Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

Sveiki, aš su tokiu klausimeliu mes pribusim ankščiau i viešbuti o jis mums parasytas kad nuo 14 h mes kažkur apie 12 h busim vietoi kažin ka reiks daryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Norwile @ 2007 08 02, 12:14)
Sveiki, aš su tokiu klausimeliu mes pribusim ankščiau i viešbuti o jis mums parasytas kad nuo 14 h mes kažkur apie 12 h busim vietoi kažin ka reiks daryt? g.gif

Jeigu turės laisvų kambarių , tai duos iškart, o jei ne - reiks palaukt, kol sutvarkys...
Atsakyti
QUOTE(debesija @ 2007 08 02, 12:10)
Mes palikdavome po 2eurus ant pagalvės kiekvieną dieną. O grįžę rasdavom po 2 šokoladukus  toje pačioje vietoje smile.gif

Aha, mes irgi rasdavome, bet ne šokoladukus, o gėles ax.gif Ant pagalvių ir aplink lovą, ir virtuvės vazoje, ir kambario vazoje ax.gif Kaip miela iš jų pusės wub.gif
Atsakyti
Pas mus tai buvo labai įdomus viešbutis biggrin.gif
Jo įdomumas pasireikšdavo tame,kad tvarkytojų ten nė su žiburiu nerasi biggrin.gif kažkada buvom palikę 1 eurą, kad aptvarkytų bent kažką, tai kai sutvarkė doh.gif net buteliukus, į kuriuos žadėjom piltis aliejų, išmetė, o eurą paliko zarazos mad.gif bet tai nieko - tas euras labai puikiai interneto kavinei buvo sumaitintas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Makalius: 02 rugpjūčio 2007 - 11:39
Truputis Kretos vaizdelių
http://www.youtube.c...h?v=n8wjQnGJsbs
Atsakyti
Rugsejo 8 d. ir mes išvykstam į Kretą. Norėjau pasiklausti nuomavusių ten automobilius - ar geriau iš anksto internetu užsisakyti (radom savaitei su pilnu draudimu Huyndai Atos už 120 eur), ar ten vietoje? Kokios ten kainos?
Atsakyti
QUOTE(Maksyte @ 2007 08 05, 19:58)
Rugsejo 8 d. ir mes išvykstam į Kretą. Norėjau pasiklausti nuomavusių ten automobilius - ar geriau iš anksto internetu užsisakyti (radom savaitei su pilnu draudimu Huyndai Atos už 120 eur), ar ten vietoje? Kokios ten kainos?

sveiki, tik užvkakar gryžom iš Kretos, nuostabi sala. Nuomotis atomobilius vietoje kainos prasideda nuo 18-20 EUR (A klases) ir tipo pilnas draudimas g.gif Realiai, kai išsinuomojau tai paaiskino, kad jų vadinama FULL KASKO yra tik mašinos remonto draudimas, kai pats padarai avarija, visi kiti atvejai (vagyste, treciu asmenu veikla ir kt.) į KASKO neįeina ir papildomai kainuoja apie 10 EUR į dieną. Vienoje nuomoje mums sake, kad auto reikia užsisakyti pries dvi dienas, bet visose kitose iš ryto atėjai, pasirašei nuomos sutartį ir po 10 min. jau važiuoji kur tik nori. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, mes jau ketvirtadieni keliam sparnus i Kreta, Rethrymna. Tik mes skrendam is Norvegijos ir su 1.5m mazium.

Ziu ir Saltmete yra, gal ji zinos g.gif mirksiukas.gif Kai uzsisakem kelione, kazkokiam kelioniu psl buvau uztikus, kad yra zoologijos sodas Kretoj, kazkur prie sostines, kaip ten ji vadinas Irakl..... unsure.gif nebepamenu. O dabar niekaip neberandu nei to psl, pagoglinau vistiek nieko nerandu doh.gif gal kas pades 4u.gif

O gal dar kokiu neekstremaliu ir nelabai varginanciu kelioniu ar pramogu kas zinot? Planuojam keleta dienu issinuomot auto pavaziuot kazkur, ar su kokiu autobusu. Su 1.5m pypliu nelabai kur privazinesi, gi nesedes ramiai doh.gif , geriausiu atveju kokia 1val, arba 2val kol miegos.

Atsakyti
QUOTE(hakura @ 2007 08 05, 21:31)
Sveiki, mes jau ketvirtadieni keliam sparnus i Kreta, Rethrymna. Tik mes skrendam is Norvegijos ir su 1.5m mazium.

Ziu ir Saltmete yra, gal ji zinos  g.gif  mirksiukas.gif  Kai uzsisakem kelione, kazkokiam kelioniu psl buvau uztikus, kad yra zoologijos sodas Kretoj, kazkur prie sostines, kaip ten ji vadinas Irakl.....  unsure.gif  nebepamenu. O dabar niekaip neberandu nei to psl, pagoglinau vistiek nieko nerandu  doh.gif  gal kas pades  4u.gif

O gal dar kokiu neekstremaliu ir nelabai varginanciu kelioniu ar pramogu kas zinot? Planuojam keleta dienu issinuomot auto pavaziuot kazkur, ar su kokiu autobusu. Su 1.5m pypliu nelabai kur privazinesi, gi nesedes ramiai  doh.gif , geriausiu atveju kokia 1val, arba 2val kol miegos.

nu apie zoologijos sodą Kretoj tai pirmą kartą girdžiu, žinok.. unsure.gif g.gif nu bet gal čia aš nieko nežinau... unsure.gif o dėl tokių ramesnių pramogų, tai Creta aquarium, vandens parkas ir pan. savo tempu, ramiai, o ir pypliui bus smagu ir įdomu... 4u.gif
Atsakyti
Na va, jau lygiai 6 val., kai palikau tą nuostabią salą. Tai buvo vienos geriausių atostogų mano gyvenime, nors važiavau tik su 5 metų sūneliu bigsmile.gif Na, mano atostogų stilius nėra populiarus šioje temoje, bet trumpai aprašysiu... Iš anksto įspėju - nuotykių mėgėjus, keliautojus ir kraštų užkariautojus toliau nesivargint ir neskaityt beigi nesipiktinti hihihi.gif
Kadangi norėjau pasyviai pailsėti nuo tempo, žmonių, puodų, jaudinimosi ar per atostogas bus geras oras ir kitų civilizacijos beigi lietuviškos gamtos niuansų, norėjau, kad vaikas pakvėpuotų jūros oru ir galbūt išsigydytų be galo varginančią alerginę slogą, pasirinkau Kretą, viešbutį SIRENS BEACH, esantį Malijoj. Apie Maliją buvau girdėjusi daug blogo (kas, beje, yra tikra tiesa), tačiau, kadangi norėjau kad viešbutis būtų ant jūros kranto, prie pat smėlio pliažo vaikiukui, turėtų didelę žalią teritoriją, ir AI, tai pasirinkimas tikrai laaabai susiaurėjo. Teko rizikuot, ir imt Malijos SIRENS BEACH, ko kiek bijojau, nes atsiliepimų buvo labai mažai ( bet pozityvūs ax.gif ) Ir be reikalo bijojau!!!! Galiu drąsiai rekomenduot šį viešbutį, jei važiuojat su šeima pasyviai pailsėt - teritorija, kaip visiškas kontrastas Malijai yra visiškai izoliuota nuo triukšmo - girdi, kaip jūra ošia, skendi didžiuliame palmių sode ( o jose tos triukšmadarės cikados tiek nečirškia), teritorija didelė, išpuoselėta, visur takeliai, pravažiavimai su vežimėliais, keturi baseinai ( vienas - vaikiškas, vienas- su baru, toks sportinis-muzikinis, vienas- ramusis ir dar vienas- village baseinas). Jūros krantas- smėlis, puikus įėjimas į jūrą. Maistas - tikrai labai neblogas, ne tavernų skonio, aišku, bet labai neblogas, visada rasi ką pavalgyt. Labai svarbus niuansas - visada yra laisvų gultų prie baseino ( gali ir po palme pagulėt), ir pliaže, taip pat ir skėčių. Per pietus ir vakarienę - visada rasi kur atsisėst, nereikia niekur skubėt, anksti keltis, rezervuotis vietas ir t.t. Žodžiu, viešbutis tikrai SUPER!!! Jei ką domins daugiau, tai mielai atsakysiu, parašykit 4u.gif
Tai va, tam gėryje aš savaitę praleidau su sūneliu tongue.gif Buvom vienoj ekskursijoj " Autentiškoji Kreta", tai truputį komercinė, na, bet ką darysi mirksiukas.gif vistiek buvo smagu po klanus ir kaimelius pavažinėt, nes mašiną nuomotis truputį per daug rizikinga su 5 metų šturmanu lotuliukas.gif Aš tai labai mėgstu pakeliaut, na , bet mano vaikiukui užteko ir tos vienos ekskursijos, kai reikėjo 7 val. keltis doh.gif pagalvojau, ko čia man kankinkintis, ir jam, paaugs, būtinai sugrįšim ir pakeliausim smile.gif Taip kad mėgavomės jūra, saule ir ilsėjomės pilna to žodžio prasme.
MIELOSIOS, sakysite, tai reikėjo važiuot į Turkiją. Nežinau, kaip jums, bet mane sužavėjo draugiškas , bet neįkyrus kretiečių paslaugumas, klimatas, tas gaivus briziukas, kai karščio visai nejauti, ta visa atmosfera... Na, neturiu žodžių, kaip mums ten gera buvo... Neveltui tai - Dievų sala... Kažkas yra toj Kretoj... Sėdim su vaiku vakare prie jūros, ošimo klausom ir taip gera gera, nereikia nei kažkur lėkt, varyt, skubėt...Taip galva valosi... Sūneliui sloga baigėsi, hormonų purkšti nė karto nereikėjo.
Tai tokios buvo mano neteisingos, bet labai puikios kretietiškos atostogos. Todėl norėčiau pasiginčyt su teiginiu, kad tinginiaut reikia važiuot į Turkiją, o keliaut - į Kretą. Kretos dvasia jaučiama visur ir ji tikrai įpatinga, ir labai smagu, kai ją pajausti padeda ir paslaugus vgiešbučio personalas ( arba tiksliau - neblaško visokie nesklandumai smile.gif )... Kreta- puiki vieta keliauti pavasarį, o liepą , rugpjūtį - tikrai nenusidėsi graikų dievams jei jų gimtojoje žemėje tiesiog patinginiausi mirksiukas.gif Juk jie irgi tai mėgo mirksiukas.gif IR NEVELTUI !!!!
Atsakyti
Kurmiuke, man labai suprantamos tokios tavo atostogos thumbup.gif Nes pati esu tokio poilsio megeja - saule, plezas, kokteiliukas rankoj, pramogos thumbup.gif Nemegstu keliaut pazintiniais tikslais, nes bunant pietuose neguleti pleze man tiesiog nusikaltimas rolleyes.gif Sekmadieni patys isskrendam i kreta, tai esam suplanave 3 dienas nuomotis masina. Cia bus isbandymas man paciai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajonė @ 2007 08 06, 09:16)
Kurmiuke, man labai suprantamos tokios tavo atostogos  thumbup.gif  Nes pati esu tokio poilsio megeja - saule, plezas, kokteiliukas rankoj, pramogos  thumbup.gif  Nemegstu keliaut pazintiniais tikslais, nes bunant pietuose neguleti pleze man tiesiog nusikaltimas  rolleyes.gif  Sekmadieni patys isskrendam i kreta, tai esam suplanave 3 dienas nuomotis masina. Cia bus isbandymas man paciai  biggrin.gif

Malonu, kad likau suprasta 4u.gif Tikiuosi, tau taip pat aostogos bus nuostabiausios mirksiukas.gif , ir, žinok, kad 3 dienoms mašina palėkt į kalnus tikrai turėtų būti labai faina, pamatyt tuos miestelius, niekur neskubančius graikus, manau, kad tau tikrai patiks, žinok, pavydžiu blush2.gif Mielai būčiau porai dienų ( bet ne daugiau smile.gif ) tai padarius, bet neturėjau sąlygų, nes 5 metų vaiką tampyti per tokį karštį tai sąžinė užgraužtų... Bet važiuočiau ne į tas turistų numindytas vietas, po tuos griuvėsius, o šiaip, į salos gilumą, į neturistinius kaimelius... Mane tai Kreta tikrai užbūrė, netgi gulint pliaže, nu ten tikrai kažkas tokio yra, nežinau mastau.gif , man pirma tokia kelionė, kai taip traukia atgal , iškart, tik grįžus. Linkiu tau gerai pailsėt rolleyes.gif
Atsakyti