Įkraunama...
Įkraunama...

Kreta

QUOTE(Šaltmėtė @ 2007 07 27, 14:17)

pabandyk pagooglint "diving in Crete" ar pan... g.gif

Tai va, kad ismeta visokius nardymo centrus Iraklione, Retimne. Arciausiai kolkas Hersonisos radau. Jei ka uzmatysi, labai noreciau kad man parasytum a.z. 4u.gif Arba gal galima kreiptis i ta centra kur viesbucio teritorijoj? Jei pavyks, gal gali suzinoti? Buciau labai dekinga. Mes isvaziuojam rugpjucio 12 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2007 07 27, 14:35)
prisiskaiciau cia visokiu atsiliepimu tai net nenoriu varut as i ta kreta verysad.gif  vaje vaje jei ten viesbuti bus tarakonu....nu tai apsizliumsiu rimtai...

O siaube, nereikia taip nusiteikt lotuliukas.gif

Agios Nikolaos mačiau DIVING centre , tam paplūdimy mėlynosios vėliavos, į kairę reik paeit link Hera Village viešbučio nuo to ežero apie 400 m.....
Atsakyti
va tas pliažas:
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgitaite @ 2007 07 26, 17:59)
Labas Makaliau,
Jus ne per "tuos"serpantinus vaziavote, del to ir "tik grozejotes". Galejau parekomenduoti pora trejeta del adrenalino. bet kaip sakant saukstai po pietu  biggrin.gif.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou

siaip idomu, kurgi tie kvapa gniauziantys serpantinai bigsmile.gif
QUOTE(nicolle_ @ 2007 07 27, 08:52)
Ne autobusu, cia vaziuojant automobiliu is Elefonisi papludymio pasirinkome toki vingiuota kelia palei jura, tai posukis ant posukio, siauri keliukai, nuo olos krentantys akmenys ir kelia pastojancios ozkytes, zodziu adrenalino pakankamai prisigaminom  biggrin.gif

mums irgi pasirode, kad graziausias kelias iki Elafonisi buvo
Atsakyti
[quote=Prime,2007 07 27, 17:48]
siaip idomu, kurgi tie kvapa gniauziantys serpantinai bigsmile.gif

Sveika,

Jei seip del idomumo:
1.Civilizuotas keliukas (asfaltas+zvyras) is Hora Sfakion i Anopoli - Aradena - Livaniana, cia pietineje Kretos dalyje, regione Sfakia/pietvakariai.
2. Zvyro keliukai (dirty road) Kali Limenes-Papadoginnis-Koumasa-Loukia, pieryciau nuo Matalos.
3. Geras toks zvyro kelias.... tik vienai masinai pravaziuoti yra vakarineje dalyje - is Paleochoros puses i Elafonisi, per Vothiana, Skavopoulo, Sfakia. Nelabai isivazduoju kaip ten prasilenkia auto su skuteriu, nekalbant apie du auto... vienoj kelio pusej stati uola, kitoj - skardis kokie 500 m. zemyn, taip staciai....
& etc...

Labai daug keliuku/serpantinu nepazymeta zemelapiuose.. turistus saugoja nuo per didelio streso smile.gif.

Beje Kretoje, vilkiku vairuotoju profesija viena paklausiausiu smile.gif, isivaizduoju kodel...

Sekmes,
bye1.gif

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Kphth ine stin kardia mou...
Atsakyti
Šiandien bandžiau darytis frappe lotuliukas.gif
Oi lotuliukas.gif
Įpyliau 3in1 kavos į puodelį tokį su dangteliu, virinto vandens, uždariau ir plakiau, ir neištirpo lotuliukas.gif visi milteliuai apačioj prilipo arba viršuj susigabalavo blink.gif
Nugraibiau neištirpusius, liko tik jau geras skystis, įdėjau ledukų ir paragavau.

karsta.gif Ačiū, daugiau nenoriu lotuliukas.gif
Gal netaip darau, o gal reikia viską atskirai pilt, o ne iškart 3in1 mastau.gif
Atsakyti
Įdėsiu kelias savo kelionės po Kretą akimirkas.

Gili žydra jūra bigsmile.gif ... Ierapetra.

[attachmentid=106100]

Vaizdas naktį iš balkono.

[attachmentid=106106]

Agios Nikolaos vaizdai (tik niekaip neišsiaiškinau, kam skirta ta skulptūra tolumoje g.gif ).

[attachmentid=106102]

Keliaujant po Lassitį...

[attachmentid=106103]

Mirabelos įlanka.

[attachmentid=106104]

Atsikėlusi anksti rytą, pamatau va tokį vaizdelį bigsmile.gif.

[attachmentid=106105]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreja: 27 liepos 2007 - 22:52
Ta skulptūra yra kaip ir Agios Nikolaos simbolis ax.gif
Mano teta prie jo įsiamžino pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2007 07 26, 12:33)
Be to, lyg maciau musu (Hersonisos) kraste, kad viesbuty Star Beach yra irgi daug vandens atrakcionu (na, ne tokiu kaip vandens parke, bet saugesniu, mazesniu), iejimas nemokamas, tai galesit ir ten praleist. Dar paejus uz star beach link Matalos (Stalidos) puses yra tokia kavine Pirates. mes joje nebuvom ,bet interjeras tikrai labai fainas.
Plius yra ten nemazai siaip atrakcinu, vyresniems - kartingai, mini golfai.
beje, Mataloj, pleze Fun (ar Sun) Beach irgi yra fainu atrakcinio nemokamai.

Katu, man rodos, cia kazkokia klaidele isivele... g.gif Kaip ten susijusi Matala su Stalida - niekaip galva neisnesa...juk Matala ir Stalida skirtinguose salos pusese... umn.gif prasom atsiversti zemelapi biggrin.gif
Gal MALIA, o ne Matala, ka? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 07 27, 14:44)
Agios Nikolaos mačiau DIVING centre , tam paplūdimy mėlynosios vėliavos, į kairę reik paeit link Hera Village viešbučio nuo to ežero apie 400 m.....

Labai teisingai, Makaliau, priminei, kad gi pačiame Agios Nikolaos centre yra vienas Diving centre... na, beveik pačiame centre.. einant vena pagrindinių gatvių palei jūrą, ties HERMES viešbučiu.

QUOTE(Makalius @ 2007 07 27, 22:10)
Šiandien bandžiau darytis frappe lotuliukas.gif
karsta.gif Ačiū, daugiau nenoriu lotuliukas.gif
Gal netaip darau, o gal reikia viską atskirai pilt, o ne iškart 3in1 mastau.gif

tai aišku, kad ne iš 3in 1 reik daryt, o iš paprastos tirpios kavos, ir reikia gero elektrinio plaktuvo... taip paprastai puodely neišplaksi... mirksiukas.gif
šiaip imi 1,5 šaukštelio kavos, tiek pat cukraus, jei nori saldžiai, vandens kad apsemtų, išplaki iki putų su plaktuvu, tada dedi ledukus, tada pieną arba vandenį iki stiklinės viršaus... cool.gif

QUOTE(bala_nemate @ 2007 07 28, 11:38)
Katu, man rodos, cia kazkokia klaidele isivele... g.gif Kaip ten susijusi Matala su Stalida - niekaip galva neisnesa...juk Matala ir Stalida skirtinguose salos pusese... umn.gif prasom atsiversti zemelapi biggrin.gif
Gal MALIA, o ne Matala, ka? doh.gif

Manau, kad ji turėjo omeny Malia, o ne Matala... nes būtent tas Sun beach ir yra Malioj. 4u.gif
Atsakyti
Labai greit važiuosiu į kretą tai turiu kelis klausimus
Ar apsimoka už 123eur ( labai brangu!!!) važiuot (plaukt) į Santoriną?
Gal buvote pažintinėj kelionėje ATRASKITE KRETĄ? Kokie įspūdžiai? gal geriau važiuot į ELAFONSĮ? ir gal buvot chrissi saloj bei atrakcionų parke? Ar didelį įspūdį padarė knoso rūmai? kokiam mieste ir kokiam viešbuty gyvenot?

Jei į mano klausimus yra atsakyta anksčiau - pacituok, jei sunku galėsiu pati susirast smile.gif

Beje, gal netyčia yra 08 03 skrendančių į kretą?
Atsakyti
Nu laba dziena biggrin.gif
Mano temoj tik pasakojimas, tai į kelis Akukaračios klausimus atsakysiu.... Atraskite Kretą arba kitaip Nepažintoji Kreta arba dar kitaip - Meet Crete man labai patiko. Rami , graži, vaizdinga ekskursija, ir valgyt skaniai duoda, ir gert hihihi.gif o įspūdžiai mano pasakojime,paskutiniam berods pislapy ar priešpaskutiniam tongue.gif
Santorinis su dideliu laivu man patiko.... dabar kai blogi įspūdžiai išblėso,norėčiau į Santorinį plaukt dar kartą, tik jau ne penktadienį ir ne tryliktą dieną lotuliukas.gif
Atsakyti