo dienom tik 29-30 unsure.gif Man tai mazoka. Vakarais reikia kokio megztuko? As esu is tu kurioms amzinai visada ir visur salta biggrin.gif (Turkijoj +45 man buvo thumbup.gif ).
Atsakyti
QUOTE(Kurmiukė @ 2007 08 06, 11:57)
Tai jau tikrai grįšiu tongue.gif Tik palauksiu, kol mano šturmanas išmoks skaityti ir orientuotis žemėlapyje  hihihi.gif  mirksiukas.gif
Oi, negaliu, myliu Lietuvą, bet noriu vėl į Kretą  rolleyes.gif  Nu, pavydžiu truputį Tau , Šaltmėte  blush2.gif

Aha, o aš dabar gailiuos, kad po pusę dienos prie baseino praleisdavom.... atrodo man dabar, kad gal geriau vietoj to ten nuvažiuotume, tada vat ten.... Bet tada taip reikėjo pogulio prie baseino unsure.gif Ir niekur iš ten nesinorėjo judintis schmoll.gif O dabar kai pagalvoju, kad su teta ginčijomės, ar nebus 9 nakvynių per daug ir gal imti 7, nes neturėsim ten ką veikt, tai net siutas ima, kam neėmėm 12 nakvynių g.gif nors priešpaskutinę dieną jau norėjosi namo, o paskutinę nesinorėjo niekaip schmoll.gif Nebent grįžt, išsiskalbt rūbus, pamiegot biškiuką, ir atgal varyt, nes tuo metu, sėdėdamas ir laukdamas autobuso, paimančio į oro uostą, kažkodėl kaip mažvaikis vyliausi, kad pavėluosim į lėktuvą, nes gidė vėlavo vos ne pusvalandžiu unsure.gif
Šiaip ar taip, iš tetos išgirsta frazė, pasakyta vienai latvei, kad jei niekur kitąmet nerasim kelionės, visada žinosim, kur grįžt drinks_cheers.gif
Bet apie tai jau papasakosiu savo pasakojime....čia gausis truputuką ne į temą hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 06 rugpjūčio 2007 - 14:55
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 08 05, 20:23)
ok, tai jei nugirsiu ką nors apie kitus įvykius, duosiu žinot. Kitą sekmadienį Sisi pliaže bus geras graikiško roko koncertas. Turėtų būt smagu (kitą dieną darbe miegosiu unsure.gif  )

Geia sas,
euxaristw para poli uz informacija notworthy.gif
Ta sekmadieni, ty rugpjucio 26? mmmm pas mumis keltas suplanuotas sekmadieni 26 d., ryte, is Kasteli i Gythio. Tai toj pusej (bent jau Xanijoje) reikia jau but is vakaro, sestadieni. Gal kas ketvirtadienio/23 d. (vargu bau...), penktadienio/24 d. nakti bus salimais? Jeigu ka isgirsi, buk gera, duok zinot (roko koncertas visai orea, maniskis toks prie tu reikalu, su ilgom garbanom biggrin.gif, tik su odiniais drabuziais butu nusikaltimas atvaziuoti lotuliukas.giflotuliukas.giflotuliukas.gif )
Mes pirmas dvi dienas planavom i Agia Galini vaziuoti, bet dar buvo planu i Malia pas tokia prietelka uzsukt bent trumpam. Tai vis dar svarstome.

Uj, kaip as pasisigau Kretos, juros ir kalnu, zmoniu ....... ir kretietisku bulviu tiganites essen.gif:essen.gif:essen.gif: , paidakia, baklazano ziedu idarytu, pomidoru....na ir alyvuogiu.. dar jogurto su medum.....echhhh.....

bye1.gif
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou....

Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 06, 16:42)
Uj, kaip as pasisigau Kretos, juros ir kalnu, zmoniu ....... ir kretietisku bulviu  tiganites essen.gif:essen.gif:essen.gif: , paidakia, baklazano ziedu idarytu, pomidoru....na ir alyvuogiu.. dar jogurto su medum.....echhhh.....
bye1.gif
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

man irgi viso to truksta, isskyrus jogurto su medumi... man visai nepatiko skonis schmoll.gif
skrendu rugsejo viduryje i GR, is ten gal ir i Kreta pavyks kelioms dienoms nusokti.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 08 05, 11:03)
[pagal dabartinius planus turėčiau čia būt iki rugsėjo vid.- galo, bet žinai kaip būna, žmogus planuoja - Dievas juokiasi. unsure.gif

nu va, mano pacios planai netiketai pasibaige.. skrisiu rugsejo 10-17 dienoms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maksyte @ 2007 08 05, 19:58)
Rugsejo 8 d. ir mes išvykstam į Kretą. Norėjau pasiklausti nuomavusių ten automobilius - ar geriau iš anksto internetu užsisakyti (radom savaitei su pilnu draudimu Huyndai Atos už 120 eur), ar ten vietoje? Kokios ten kainos?

o per kokia agentura ir i koki viesbuti keliaujat.Kiek kainuos?Mes irgi planuojame rugsejo pradzioj (nuo rugsejo 10d.) islekti i Kreta- bet per agenturas nesu atostogavusi, visad maniau, kad reikia laukti paskutinio momento ir gaudyti paskutines minutes kelione...Dar kazkaip susisviete, kad rugsejo pradzioj vis tiek jau bus pasibaiges keliautoju antpludis (o kitas- velyvo rudens -dar neprasidejes), tai maniau nereikia ir skubeti...
paprotinkite mane:)
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 06, 15:50)
Saltmete, kaip dabar oras Kretoj? Internete rodo dienom tik 29-30  unsure.gif  Man tai mazoka. Vakarais reikia kokio megztuko? As esu is tu kurioms amzinai visada ir visur salta  biggrin.gif  (Turkijoj +45 man buvo  thumbup.gif ).

nu žinok vakar ir šiandien čia debesuota... blink.gif unsure.gif o tai pirmieji rudens požymiai... temperatūra apie 30 sukasi... didžiųjų karščių šiom dienom nė kvapo.. unsure.gif
girdėjau, kad Šiaurinėj Graikijoj išvis didelės liūtys... unsure.gif

QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 06, 16:42)
Geia sas,
euxaristw para poli uz informacija notworthy.gif
Ta sekmadieni, ty rugpjucio 26? mmmm pas mumis keltas suplanuotas sekmadieni 26 d., ryte,  is Kasteli i Gythio.
"--"--"--"--"
Uj, kaip as pasisigau Kretos, juros ir kalnu, zmoniu ....... ir kretietisku bulviu  tiganites essen.gif:essen.gif:essen.gif: , paidakia, baklazano ziedu idarytu, pomidoru....na ir alyvuogiu.. dar jogurto su medum.....echhhh.....
bye1.gif

ne ne, aš kalbėjau apie šį, ateinantį sekmadienį, t.y. rugpjūčio 11. Apie mėnesio pabaigą dar nieko nežinau, pasidomėsiu, kai ji arčiau bus.
"--"--"--"--"
nežinau, ar begausi baklažano žiedų įdarytų tam laike... g.gif man jie irgi nerealiai patiko, bet jų sezonas birželį buvo.. g.gif o jogurtas su medum man patinka irgi.
aš šian itališkai - risotto kookinau, rytojui graikiška fava suplanuota... ax.gif jei tik turėsiu jėgų grįžus iš darbo.

QUOTE(dianita @ 2007 08 06, 16:47)
nu va, mano pacios planai netiketai pasibaige.. skrisiu rugsejo 10-17 dienoms ax.gif

mes tom dienom gali būt, kad būsim Xalkidiki biggrin.gif (15-16), nes ten visos GR Honda Transalp klubo susirinkimas... maniškis vienas iš narių... ax.gif
Atsakyti
Aš čia gal vėl nelabai į temą...nors gal ne, į temą - apie Graikišką muziką hihihi.gif
Rašiau rašiau skaipu Šaltmėte tau - nesulaukiau atsako schmoll.gif Tai pabandysiu visų paklaust: Gal žinot kas atlieka šią dainą, kuri liepos mėnesį kas valandą vis skambėdavo per radiją? Priedainis visas: Jasu, jasu, jasu,jasu.... Taip mane užvežė,. kad negaliu ax.gif
Jasu jasu, įrašiau iš radijos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 06 rugpjūčio 2007 - 18:20
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 06, 18:08)
Na ir malacius gi Tu, tikra gyneka spitiko smile.gif

ehehe... biggrin.gif toli man iki gyneka spitiko dar, ir nenoriu tokia būt, nu bet virtuvėj suktis mėgstu.. pasižiūrėk graikiškos virtuvės temą.. mirksiukas.gif linkas mano paraše.. ax.gif
Atsakyti
Dar toks klausimas vaikiskas....gal kas susiduret ir gal isprendet tokia vat situacija..... Tai susije su kalnais = serpantinais = Kreta, tai tikiuosi bus ne off topic....poster_offtopic.gif
Visalaik labai megau auksti, serpantinais vazinet nebijojau, net gi labai budavo smagu lekt su vejeliu. BET per viena kelione pries kelis metus, kartu su draugais taip smagiai po kalnus pasivazinejus, mano draugele puole isterija, verke, na issigando ir ne aukscio, o savo minciu "kas butu, jeigu butu", na pvz. uz posukio didele masina nesustodama vaizuotu trenktusi i mus, ar nuleksime nuo skardzio ir pan. sad.gif As ja ten visaip raminau, guodziau, asareles braukiau..... cry.gif Ir kas gi pasidare - kita ryta ji, visa linksma vaziuoja sau, o as pro masinos langa i skardzius ziuret negaliu, negera net.... Galvojau kad praeis. Ne nepreina, jau kelinti metai. Susikaupi ir vaiziuoji, ale sirdis kartais dauzos kaip paselusi. Na ka rakija ar raminamus gert? Vairuot negalesiu gi... Jumoras jumoru, bet problemele yra. Ka daryt? (hm... radzi...). doh.gif doh.gif doh.gif
Saltmete, kaip tu tvarkaisi su savo 100 km/h serpantinuose? g.gif

bye1.gif
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Atsakyti
QUOTE(lipke @ 2007 08 06, 15:59)
o per kokia agentura ir i koki viesbuti keliaujat.Kiek kainuos?Mes  irgi planuojame rugsejo pradzioj (nuo rugsejo 10d.) islekti i Kreta- bet per agenturas nesu atostogavusi, visad maniau, kad reikia laukti paskutinio momento ir gaudyti paskutines minutes kelione...Dar kazkaip susisviete, kad rugsejo pradzioj vis tiek jau bus pasibaiges keliautoju antpludis (o kitas- velyvo rudens -dar neprasidejes), tai maniau nereikia ir skubeti...
paprotinkite mane:)

Mes su Novaturu i Anna Maria vaziuojam. Uzsisakinejom Vivaturo parodoje, tai apie 3350 kainavo dviems 10 nakvyniu. Viesbuciui ypatingu reikalavimu nekelem, svarbiau buvo, kad jis butu kazkur salos centre, nes planuojam vazinetis daug.
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 08 06, 20:53)
Ir ka gi reiskia gerbiamasis semantike? smile.gif
----------
beje jasu jasu cia gal jasu maria, graiku eurovizijos daina?
(daina buvo nieko, kol sio dainorelio klipo ir pasirodymo nepamaciau......)
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou...

Nesakysiu ka reiskia, nebent i az unsure.gif O ka reiskia semantikas? mastau.gif Tokio zodzio dar nesimokem ax.gif

O del dainos, tai numeciau nuoroda, kur imeciau jos gabaliuka - priedaini... Nea, ne eurovizijos tikrai...atsisiuskit, paspauskit ant nuorodos ir apacioj bus mirksinti rodyklyte su Download Here... Taip uzveze sita daina schmoll.gif

Beje, tikrai dabar esu patenkintas musu keliones i Kreta kaina, ir labai dziaugiuos, kad pasinaudojom tuo pasiulymu, kadangi katik perverciau pasiulymus ir radau i ta pati viesbuti, tik 7, o ne 9 nakvynem, uz 1099 lt, kai mes tuo tarpu visais 200 lt gavom pigiau ir net 2 nakvynem daugiau yess.gif Tad keliaujantieji ten - nebijokit pora dienu pamirkt interneto platybese, nes galit tokiu kainu atrast, kad ohoho ohmy.gif assa.gif
Atsakyti