Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(tiesiogA @ 2007 07 30, 15:31)
Sveiki smile.gif  ir mes šeštadienį skrendame į šį viešbutuką smile.gif VALIO smile.gif
kaip ten paplūdymiai? ar užteko valgyti, nes vysktame su visa šeimyna, o mūsų berniokai jau smarkiai paaugę, taigi - ir gerai pavalgantys smile.gif

Pusryciai kiekviena diena vienodi: suris, desra, dzemas, kiausiniai, medus, sausainiai, sausi pusryciai, sultys, kava, arbata, tikrai uztenka. Vakarienei irgi keliu rusiu misraines, salti uzkandziai, sriuba, karstas patiekalas ir desertas, uz gerimus reikia papildomai moketi. Maisto tikrai uztenka, ne karta netgi persivalgeme ax.gif
Papludimyje tai zvyriukas, gali issinumoti gultus arba ant savo ranksluostuko paguleti. Visai smagu pasimautyti, pavydziu jums, noreciau dar ten grizti wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicolle_: 30 liepos 2007 - 14:49
QUOTE(nicolle_ @ 2007 07 30, 16:48)
Pusryciai kiekviena diena vienodi: suris, desra, dzemas, kiausiniai, medus, sausainiai, sausi pusryciai, sultys, kava, arbata, tikrai uztenka. Vakarienei irgi keliu rusiu misraines, salti uzkandziai, sriuba, karstas patiekalas ir desertas, uz gerimus reikia papildomai moketi. Maisto tikrai uztenka, ne karta netgi persivalgeme  ax.gif
Papludimyje tai zvyriukas, gali issinumoti gultus arba ant savo ranksluostuko paguleti. Visai smagu pasimautyti, pavydziu jums, noreciau dar ten grizti  wub.gif

tai gerai - ačiū už atsakymą.
Aš irgi pati sau pavydžiu ir laukiu nesulaukiu šeštadienio smile.gif o ar yra ten jūros ežių?
Atsakyti
QUOTE(tiesiogA @ 2007 07 30, 16:10)
tai gerai - ačiū už atsakymą.
Aš irgi pati sau pavydžiu ir laukiu nesulaukiu šeštadienio smile.gif o ar yra ten jūros ežių?

sako yra, bet labiau akmenuotose vietose, bet mes per 7 viesnages dienas nemateme ne vieno schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nicolle_ @ 2007 07 30, 15:13)
sako yra, bet labiau akmenuotose vietose, bet mes per 7 viesnages dienas nemateme ne vieno  schmoll.gif

Sveikos,
per daugeli kartu lankantis Kretoj, nei vieno ezio nemaciau, nei vienam papludimyje tiek siaurej, tiek pietuose, rytuose ar vakaruose.
Sako kad yra..... gal ir pamate "netycia" koki daikta panasu i ezi.
Negaliu garatuoti kad ju nera, gal man pasiseke.
Zinoma, geriau pasisaugot, nei paskui savaite lovoj gulet....

Man pasakojo kad vakaruose, prie Gramvusos, rudeni galima banginius pamatyti...biggrin.gif

Sekmes,
bye1.gif

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth in stin kardia mou...

Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 07 30, 19:53)

Gal galima tokį negražų klausimą? blush2.gif
Kas ten parašyta graikiškai? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 30, 19:00)
Gal galima tokį negražų klausimą?  blush2.gif
Kas ten parašyta graikiškai? mastau.gif

galima:
Kreta yra mano sirdyje...
Va tep va
smile.gif

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou...
Atsakyti
makaliau, taip ir bandysiu galvot klausimėlis tau - savo fotoreportaže rašei, kad turėjai apie 1300lt. Nejaugi jų viskam užteko? ar čia tuos pinigus tik kretoj leidai - už kelionę ir viešbutį tėvai ar teta sumokejo
Atsakyti
sveiki, tikriausiai plauksiu is atenu i kreta rugpjucio men ir nzn ka daryti.. ar pirkti keltos bilietus vietoje ar ieskoti galimybes juos rezervuoti internetu...kiek jie kainuoja ir pan... pasimetus esu ://
Atsakyti
QUOTE(Akukaračia @ 2007 07 30, 21:11)
makaliau, taip ir bandysiu galvot  klausimėlis tau - savo fotoreportaže rašei, kad turėjai apie 1300lt. Nejaugi jų viskam užteko? ar čia tuos pinigus tik kretoj leidai - už kelionę ir viešbutį tėvai ar teta sumokejo

Turejau 1350 pritaupes, kitus susirinkau is artimuju smile.gif mociute,tetis,teta... Ir gavosi 904 lt uz kelione bei dar 400 euru Kretoj... Ir dar liko kitiem metam pinigu biggrin.gif 500 lt ir 50 eur yess.gif Gyvenam taupiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 07 30, 18:53)
Sveikos,
per daugeli kartu lankantis Kretoj, nei vieno ezio nemaciau, nei vienam papludimyje tiek siaurej, tiek pietuose, rytuose ar vakaruose.
Sako kad yra..... gal ir pamate "netycia" koki daikta panasu i ezi.
Negaliu garatuoti kad ju nera, gal man pasiseke.
Zinoma, geriau pasisaugot, nei paskui savaite lovoj gulet....

Man pasakojo kad vakaruose, prie Gramvusos, rudeni galima banginius pamatyti...biggrin.gif

Sekmes,
bye1.gif

na, mes viena ezi Ammoudaroj tikrai matem, tikrai nebuvo kazkoks daiktas panasus i ezi smile.gif

QUOTE(Akukaračia @ 2007 07 30, 20:01)
ne 1000eur, o 1000lt... žinau, kad kainų nereikia į litus verst, bet juk už tokią kainą fotiką gali nusipirkt...    (gal aš tiesiog tikrai per daug taupi...)

na, cia kaip paziuresi i ta reikala. Siaip juk kiekvienas pirst kainuoja. Mano nuomone tai tokia, kad jeigu reikia taupyt, tada geriau niekur nekeliaut.
Makaliau, o is kur tu per metus susitaupai pinigu - is kisenpinigiu?
Atsakyti
QUOTE(tiesiogA @ 2007 07 30, 16:10)
o ar yra ten jūros ežių?

Mes juru ezius matem Kretos akvariume smile.gif
O dar viena (tiksliau jo dali) matem pacioje neitikinamiausioje vietoje - Sun Beach papludimy ant smelio salia gulto, gana tolokai nuo kranto. Tikimybe, kad ta ezio dali atnese kazkas is juros ant batuku. Bet buvo nejauku, nes juk plezia dauguma basi vaiskto...
Mes tik nuvaziave nusipirkom ten batukus nuo eziuku - nezinau, kiek jie saugo, bet bent jau saugiau jautemes (as ju taip ir neapsimoviau, nes maudziausi tik Vai ir Matalos papludimiuose, nes kitur buvo per didelis banguotumas). Uz batukus as mokejau 4.60 eu, vyras - 4.90 Eu (kaina priklause nuo dydzio).
Atsakyti
tai niekas nezino del tu keltu ???
Atsakyti